GyorsAkár 4 órán belül elkezdjük a meghibásodott vagy sérült targonca javítását.

 

KiszámíthatóElőzze meg a váratlan események okozta extra költségeket az egyénre szabott, teljes körű karbantartási és javítási rendszerünkkel.

 

HatékonySaját és beszállítói alkatrészraktárunknak, valamint képzett technikusainknak köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt elhárítjuk a problémát.

 

A leszállításra kerülő anyagmozgató gépek felkészítésében, beüzemelésében és átadásában szervizünk is tevékenyen részt vesz. A beüzemelést végző kollégáink a gyártói előírásoknak megfelelően elvégzik az eszközök végső ellenőrzését, az előzetesen egyeztetett paraméterek beállítását annak érdekében, hogy az Ön csapata a gépeket a leszállítás után azonnal, biztonságosan használatba vehesse.

Területi mobil szervizpontjaink révén vállaljuk, hogy váratlan meghibásodások bejelentésétől számított maximum 24 órán belül megkezdjük a hiba elhárítását. A váratlan meghibásodások számának csökkentéséért időszakos megelőző karbantartásokat ajánlunk Önnek, amelyet vagy a szervizrendszerünk által ütemezett időpontokban, vagy az Ön kérése alapján is el tudjuk végezni.

Egy magasabb szintű üzemeltetési biztonságot jelent Önnek a QLM Karbantartási és Javítási Rendszer, amelyben számolunk az üzemeltetés körülményeivel, az éves üzemóra számokkal, illetve az Ön által elvárt szerviz reakcióidővel.

Saját központi és a németországi alkatrészraktárunk biztosítja a gyors alkatrészbeszerzést, így az esetleges meghibásodásokat a legrövidebb időn belül tudjuk kijavítani.

Targonca szervizünkre akkor is számíthat, ha Önnek vegyes gyártmányú gépparkjához targonca kiegészítő és/vagy kopó alkatrészeket kell beszereznie (pl. teher- és hajtókerekek, görgők, targonca villák, villahosszabbítók, emelőkosarak, akkumulátorok, targonca adapterek stb.). Keressen minket!

 

  • Eseti meghibásodások javítása gyors reakcióidővel az ország teljes területén
  • Ügyfélre szabott karbantartási szerződés a meghibásodások és a gépkiesés csökkentése, valamint az értékmegőrzés érdekében
  • Ügyfélre szabott teljes körű szerviz ‘full service’ szerződés a karbantartási szerződés előnyeivel és az üzemeltetési költségek nagyobb mértékű tervezhetőségével
  • Időszakos gépvizsgálatok (fő-, szerkezeti- és biztonságtechnikai) a jogkövető üzemeltetés és a balesetek megelőzésének érdekében
  • Crown és egyéb gyártmányú targonca alkatrészek és egyéb kiegészítők forgalmazása (pl. teher- és hajtókerekek, görgők, targonca villák, villahosszabbítók, emelőkosarak, akkumulátorok, targonca adapterek stb.)
  • Különböző Crown típusokra tartott kezelői oktatások a gépek állagának megóvása és a töréskárok csökkentése érdekében
  • Szerviz értékesítő kolléga a rendszeres személyes kapcsolattartás és műszaki egyeztetés érdekében


Tudjon meg többet a Crown targoncákról

 

Crown raktári targonca szakembereink 
Dorogi Gábor

Szerviz osztályvezető

+36-20/250-7589
gabor.dorogi@qlm.hu
Révész Zoltán

Műszaki vezető

+36-23/804-321
szerviz@qlm.hu
Hegedűs Zoltán

Szerviz koordinátor

+36-30/594-0381
szerviz@qlm.hu
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013