acred3

 

 

Minőség minden részletében

 

A Braselmann családi manufaktúra nagy múltra visszatekintő német gyártó. Kizárólag első osztályú alkatrészekből készítik kapuikat, melyeket hosszú élettartamra terveznek. Ideális megoldás kis telepítési helyigényű nyílásokra, szükség esetén a homlokzat külső síkjára is telepíthető szerkezetek.  Széles méret választék, akár hangárkapu méretű kivitel szállítása. Egyedi igények szerint lövedékálló kivitel is kérhető.

acred4

 

Hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli kivitel az adott igények alapján

 

22 mm vastag, hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli kapulap. Hőszigetelt kivitel esetén 20 mm vastag PUR hab kitöltésű 1-1 mm vastag hidegen hengerelt alumínium fegyverzetű lamellákból épülő kapulap. Hőszigetelés nélküli kivitel esetén szimpla vagy dupla falú profil, mérettől és elvárástól függően.

acred5

 

 

Tartósság mellett fontos a minőségi megjelenés

 

Alumínium redőnykapuink alap kivitelben eloxált, natúr felülettel és galvanizált sínvezetéssel tudjuk biztosítani partnereink részére. Redőnypalástjaink igény szerint gyári porszórt felülettel is kérhetőek.

acred6

 

 

 

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

 

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban. Ennek megfelelően redőnyapuink a német gyártmányú GfA vezérlésekkel és hajtóművekkel szereltek, mely garancia a hibamentes működésre.

acred8

 

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

 

Az elektromos beüzemelést követően, kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetőek és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek. A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

acred7

 

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

 

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő és biztonságos kivitel szállítása. Ennek érdekében a kapuk gyorsmozgású hajtóművel is szerelhetőek forgalmasabb nyílások tekintetében. Minden hajtómű frekvenciaváltóval és zuhanásgátlóval ellátott, a hosszú élettartam és maximális biztonság érdekében. Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kurbli alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes téri, mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

Opciók és kiegészítők
 
Lamellák

Ablakozott lamellák, akár teljes kapunyílás szélességben (lamellákba integrált betekintő ablakok)

 
Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés, plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár

 
Vezérlés kiegészítői

Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar, illetve távirányító

 
Figyelemfelkeltő jelzés

A rendszer kiegészíthető figyelemfelkeltő jelzéssel is /kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa/

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013