drive-in

 

Optimális helykihasználás

 

 

A Nedcon bejárható raklapos állványrendszerekkel megoldható raktárának optimális helykihasználása. Ezek a rendszerek ideális megoldást jelentenek tömegárucikkek nagy mennyiségben történő raktáron tartására. 

 

Minden rendszer a rakatok típusának figyelembevétele mellett a kívánt szintosztások, csatornamélységek és csatorna-szélességek alapján az Ön igényei szerint, egyedileg kerül megtervezésre; a rendszeroptimalizálás következtében az állványrendszer stabil és robosztus kivitele garantált, mely kis sérülékenysége következtében szavatolja az üzemeltetési költségek csekély szinten tartását.

drive-in racking

 

 

Ön profitálni fog:

 

  • robosztus konstrukciónkból, biztonságos és széles rakatférőhelyeinkből
  • rendszer-komponenseink személyreszabott konstrukcióiból, melyek az Ön raktári folyamataihoz igazodnak
  • a LIFO raktározási elv előnyös tulajdonságaiból
  • a problémamantes hűtőházi üzemeltetésből
  • a különféle védőelemekből, melyek minimalizálják a sérülésveszélyt
  • extra raklapalátámasztási lehetőségeinkből speciális paletták alkalmazása esetén

Rendszereink kombinálhatók soros raklapos, átfolyó-görgős és polcos rendszerekkel is.

 

A Nedcon bejárható raklapos állványrendszer felépítése

 

drive-in2

A raklapos bejárható állványrendszerek alapvetően állványkeretekből, hossztartókból, illetve a szükséges statikai és rögzítő elemekből épülnek fel. Az állványlábak és a hossztartók lakkozottak, a következő színekben érhetők el: RAL9001 fehér, RAL7035 szürke, RAL5019 kék és RAL2008 narancssárga. Az egyéb elemek horganyzott kivitelűek. Az állványkeretek 50-50 mm-es magassági állíthatóságot biztosítanak a csatorna gerendák számára. A speciálisan kialakított kapcsolófejen levő konzolok csavarkötéssel kerülnek rögzítésre, az állványlábakra. A raklaptartó síneket a raklaptartó konzolokra szereljük fel. Ezen sín tartalmaz egy raklapmegvezető, valamint egy raklapalátámasztó-lemezrészt, illetve statikai megerősítést, és a rögzítést szolgáló lemezrészt. Más gyártók rendszereitől eltérően a NEDCON bejárható állványok alapkivitelben tartalmazzák az öntöttvas kivitelű raklapbevezető és túltolás-gátló elemeket. Az állványrendszerek rögzítése a talajon M12-es dübelekkel történik.

Rendszerkomponensek
 
Lábprofilok

A keretláb profilok 100, 120 és 140 mm szélességben és anyagvastagságtól függő sorozatban állnak rendelkezésre.

 
Talplemezek I.

A lábprofilok a talplemezeken keresztül pontterhelést adnak át a padozatra. A méretek, az acél típusa és bármiféle extra nagyságú nyomáselosztó lemez biztosíthatja ennek a pontterhelésnek az elosztását.

 
Talplemezek II.

A hátsó vertikális merevítések helyén magasított talplemezeket használunk, melyek a merevítőkben ébredő erőket közvetlenül a padozatnak adják át. Ezeken a pontokon kémiai dübelezéssel rögzítjük a talplemezeket.

 
Öntöttvas bevezető elem

Alapkivitelben szállított öntöttvas kivitelű raklapbevezető elemek.

 
Túltolás-gátló

Alapkivitelben szállított öntöttvas kivitelű túltolás-gátló elemek.

 
Raklaptartó sín

Ezen sín tartalmaz egy raklapmegvezető, valamint egy raklapalátámasztó-lemezrészt, illetve statikai megerősítést, és a rögzítést szolgáló lemezrészt.

 
Topgerenda

A topgerendák az állványrendszer keretek tejetén a kereteket kötik össze, ezzel biztosítva a rendszer merevségének növelését.

 
Merevítés szett

A merevítések minden esetben rendszerspecifikusan kerülnek megtervezésre és méretezésre, ezzel maximalizálva a biztonságos stabilitást.

Kiegészítők

 

Állványrendszereink számos kiegészítőelemmel bővíthetők.

 

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013