Raklapos állványrendszerek

Soros raklapos állványrendszer

Minden Nedcon soros raklapos rendszer a rakatok típusának figyelembevétele mellett a kívánt szintosztások, keretmélységek és mezőszélességek alapján az Ön igényei szerint, egyedileg kerül megtervezésre.

Bejárható állványrendszer

A Nedcon bejárható raklapos állványrendszerekkel megoldható raktárának optimális helykihasználása. Ezek a rendszerek ideális megoldást jelentenek tömegárucikkek nagy mennyiségben történő raktáron tartására. 

Mobil állványrendszer

Mobil raklapos állványrendszereink lehetővé teszik a tárhelykapacitás megkétszerezését a statikus állványrendszerekkel szemben. A raklapos állványrendszer egy elektromos meghajtású kocsirendszerre kerül telepítésre, ami az aljzatbetonba fektetett sínrendszeren közlekedik. A rendszer előnye, hogy a nagy tárhelykapacitás mellett nem kell lemondani az egyes rakatok közvetlen elérhetőségéről.

FIFO/LIFO görgős raklapos állványrendszer

A gravitációs raklapos görgős rendszerek a biztosítják a LIFO és FIFO tárolási és működési módot a leghatékonyabban.

Görgős dobozos állványrendszerek

A kartondobozos átfolyó állványzat igen ideális komissiózó feladatok kiszolgálására.

Shuttle állványrendszer

A Nedcon Shuttle állványrendszer egy új koncepció raklapos áruk tömörített tárolására és kezelésére. Shuttle állványrendszerek fejlettebb technológiát, magasabb térkihasználtságot és rugalmasságot biztosítanak a konvencionális raklapos tárolókkal szemben párhuzamosan egy nagyobb léptékű egyidejű árumozgatással, így biztosítva egy gyorsabb áru fluktuáció kiszolgálását.

Polcos állványrendszerek

Kézi polcos állványrendszer

Nedcon polcos állványrendszereink a kézi anyagmozgatású darabáruk, ömlesztett áruk tárolásában minden szempontból optimális megoldásokat nyújtanak.

Galériás polcos állványrendszer

Nedcon polcos állványrendszereink a kézi anyagmozgatású darabáruk, ömlesztett áruk tárolásában minden szempontból optimális megoldásokat nyújtanak. A rendszerből lehetőség van több járószintes, polcos állványrendszer megépítésére is.

Karos állványrendszerek

Hagyományos karos állványrendszerek

A karos állványrendszerek ideális megoldást nyújtanak szálanyagok és terjedelmes rakatok tárolására, legyen szó profilok, csövek, fa- és fémlemezek tárolásáról.

Mobil karos állványrendszerek

A mobil karos állványrendszerek helytakarékos megoldást nyújtanak szálanyagok és terjedelmes rakatok tárolására, legyen szó profilok, csövek, fa- és fémlemezek tárolásáról.

Egyéb állványrendszerek

Járófelületek

A Nedcon galériás tartószerke-zetek gazdaságosan felépíthető és áttelepíthető konstrukciót alkotnak.

Automata állványrendszerek

Lehetőség van palettás raklapjainak teljesen automatizált mozgatására és tárolására automatizált rendszereink segítségével. Többféle megoldás közül tud választani és ezeket kombinálni.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013