racs2

 

Minőség minden részletében

 

A QLM Kft. redőnykapu termékcsaládjában helyet kapott a biztonsági rács kapu is, a több éves piaci tapasztalat és partnereinkkel történő együttműködés során több alkalommal is megoldást tudtunk nyújtani átszellőztetési és egyben biztonságtechnikai problémák orvosolására, e kivitel alkalmazásával. Kapuink kizárólag első osztályú alapanyagokból készülnek, melyeket hosszú élettartamra terveztek. Kis telepítési helyigényű, akár nyílásba vagy a homlokzat külső síkjára is telepíthető szerkezetek.  Széles méret választék, akár hangárkapu méretű kivitel szállítása. Igény szerint gyári porszórt felülettel is szállítható kapu palást.

racs3

 

 

Zárt kapunyílás, de a csarnok szellőzik

 

Rácskapuink palástjának kialakítása körülbelül 300-400 mm széles és 120 mm magas téglalapot formáló rácsozat alkotja. A rácsozat alaplai 18 mm átmérőjű acélcsövek, hidegen hajlított összekötő lemezekkel. Kapuink horganyzott vagy gyári porszórásos felülettel is kérhetőek.

acred6

 

 

 

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

 

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban. Ennek megfelelően redőnyapuink a német gyártmányú GfA vezérlésekkel és hajtóművekkel szereltek, mely garancia a hibamentes működésre.

acred8

 

 

Megbízható kapuvezérlés, a hibamentes üzemelés érdekében

 

Alapfelszereltségként egyszerűsített vezérlés szállítása, mely kulcsos vagy nyomógombos nyitás-zárást biztosít. A kapu vezérlése igény esetén kiegészíthető /Bővített vezérlés-ipari felhasználásra/, mely lehetővé teszi az automatikus üzemelést és tűzjelre való nyitást, illetve lehetővé teszi kártyaolvasó, indukciós hurok, húzókapcsoló és mozgásérzékelő radar jelének fogadását. Bővített vezérlés esetén IP 65 védett vezérlő doboz, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

racs4

 

 

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

 

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő és biztonságos kivitel szállítása. Ennek érdekében a kapuk koronás dobmotorral vagy tengelyvégre szerelt hajtóművel is kérhetőek. Áramszünet esetén, az ipari felhasználású kivitel esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kurbli alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes téri, mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

Opciók és kiegészítők
 
Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés vagy plusz nyomógomb.

 
Vezérlés kiegészítői

Ipari felhasználás esetén vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar, illetve távirányító

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013