alu3

 

Van, ahol fontos a természetes fény

 

Az ALU szekcionált kapuk az Alpha Deuren ablakozott, nagy fényáteresztő képességű ipari nyílászárói, melyek igény szerint kiegészíthetőek a modern, mikro-profilos panelekkel. Széles méret, felületkezelés és kiegészítő választék az adott igényeknek és elvárt paramétereknek való maximális megfelelés érdekében.

alu4

 

A megfelelő hőszigetelés nem elhanyagolható

 

ALU40-es kivitel: 40mm vastag, duplafalú hőszigetelt, normál körülményekre tervezve. Alkalmazása normál körülmények esetében, az ipar szegmens bármely tagja számára megoldást nyújt.

 

ALU60-as kivitel: 60mm vastag, duplafalú hőszigetelt vagy triplafalú extra hőszigetelt, temperált körülményekre tervezve. Az extra hőszigetelt kivitel alkalmazása, olyan körülmények között indokolt, ahol a fő cél a minimális hőveszteség biztosítása.

iso3

 

A rendelkezésre álló terület figyelembe vételével a legoptimálisabb szerkezet szállítása

 

A legszűkösebb és egyedi helyi adottságoknak való megfelelés a széleskörűen választható sínrendszer típusoknak köszönhetően. Megoldást tudunk nyújtani a minimális helyigényű alacsony sínvezetéstől a függőleges sínvezetésig, akár tetőkövető, döntött sínvezetés alkalmazásával is.

Amennyiben a kaput mozgató hajtóműnek nincs elegendő telepítési hely, úgy a rendszer kiegészíthető láncos-áttételes meghajtással, így lehetővé téve a motoros működtetést szűkös helyeken is.

iso4

 

 

A tökéletes megoldás szállítása mellett nem elhanyagolható a minőség és tartósság sem

 

A kapuk sínvezetései és szerelvényei alapkivitelben horganyzott anyagból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot ipari környezetben. Továbbá, kínálatunkban szerepel rozsdamentes, korrózióvédett felületkezelés is a sínvezetés és szerelvényezés tekintetében mosótéri környezetbe.

iso5

 

 

Maximális igénybevételre tervezve és minősítve

 

Nem hagyható figyelmen kívül a kapulapot tartó dupla torziós rugó rendszer, mely 30.000 nyitás-zárás ciklusra lett minősítve, illetve rugótörés elleni védelem is az alapkivitel részét képezi.

iso6

 

 

 

Megoldást nyújtunk minden felhasználói igénynek

 

A kapuk működtethetőek kézi, láncos és motoros mozgatással. Motoros kapuink esetében, alapkivitelben a Német gyártmányú GfA vezérléssel és meghajtással szállítjuk szerkezeteinket.

iso7

 

 

 

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

 

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek. A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

iso8

 

 

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

 

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő kivitel szállítása érdekében a kapuk gyorsmozgású hajtóművel is szerelhetők, melyek frekvenciaváltóval rendelkeznek a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kuplung alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes, párás, vagy mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

Opciók és kiegészítők
 
Személybejáró ajtók

Kapulapba integrált vagy nyílás mellé telepített személybejáró ajtók akár 22 mm-es alacsony küszöbbel, menekülési útvonalaknál pánikzárral és pánikrúddal

 
Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár

 
Kiegészítők

Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító

 
Figyelemfelkeltő jelzés

Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa

 
Felármentesen választható 10 féle gyári alapszín tömör panelek esetében
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013