KiszámíthatóAz Ön üzleti tevékenységére szabott rendszertámogatási megállapodás alapján biztosítjuk, hogy szükség esetén szakértőink az Ön rendelkezésére álljanak.

 

HatékonyA QLM WaProM szoftverben automatikus hibaküldő modul is működik, amely a support csapatot minden esetben értesíteti a háttérben fellépő hibajelenségekről. Ezen értesítéseket és problémákat kollégáink bejelentés nélkül is lekezelik, igény szerint miden szakterület és kulcsfelhasználó bevonásával.

 

Napra készA QLM WaProM raktár-irányítási rendszer license támogatási szolgáltatása tartalmazza az ún. “Innovation Fee”-t is, így Önnek további költségek nélkül módja van az újabb QLM WaProM “Upgrade”-re áttérni.

 

A QLM WaProM rendszertámogatásról

 

A támogatás 5/8, 7/8 vagy 7/24 órában biztosítható, igény szerinti válaszidővel, amelyet a támogatási szerződésben definiálunk és rögzítünk. Support tevékenységek, és a fogalmak tartalma

 

 

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

 

A rendelkezésre állás keretében QLM biztosítja QLM WaProM raktár-irányítási rendszerének funkcionális működtetésével kapcsolatos megkeresések, hiba- és szolgáltatási igény bejelentések QLM munkatársa által személyesen, vagy telefonon keresztül történő fogadását, valamint a rendelkezésre állási keretérték ráfordításai terhére szolgáltatás nyújtását a támogatási szintnek megfelelően.

 

 

LEHÍVHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK

 

Lehívással igénybe veheti QLM Support tevékenységeit a fix rendelkezésre állási keretérték mértékéig külön díjazás nélkül, a keretérték felett QLM tanácsadói napi- illetve óradíjai figyelembe vételével idő- és teljesítmény ráfordítás vagy előre rögzített ráfordítás alapon. QLM WaProM raktár-irányítási Support tevékenységek A QLM WaProM raktár-irányítási rendszerre vonatkozó üzemeltetési, támogatási szolgáltatás tevékenységi köre – lehívások alapján – kiterjed a QLM WaProM raktár-irányítási funkcionalitásokhoz: a logisztika, a raktár-irányítás és a Support tevékenységekre.

 

 

ALKALMAZÁS TÁMOGATÁS

 

A QLM az Alkalmazás támogatás keretében a rendszer moduljaival kapcsolatos felhasználói támogatási és probléma megoldási teendőket látja el.

 

 

SUPPORT TEVÉKENYSÉG TELEFONON

 

A QLM tanácsadója a kulcsfelhasználóval közvetlen (telefonos) kapcsolatfelvétel útján a tanácsadó által kifejtett szakértői tevékenység.

 

 

SUPPORT TEVÉKENYSÉG TÁVOLI BEJELENTKEZÉSSEL

 

A QLM Support tanácsadója a Support tevékenységet az ügyfél rendszerébe történő ellenőrzött bejelentkezéssel “Remote” kapcsolaton (az Interneten) keresztül végzi.

 

 

SUPPORT TEVÉKENYSÉG HELYSZÍNEN

 

A QLM Support tanácsadója a Support az Ön raktárában segíti a kulcsfelhasználókat.

 

 

SÜRGŐSSÉGI HIBAELHÁRÍTÁS

 

Az Ön QLM WaProM rendszerében észlelt és a rendes üzletmenetet akadályozó hiba sürgős elhárítása.

 

 

HIBABEJELENTŐ

 

Support tevékenységek munkafolyamatát támogató dokumentum vagy online rendszer (QLM-WaProM redmine), mely a felhasználói igények, problémák beazonosítási, minősítési folyamatában jelentkező információkat hordozza és követi a bejelentések lekezelését.

 

 

AUTOMATIKUS HIBAKEZELÉS

 

A QLM WaProM szoftverben automatikus hibaküldő modul is működik, mely a support csapatot minden esetben értesíteti a háttérben fellépő hibajelenségekről. Ezen értesítéseket és problémákat kollégáink bejelentés nélkül is lekezelik, igény szerint miden szakterület és kulcsfelhasználó bevonásával.

 

 

VERZIÓVÁLTÁS

A QLM WaProM raktár-irányítási rendszer license támogatási szolgáltatása tartalmazza az ún. "Innovation Fee"-t is, így a szoftver license támogatási díj megfizetése mellett, további költségek nélkül az ügyfélnek módja van az újabb QLM-WaProM „javítócsomag”-okra, illetve " Upgrade "-re történő áttérésre, amennyiben a cég úgy kívánja.

Az új modulok beüzemelés szakértő tanácsadási szolgáltatás keretében történik.

 

Verzióváltás típusai:

  • „Javítócsomag” telepítése;
  • „Upgrade” telepítése: új verzió új modulokkal, technológiai fejlesztésekkel.
QLM WaProM raktár-informatikai szakembereink 
Mikó Balázs

Logisztikai informatikai tervező

+36-20/984-3283
balazs.miko@qlm.hu
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013