dg2

 

 

Többféle biztonsági megoldást jelentenek 

 

A szabad rakodó állások magas veszélyforrást jelentenek minden épületnél. Az 1,2 m magasságból történő leeséses balesetek súlyos sérülésekkel járhatnak, akár végzetesek is lehetnek. A Rite Hite Biztonsági Kordonok több féle biztonsági megoldást jelenthetnek az üres dokkoló állások környezetében. Teljes körű hozzáférést biztosítanak a be- és kirakodás idejére, ugyanakkor továbbra is lehetővé teszik a friss levegő bejutását a nyitott kapun keresztül az épületbe, ha nincs ott dokkoló jármű.

dg3

 

Költséghatékony

 

Egyaránt megtalálható a manuális és az automata opció, továbbá azon lehetőség is, hogy kiegészüljön a folyamat a Rite Hite kamionkerék-rögzítő megoldásokkal. A biztonsági korlátok telepítése költséghatékony, mégis fontos befektetés, amely segít megelőzni a baleseteket, sérüléseket és anyagi károkat.

dg4

 

Becsapódásra tervezték

 

Élénkvörös PVC bevonatú üvegszálas hálós szerkezete és a három fényes sárga csíkkal ellátott kialakítása révén jól látható figyelmeztetés, melyet nagy teherbírású rögzítő pántok tartanak feszesen, így ellenáll akár 13 tonnás terhelésnek is. Ennek ellenére kézzel könnyen elhúzható és akár 5 méter széles nyílásokba is telepíthető.

 

Műszaki paraméterek

 

Termék típusok
 
Dok-Guardian LD Safety Barrier
  • teherbírás: 2 500 kg
  • magasság: 1 120 mm
  • hossz: 5 000 mm
 
Dok-Guardian Safety Barrier
  • teherbírás: 13 636 kg
  • magasság: 1 120 mm
  • hossz: 5 000 mm
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013