Épületvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

 

Jól látható, rugalmas és alacsony karbantartási igényű, megvédi a járműveket, gépeket és egyéb épületelemeket, továbbá elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi közlekedésben.

 

A beépített modularitása révén könnyen telepíthető és gyorsan javítható, a többirányú tartóknak köszönhetően pedig a rendszer könnyen illeszkedik bármely létesítménybe, eltávolítva a kemény sarkokat, melyek gyakran okai a baleseteknek. 

 

A magas-láthatósági akadályok szervezik és felgyorsítják a létesítményt, optimalizálják a termelékenységet és elsősorban baleseteket előznek meg.

Védőkordon (iFlex Traffic Barrier)

Az iFlex Traffic Barrier hajlik, elnyel és visszatér a lehetséges nagy behatások alkalmával, így az alacsony szintű járművek, mint pl. a homlokvillás targoncák ütközésekor.

Védőoszlop (Bollard)

A Bollard oszlopokat általában szerkezetek védelmére használják, vagy nem biztonságos területek lezárására, esetleg gyalogos vagy jármű útvonal kijelölésére.

Küszöb (Kerb Barrier)

Padlószintű védelmet biztosítva, a Kerb Barrier csökkenti a falak, szerkezetek és berendezések ütközési károk kapcsán tapasztalt karbantartási és javítási költségeit.

Magasság korlát (Height Restrictor)

A magassági korlát része a kapu védelmi elemeknek és két fő funkciója van: ajtó nyitó szerkezet védelem és magassági korlátozás a magasan bekövetkező ütések megelőzésére.

Oszlopvédelem (iFlex Column Guard)

A teljes körű moduláritásnak köszönhetően ezen termék részei tökéletesen biztonságos és robusztus akadályt alkotnak, amely körül öleli az oszlopokat, megóvva azokat a balesetektől.

Kamionütköző (Dock Roller)

Arra fejlesztették ki, hogy maximális védelmet és költség-megtakarítást biztosítson a kamionforgalom okozta sérülésektől, mivel másképp működik, mint a hagyományos dokkoló pufferek.

Gyalogosvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

 

Elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, mint pl. a targoncák, egyértelműen kijelöli a gyalogos útvonalakat és segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

 

A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

Korlát (Pedestrian Barrier)

Az iFlex Pedestrian Barrier elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, mint pl. a targoncák, egyértelműen kijelöli a gyalogos útvonalakat és segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

Kétfunkciós korlát (Traffic Plus Barrier)

A kétfunkciós iFlex Traffic Barrier Plus hajlik, elnyel és visszatér a lehetséges nagy behatások alkalmával, így a robusztus rendszer védi, tereli és elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől.

Kapu (Gate)

Az A-SAFE kapuk jól látható és tartós belépési és kilépési pontot biztosítanak a veszélyes jármű vagy a veszélyeztetett gyalogos zónákba.

Állványvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

 

Az állványlábak védelme kiemelt fontosságú, ezért fokozott védelmet nyújt a teherrel vagy teher nélkül közlekedő, a sorok közül ki vagy oda beforduló, kézi vagy gépi erővel mozgatott járművekkel szemben.

 

Az ütközési energiát elnyelő polimer anyagból készült termékek védelmet nyújtanak az állványsor végeken a manőverező targoncákkal és a gyakran sérülést okozó rakatokkal szemben.

Lábvédelem (RackGuard)

Az A-SAFE saját Kutatási és Fejlesztési részlegében tudományosan kifejlesztett kialakítása emeli immáron világ-vezető termékévé.

Sorvég védelem (RackEnd)

Az iFlex RackEnd Barrier rugalmas, az ütközési energiát elnyelő polimer anyagból készült, mely védelmet nyújt az állványsor végeken manőverező targoncákkal és a gyakran sérülést okozó rakatokkal szemben.

Dokkolás védelme

Csapatunk célja, a mai modern technológiai megoldások segítségével a lehető legmagasabb biztonsági szint elérése Partnereink dokkoló állásainál. Megoldásainkkal széles körben ki tudjuk zárni az emberi mulasztás által bekövetkező balesetek lehetőségét.

GWL elektromos kamionkerék-rögzítő

A Global Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő 50 cm magasan lévő ékje automatikusan beugrik a hátsó abroncs elé, hogy biztonságos védelmet nyújtson gyakorlatilag minden kamion típusnál.

MWL mechanikus kamionkerék-rögzítő

A Manual Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő egyszerű megoldást kínál költséghatékony és sokoldalú kialakításával sokféle szállító jármű számára.

Dok Guardian

Segít megelőzni, hogy a villás targoncák, kézi raklap emelők, vagy akár a gyalogosok leessenek a több mint 1 méter magas rakodó állásról.

Trailer Stand

A TS-2000 támasztó bakot úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb pótkocsihoz, ami a dokkolók területén előfordulhat.

Egyéb

Csapatunk a munkahelyi biztonság mellett, nagy gondot fordít a munkavégzési körülmények javítására és Partnereink hatékonyabb működésének elősegítésére. Termékeink használatával kimutathatóan költséghatékonyabb üzemeltetés mellett, javítható a munkatársak termelékenysége.

Dokkoló ventilátor

A Rite-Hite dokkoló ventilátor segít növelni az alkalmazottak komfort érzetét és a termelékenységet.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013