A nyers erő átvitelére tervezték

Kitűnő motor, strapabíró erőátviteli rendszer, alacsony karbantartás-igényű fékek és dupla hűtőradiátor biztosítja, hogy a C-5 sorozatú gázüzemű homlokvillás targoncák mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, akkor is, amikor nagy terhelés mellett kell hosszú időn át dolgozniuk.

 
2.4 literes ipari szabványú motor

Az alacsony szennyezőanyag kibocsátású, LPG meghajtású, 2,4 literes ipari szabványú Crown motort hidrodinamikus erőátviteli egységgel építették egybe. Az így kialakított robosztus hajtási rendszer az átlagoshoz képest dupla élettartamot biztosít, hosszabb szervizintervallumok mellett.

 
Fékrendszer

A Crown speciális fékrendszere tartós és nagyteljesítményű, miközben gyakorlatilag nincs szükség a karbantartására.

 
Dupla hűtőradiátor

A Crown az alapfelszereltség részeként kínálja a dupla hűtőradiátort, ami külön hűtést biztosít a motornak és az erőátviteli rendszernek. A felépítésnek köszönhetően általánosan csökken a folyadékok hőmérséklete, ami védi az erőátviteli rendszert és megnöveli annak az élettartamát.

 
Hűtési igényhez alkalmazkodó hűtőventillátor

Az opcióként elérhető, a mindenkori hűtési igényhez alkalmazkodó sebességű hűtőventillátor a forgásirány megfordítására is képes, amivel a lerakódott szennyeződésektől is megtisztítható a hűtőradiátor.

c5-driveability

Kényelem, magabiztosság és kontroll


A C5-ös sorozatú gázüzemű homlokvillás targoncákat kívül-belül az optimális komfort, a kezelő magabiztosságának biztosítása, a stabilitás és biztonság szem előtt tartásával tervezték, annak érdekében, hogy minél nagyobb mértékben kihasználható legyen a gép teljesítménye.

A kezelők minden helyzetben számíthatnak a finom és egyszerű kezelésre, legyen szó közlekedésről, fordulásról, emelésről, fel- és lerakodásról. Az átgondolt, kezelőbarát kialakítás, a különleges stabilitási rendszer és a könnyen elérhető kezelőszervek nagymértékben növelik az egységnyi idő alatt elvégezhető munka mennyiségét.

A Crown vállalat a homlokvillás targoncák fejlesztése során szerzett több évtizedes szakértelmét használta fel, hogy a C-5 statikus és dinamikus stabilitását biztosítsa. A Crown különleges stabilitási rendszere a legmodernebb technológiát alkalmazza annak érdekében, hogy előrelátóan meg tudja határozni az optimális biztonságot és teljesítményt.

A motor kiegyensúlyozása gyakorlatilag megszűnteti a vibrációt, egyenletesebb teljesítményátadást és a kezelő magasabb szintű kényelmét biztosítva.

 

 

Nézze meg a motorkiegyensúlyozásról szóló videónkat

 

kiemelkedo-ertekKiemelkedő érték

 

Az alacsonyabb karbantartási igény, hosszabb élettartam és magas rendelkezésre állás alacsonyabb fenntartási költségeket és magasabb használati értéket biztosít a C-5-ös gázmeghajtású targoncának.

A Crown C5 sorozat előnyös tulajdonságai közé tartozik a könnyű szervízelhetőség is. A könnyen eltávolítható oldalpanelnek és a nagy helynek köszönhetően a leggyakrabban karbantartott alkotóelemek állva hozzáférhetőek. A C-5 egy sor költségkímélő és termelékenység növelő megoldással rendelkezik, mint például a hosszított garancia és a világméretű háttértámogatás. Mindent egybevetve a használati érték tekintetében a Crown a piacvezető.

 

 

Kitűnően teljesít

Szuperelasztikus és tömör gumiabroncsaival – és egy sor különféle opcióval, felszereléssel és kiegészítővel a C5 sorozatú targonca a legnagyobb kihívást jelentő és legkülönlegesebb alkalmazásokhoz is alkalmassá tehető.

 

Félig nyitott és teljesen zárt kezelőfülke is választható a géphez, hogy a kezelő kényelme még a legmostohább körülmények között is biztosítható legyen.

 

C-5 modell típusok 
Crown C-5 homlokvillás targonca szuperelasztikus abronccsal
Teherbírás
2000 - 3000 kg
Meghajtás
44 kW @2800 RPM
Hajtómű típusa
Hidrodinamikus
Maximális emelési magasság
7470 mm
Crown C-5 homlokvillás targonca tömör
abronccsal
Teherbírás
2000 - 3000 kg
Meghajtás
44 kW @2800 RPM
Hajtómű típusa
Hidrodinamikus
Maximális emelési magasság
7470 mm
Opciók és kiegészítők
 
Személyre szabható zárt kezelőfülke

A C-5 sorozat zárt kezelőfülkéje kiváló védelmet biztosít a kezelő számára extrém körülmények között is. A nagy ablakok kitűnő kilátást biztosítanak minden irányba.

 
Személyre szabható félig nyitott kezelőfülke

A személyre szabható félig nyitott kezelőfülke modulárisan felépíthető megoldást nyújt az elérni kívánt kül-, és beltéri védelem függvényében. Az alkotóelemek többféle módon variálhatóak az igényeknek leginkább megfelelő kialakítás érdekében.

 
Dupla szuperelasztikus abroncsok

A dupla szuperelasztikus abroncsok megnövelt stabilitást biztosítanak egyenetlen talajon végzett munkáknál.

 
Adapterek

A kiegészítő adapterek teljes választéka – beleértve a kartonmegfogót, push-pull adaptert, villapozicionálót, dupla villát, multi raklapkezelőt és oldalmozgatót – segíti a különféle terhek mozgatását.

 
Villakocsi opciók

A hagyományos és szélesített villakocsik széles választéka érhető el a legkülönbözőbb méretű és formájú rakatok mozgatásához.

 
Munkavégzést segítő kiegészítők

A Crown munkavégzést segítő kiegészítőit arra tervezték, hogy segítsék a targoncakezelőket a gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzésben.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013