Találja meg az Ön igényeire szabott targoncákat 
RAKODÁS
Rámpakiegyenlítőn keresztüli
Talajszintről
TÁROLÁS
Raklapos állványkiszolgálás
Folyosó szélesség 3.5m - 4m
Folyosó szélesség 2.4m - 3.1m
Folyosó szélesség 1.65m - 2.2m
Raklapos bejárható állvány
Polcos állványkiszolgálás
Tömbös tárolás
SZÁLLÍTÁS, KIGYŰJTÉS
Gyártás támogatás
Raktáron kívüli felhasználás
Komissiózás
Szállítás hosszú távon
JAVASLATAINK
CROWN PTH50 sztenderd raklapmozgató

A hagyományos kivitelű PTH egy kézi raklapmozgató berendezés 2300 kg-os teherbírással a választott villahossztól függetlenül.

 

Ismerje meg a PTH szériát

CROWN PTH50 ollós emelős raklapmozgató

Az ollós emelővel felszerelt PTH kézi raklapozgató képes nyitott oldalú raklapokat akár 800 mm magasra emelni.

 

Ismerje meg a PTH szériát

CROWN PTH50 elektromos ollós emelős raklapmozgató

Az elektromos mozgatású ollós emelővel felszerelt PTH kézi raklapmozgató elektromosan emelhető fel a maximum 800 mm-es munkamagasságig, amivel elkerülhető a szükségtelen hajlongás és a nehéz terhek kézzel való emelése.

 

Ismerje meg a PTH szériát

CROWN WP3000 sztenderd alacsonyemelésű raklapmozgató

A WP palettamozgató akár 2000 kg-os terheket is képes megemelni és szállítani bármilyen raktári környezetben, ezzel egyaránt kielégíti az egészen kis cégek valamint a nagyméretű elosztó központok igényeit is.

 

Ismerje meg a WP szériát

CROWN WP3000 alacsonyemelésű raklapmozgató pótemeléssel

A magas-emelésű palettamozgató képes a nehéz terheket kényelmes munkamagasságba emelni, ezzel csökkentve a kezelő hátának terhelését és növelve a hatékonyságot.

 

Ismerje meg a WP szériát

CROWN
WT3000 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató

A felhajtható platformmal rendelkező raklapmozgató gazdaságos, kompakt felépítése és kivételesen jó irányíthatósága miatt, ideális rövidebb szállítási útvonalakkal rendelkező létesítményekben való felhasználásra.

 

Ismerje meg a WT szériát

CROWN WT3000 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató oldaltámasszal

A WT sorozatú felhajtható platformmal és oldaltámaszokkal rendelkező raklapmozgatót extrém tartósra tervezték - káros erőhatásokat elnyelő kezelőplatformmal és kiváló stabilitással rendelkezik.

 

Ismerje meg a WT szériát

CROWN WT3000 alacsonyemelésű oldalról fellépős fix vezetőplatformos raklapmozgató

Az oldalról fellépős fix platformmal rendelkező WT sorozatú raklapmozgató megkönnyíti a rakatkezelést és az azonosító-címkék beolvasását a gyors be-, illetve kiszállás, és a rövidebb gyaloglási távolságok biztosításával.

 

Ismerje meg a WT szériát

CROWN RT4000 alacsonyemelésű vezetőállásos raklapmozgató

Az RT sorozatú kezelőállásos raklapmozgató teherbírása 2000 kg, és 12,5 km/h-ás sebességgel képes haladni. A keskeny alváz és a rövid géptest miatt tökéletesen alkalmas dokkolónál végzett munkához, a raklap méretétől függetlenül.

 

Ismerje meg az RT sorozatot

CROWN WT3000 alacsonyemelésű hátulról fellépős fix vezetőplatformos raklapmozgató

A hátulról fellépős fix platformmal rendelkező WT sorozatú raklapmozgató ideális nagy forgalmú területeken, hosszabb szállítási távolságokhoz való felhasználásra.

 

Ismerje meg a WT szériát

CROWN RT4000 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató

Az RT sorozatú kezelőüléses raklapmozgató teherbírása 2000 kg és 12,5 km/h-ás sebességgel képes haladni. Magas szintű ergonómiája és kitűnő teljesítménye következtében ideális hosszú távú szállításra is.

 

Ismerje meg az RT sorozatot

CROWN PR4500 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató

A PR sorozatú kezelőállásos raklapmozgató teherbírása 3000 kg, és úgy tervezték, hogy képes legyen gyorsan és precízen közlekedni szűk helyeken is. Ez a leghatékonyabb raklapmozgató a nagy távolságú szállítási feladatokhoz.

 

Ismerje meg a PR szériát

CROWN WF3000 magasemelésű raklapmozgató

A WF sorozatú gépek kompakt méretű raklapemelők, amiket hosszú élettartamra terveztek. Ugyanazt a tartósságot, megbízhatóságot és egyszerű kezelhetőséget nyújtják, mint a legnagyobb, kemény igénybevételre tervezett raklapemelőink, azonban ideálisak szűk helyeken való munkára is.

 

Ismerje meg a WF szériát

CROWN ST3000 magasemelésű raklapmozgató

Az ST sorozatú terpesztargonca arra készült, hogy akár 1000 kg-os terhet is képes legyen megemelni és szűk helyeken is dolgozni tudjon. Tömbös tárolásnál akár 3-4 rakatnyi magasságot is képes kiszolgálni a maximális tárolóhely-kihasználás érdekében.

 

Ismerje meg az ST sorozatot

CROWN SX3000 magasemelésű raklapmozgató

Az SX sorozatú terpesztargonca 1350 kg maximális teherbírással rendelkezik, és szűk fordulási sugarának köszönhetően még a legszűkebb helyeken is képes dolgozni.

 

Ismerje meg az SX sorozatot

CROWN ES4000 magasemelésű raklapmozgató

Az ES sorozatú gyalogvezérlésű raklapemelőket úgy tervezték, hogy alkalmasak legyenek különböző raklapok és rácsos konténerek mozgatására. Növelje meg raktára térkihasználását ES sorozatú raklapemelőinkkel.

 

Ismerje meg az ES szériát

CROWN ESi4000 magasemelésű raklapmozgató

Az ESi sorozatú bázisemeléssel rendelkező gyalogvezérlésű raklapemelők alkalmasak rámpákon és egyenetlen talajon való közlekedésre, illetve egyidejűleg 2 rakat szállítására is.

 

Ismerje meg az ESi szériát

CROWN ET4000 magasemelésű vezetőplatformos raklapmozgató

Az ET sorozatú vezetőállásos raklapemelők precíz tehermozgatást és kiváló irányíthatóságot biztosítanak a nagyobb sebességet és hosszabb szállítási utakat igénylő alkalmazásokhoz.

 

Ismerje meg az ET szériát

CROWN ETi4000 magasemelésű vezetőplatformos raklapmozgató

A bázisemeléssel rendelkező ETi széria raklapemelő nagyobb hasmagasságot nyújt emelkedőkön, rámpákon és egyenetlen talajon való közlekedéshez. A bázisemelés lehetővé teszi egymásra halmozott raklapok szállítását is, ezzel megduplázva a termelékenységet.

 

Ismerje meg az ETi sorozatot

CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató platform nélkül

A DT sorozatú dupla raklapemelő ideális nagy sűrűségű tárolásnál való felhasználáshoz, lehetővé téve 2 rakat egyidejű szállítását.

 

Ismerje meg a DT szériát

CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató felhajtható platformmal

A Crown különleges felhajtható (FlexRide) platformja lehetővé teszi a kezelő számára, hogy választhasson a gyalogvezérlésű vagy a vezetőállásos használati módok közül.

 

Ismerje meg a DT szériát

CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató oldalról fellépős fix platformmal

A DT sorozatú, fix platformos, oldalról való beszállást lehetővé tevő dupla raklapemelőt háttámlával is felszerelték, a kezelő nagyobb védelme és kényelme érdekében. Ez a változat különösen szállításhoz és komissiózáshoz ajánlott.

 

Ismerje meg a DT szériát

CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató hátulról fellépős fix platformmal

A hátulról való beszállást lehetővé tevő, fix platformos DT sorozatú dupla raklapemelő ideális nagy forgalmú raktárakban és hosszú közlekedő-utakon való használatra. Ez a kialakítás biztonságos, kényelmes kezelőteret biztosít a kezelőnek.

 

Ismerje meg a DT szériát

CROWN SH5500 magasemelésű
terpesztargonca

Az alapkivitelű SH sorozatú terpesztargonca ideális mindennapos fel- és lerakodásra és tömbös tárolás kezelésére, rövid szállítási útvonalakon. 

 

Ismerje meg az SH sorozatot

CROWN SHR5500 magasemelésű pantográfos terpesztargonca

Az SHR sorozatú terpesztargoncát pantográfos villa-kitoló mechanizmussal szerelték fel. A villa előre- és hátradönthető, és sok különféle raklapméret kezelésére alkalmas.

 

Ismerje meg az SHR sorozatot

CROWN WB gyalogkíséretű homlokvillás targonca

A WB homlokvillás raklapmozgató kamionrakodásra és túlméretes rakatok kezelésére ideális megoldás.

 

Ismerje meg a WB sorozatot

Crown C-5 homlokvillás targonca szuperelasztikus abronccsal

A szuperelasztkus abronccsal szerelt C-5-ös targoncát kül-, és beltéri használatra tervezték. A szuperelasztikus abroncs ideális rosszabb minőségű talajon való felhasználásra.

 

Ismerje meg a C-5 szériát

Crown C-5 homlokvillás targonca tömör
abronccsal

A tömör abronccsal felszerelt C-5-ös targonca ideális jó minőségű szilárd felületen való alkalmazásra (pl. beton, aszfalt) kül-, és beltéren.

 

Ismerje meg a C-5 szériát

CROWN SC6000 3-támaszú homlokvillás targonca

A 3 támaszú SC sorozatú targonca nulla fordulási sugárral rendelkezik és a gép hossza villa nélkül mindössze 1740 mm is lehet, ami lehetővé teszi a legszűkebb helyeken való használatát is.

 

Ismerje meg az SC szériát

CROWN SC6000 4-támaszú homlokvillás targonca

A 4 támaszú SC sorozatú targonca egy nagyobb méretű targonca kezelhetőségét és stabilitását nyújtja, miközben lehetővé teszi a közlekedést zsúfolt terekben is.

 

Ismerje meg az SC szériát

CROWN FC5200 4-támaszú homlokvillás targonca

Az FC sorozatú kezelőüléses homlokvillás targoncák ideálisak dokkolón való munkavégzéshez, szállításhoz, állványok rakodásához és különböző kiegészítőkkel való munkavégzéshez. Gépünket a kezelő kényelmét és a jó kilátást szem előtt tartva terveztük.

 

Ismerje meg az FC szériát

CROWN RC5500 3-támaszú beállós homlokvillás targonca

Az RC sorozatú vezetőállásos targoncák oldalirányú kezelőállással rendelkeznek, ami a lehető legjobb kilátást biztosítja, és lehetővé teszi az egyszerű be-, és kiszállást az olyan alkalmazásoknál is, ahol a kezelőnek jellemzően gyakran kell be-, és kiszállnia a targoncából.

 

Ismerje meg az RC szériát

CROWN ESR5220 Narrow toló-oszlopos
targonca

Az ESR Narrow toló-oszlopos targonca keskenyített géptesttel ideális szűk helyen történő munkavégzésre keskeny állványrendszerekben vagy blokkos tárolás esetén.

 

Ismerje meg az ESR szériát

CROWN ESR5240 Standard toló-oszlopos targonca

A sztenderd géptestű ESR Standard sorozat előnyös megoldást nyújt hosszú élettartam és magas használati komfort mellett.

 

Ismerje meg az ESR szériát

CROWN ESR5260 Heavy Duty toló-oszlopos targonca

Ez a sorozat nagy rakattömegek, nagy emelési magasségok és nagy forgási sebességek esetén optimális választás. Opcionálisan hűtőházi kabbinnal is elérhető.

 

Ismerje meg az ESR szériát

CROWN ESR5280 S-Class toló-oszlopos
targonca

Ez a toló-oszlopos targonca csúcsteljesítményt nyújt a legnagyobb kihívások esetén is; extra méretű, ergonomikusan testreszabható ülése maximális komfortot és maximális termelékenységet szavatol.

 

Ismerje meg az ESR szériát

CROWN RR5700 Single Reach Stand-Up toló-villás targonca

Az RR szériás vezetőállásos tolóvillás targonca kompakt méretének köszönhetően szűk folyosókban is bevethető, ezáltal növeli a termelékenységet és a helykihasználást.

 

Ismerje meg az RR szériát

CROWN RD5700 Double Reach Stand-Up toló-villás targonca

Az RD szériás tolóvillás targonca optimalizálja a helykihasználást és a munkafolyamatokat: a dupla mély betárolási mód által növekszik a rakatférőhelyek száma, mivel minden második folyosó elhagyhatóvá válik.

 

Ismerje meg az RD szériát

CROWN RR5700 Single Reach Sit-Down toló-villás targonca

Az "S-osztályú" tolóvillás targonca magasabb menet- és emelési sebességeket, valamint nagyobb emelési magasságokat nyújt. A beállítható ülésnek és háttámlának köszönhetően a felhasználó álló- és ülőpozícióban dolgozhat.

 

Ismerje meg az RR szériát

CROWN RD5700 Double Reach Sit-Down toló-villás targonca

Az "S-osztályos" dupla mély betárolásra tervezett RD szériás tolóvillás targonca nagyobb menet- és emelési sebességeivel, nagyobb emelési magasságaival a legkeményebb bevetésekre lett tervezve. Az ülés és háttámasz beállíthatók; a vezető ülő- és álló pozícióban is tud dolgozni.

 

Ismerje meg az RD szériát

CROWN GPC
Standard alacsonyemelésű komissiózó

Az alapkivitelű GPC komissiózó 2000-2500 kg teherbírással rendelkező, komoly teljesítményt nyújtó gép, ami személyre szabható az egyedi igényeknek megfelelően.

 

Ismerje meg a GPC szériát

CROWN GPC Standard with Ergonomics Package alacsonyemelésű komissiózó

Az ergonomikus kiegészítőkkel felszerelt GPC komissiózó 2000-2700 kg teherbírással rendelkezik, és olyan szolgáltatásokat biztosít, amelyek fokozzák a kezelők teljesítményét és kényelmét.

 

Ismerje meg a GPC szériát

CROWN GPC Lifting Forks alacsonyemelésű komissiózó
pótemeléssel

Az emelhető villával felszerelt, szimpla raklap emelésére alkalmas GPC komissiózó akár 1200 kg-os tömegű rakatokat képes 960 mm magasságig emelni, ezzel ergonómiai és termelékenységi előnyöket biztosítva.

 

Ismerje meg a GPC szériát

CROWN GPC Scissors Lifting Forks alacsonyemelésű komissiózó pótemeléssel

A dupla raklap emelésére alkalmas, ollós emelővel felszerelt GPC komissiózó, raklaponként 1000 kg teherbírással rendelkezik, és akár 850 mm magasra képes felemelni a terhet, ezzel optimális munkamagasságot biztosítva, az áruk sérülési kockázatának csökkentése és a termelékenység növelése érdekében. 

Ismerje meg a GPC szériát

CROWN MPC magasemelésű komissiózó

Az MPC szériás komissiózó maximális flexibilitást nyújt köszönhetően ellensúlyos felépítésének és emelőoszlopának.

 

Ismerje meg az MPC szériát

CROWN LP3500 Fixed Fork magasemelésű komissiózó

A fix villás LP komissiózó lehetővé teszi a gyors hozzáférést terjedelmes rakatokhoz.

 

Ismerje meg az LP szériát

CROWN LP3500 Lifting Fork magasemelésű komissiózó

A pótemeléses LP komissiózó a rakatokat optimális komissiózási magasságba emeli. A hajolgatások és körülményes mozdulatok ezekután elkerülhetővé válnak.

 

Ismerje meg az LP szériát

CROWN SP3500 3-támaszú fix villás magasemelésű komissiózó

Az SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targoncák egyaránt alkalmasak megvezetett szűkfolyosós, illetve megvezetés nélküli alkalmazásokhoz is.

 

Ismerje meg az SP szériát

CROWN SP3500 3-támaszú magasemelésű komissiózó
villaemeléssel

A kiegészítő oszloppal felszerelt SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targoncák kényelmesebb komissiózást tesznek lehetővé. Alkalmasak megvezetett szűkfolyosós vagy megvezetés nélküli üzemeltetésre is.

 

Ismerje meg az SP szériát

CROWN SP3500 4-támaszú
magasemelésű
komissiózó

Az SP sorozatú 4 támaszú komissiózó targoncák keskenyfolyosós és szűkfolyosós alkalmazásokhoz is megfelelőek. Ez a kínálat legnagyobb teherbírású tagja, ami képes raklapos áruk kezelésére akár 9,3 méteres magasságban is.

 

Ismerje meg az SP szériát

CROWN SP3500 4-támaszú platformos magasemelésű komissiózó

Ez az SP sorozatú 4 támaszú komissiózó nagy igénybevételre tervezett targonca, amit olyan helyeken használnak, ahol az áruk terjedelmesek vagy extra hosszúak, így például bútorraktárakban vagy kiskereskedelmi raktárakban.

 

Ismerje meg az SP szériát

CROWN WAV60 multifunkciós komissiózó

A WAV sorozatot úgy tervezték, hogy képes legyen felemelni egy kezelőt és a rakományt, biztosítson akár 5 méteres elérési magasságot, továbbá alkalmas legyen szűk folyosókban és átjárókban való közlekedésre.

 

Ismerje meg a WAV szériát

CROWN TSP6000 keskenyfolyosós komissiózó

A TSP 6000-es sorozat 11 660 mm-es maximális emeléssel rendelkezik. A gép képes teljes rakatokkal kiszolgálni a folyosó mindkét oldalán elhelyezkedő állványokat, mivel a villa átfordítható a villakocsi és oszlop speciális kialakítása következtében.

 

Ismerje meg a TSP szériát

CROWN TSP6500 keskenyfolyosós komissiózó

A TSP 6500-as sorozat maximálisan 13 485 mm magasra képes emelni, és sokoldalúsága következtében alkalmas a raktárakban felmerülő feladatok széles körének kiszolgálására, amilyen például a teljes rakatok kezelése vagy akár a gyűjtődobozba való komissiózás.

 

Ismerje meg a TSP szériát

CROWN TSP7000 keskenyfolyosós komissiózó

A TSP 7000-es sorozatú szűkfolyosós targonca nagy mennyiségű termék be- és kitárolását teszi lehetővé. A „MonoLift” oszlop kiemelkedő kilátást és stabilitást biztosít egészen a 17 145 mm-es maximális emelési magasságig.

 

Ismerje meg a TSP szériát

CROWN TC3000 vontatótargonca

A TC vontató robosztus, megbízható tervezésű, miáltal a megemelt termelékenység és a magasabb bevethetőség garantált és a legnehezebb szállítási feladatoknak is megfelel.

 

Ismerje meg a TC szériát

Crown ESR5260-1.4 TT9450
Crown ESR5000-1.4 TT8850
Crown ESR4500-2.0 TT9155
Crown ESR4020-1.6 TT6690
Crown TSP6000-1.25 TT8915
Műszaki állapot:normál
Opt. állapot:normál
Extra felszereltség:Telescopic forks, Wire guidance sensors, End of Aisle Control, North magnet sensing, OHG partial plexiglass,Accessory pad clip and hook
Crown TS1.8 TF10135
Műszaki állapot:normál
Opt. állapot:normál
Extra felszereltség:Wire guidance, End of Aisle Control, North magnet sensing, Enclosed freezer cab, Includes Freezer Conditioning and Spotlights Mounted on Top of OHG
Crown SC3220-1.3 TT4370
Crown SC5320-1.6 TT5740
Crown SC5340-1.6 TT4825
Műszaki állapot:új
Opt. állapot:új
Extra felszereltség:3. Szelep, 4. Szelep, Munkalámpa elől, Tehervédőrács, Battery Compartment Rollers, OHG Worklights - filament, Brake and Back-Up Light Package, Sideshifter - Hook On, Double Function Hydraulics, Load Backrest - 39"/990mm x 48"/1220mm
Crown SC3018-1.8 TT4370
Crown SCF6040-1.6 TF3200
Crown SCF6060-2.0 TT4825
Crown SCT6020-1.3 TF3200
Crown ET4000-1.2 TT4750
Crown ST3000-1.0 TL2820
Műszaki állapot:új
Opt. állapot:új
Extra felszereltség:battery capacity - 192 AH M.F. Battery 4 x 6 V, charger - Charger with Euro Connector, inside straddle leg - 965 mm - 1270 mm
Crown WP3015
Műszaki állapot:újszerű
Opt. állapot:újszerű
Ráépíthető szerkezet:Battery changer MTC
Crown WT3040-2.0 1150 mm
Műszaki állapot:normál
Opt. állapot:normál
Extra felszereltség:Side Restraints, Foldable Platform, Battery Compartment Rollers, Electric Steering, InfoLink Ready
Crown WT3040-2.0 1150 mm
Crown DT3040-2.0 TL1670
Műszaki állapot:új
Opt. állapot:új
Extra felszereltség: Foldable platform+side restrains, InfoLink ready, Battery Case Size - 284 x 624 x 627 mm (375 Ah)
Crown WE2300S-1.4TF3000
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013