carton live storage

 

 

 

Átfolyó gőrgős állvány kisméretű rakatokhoz

 

 

A kartondobozos átfolyó állványzat igen ideális komissiózó feladatok kiszolgálására. Az áruk a gravitáció hatására mozognak egy alig lejtős görgős pályán a betárolási oldaltól a kivételi oldal felé. A tároló helyek könnyen elérhetők a gyűjtő oldalon és valamennyi tároló csatorna ugyanazon árucikket tartalmaz.

carton live storage_combination1

 

Kombinálhatóság egyéb rendszerekkel

 

Az állványok közötti átjárókat áru kiszedésre és targoncák közlekedésére használják. Sérülékenységük miatt itt nincsenek prezentációs polcok.

carton live storage_combination2

 

 

Külön folyosó az árukiszedés és külön a targoncák számára, ez biztonságosabb munkafeltételeket teremt. Az állványrendszer első része átalakítható leadófejes állványokká.

carton live storage_combination3

 

A visszaadó görgőscsatornák alkalmazásával maximális rakathely és tartalék tároló pozíció érhető el az árukiszedő állványok fölött.

Rendszerkomponensek
 
Lábprofilok

A keretláb profilok 80, 100, 120 és 140 mm szélességben és anyagvastagságtól függő sorozatban állnak rendelkezésre.

 
Talplemezek

A lábprofilok a talplemezeken keresztül pontterhelést adnak át a padozatra. A méretek, az acél típusa és bármiféle extra nagyságú nyomáselosztó lemez biztosíthatja ennek a pontterhelésnek az elosztását.

 
Görgősléc

Keskeny görgősléceket nagyon sokféle kombinációban használunk, meghatározva a raktározásra szánt karton minőségét és súlyát, így biztosítva a rendszer jó működését.

 
Rögzítő kapcsok

A rögzítő kapcsok a könnyű állíthatóságot és pozícionálást segítik elő. Ezeket az elemeket rugósacélból és műanyagból is gyártjuk, hogy mindkét görgősléc típushoz alkalmazhatók legyenek.

 
Fékezőkapcsok

Az állványok készre szerelése után előfordulhat, hogy néhány termék túl gyorsan gördül a görgősléces csatornában. A sebesség kontrolálását könnyen beilleszthető fékező kapcsokkal oldjuk meg.

 
Sávelválasztás

A görgős csatornák elválasztására Nedcon kifejlesztette a csatorna elválasztó és sorvezető elemek széles választékát, mely bármelyik rendszerbe könnyen beilleszthető.

 

Kiegészítők

 

Állványrendszereink számos kiegészítőelemmel bővíthetők.

 

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013