dt3000-active-traction

Eredményeket szállít

A DT sorozatú dupla raklapemelőt nagy teljesítményű munkára tervezték, így a kezelők az egész műszak alatt olyan termelékenyek tudnak lenni, amennyire csak lehet.

 

A Crown „Active Traction” rendszere az egyik kulcsa ennek a teljesítménynek. Ez a rendszer folyamatosan változtatja a meghajtó-kerékre nehezedő nyomást a sebesség, a bekormányzási szög, a villa emelési magasság, a teher elhelyezkedés, a gyorsulás és fékezés függvényében, ezáltal állandóan rendelkezésre áll a szükséges vonóerő.

dt3000-internal-components-fade

 

Tartós használati érték

A Crown dupla raklapemelőjét úgy építették meg, hogy megbirkózzon a raktári környezetben felmerülő összes kihívással, ezáltal Ön is számíthat a gép folyamatos megbízható munkájára.

 

Az erős I-gerendákból felépülő emelőoszlop, a megerősített öntött-acél alváz, a 10 mm vastag védőszoknya, az 5 mm-es burkolólemezek, a fröccsöntött alumínium kezelőkar, és az iparág legerősebb oldaltámaszai biztosítják gépeink hosszú élettartamát, még a legkeményebb körülmények között is.

 

Nagy igénybevételnek ellenálló támasztókerekekkel felszerelt, rugózott meghajtó-egység garantálja a tartósságot és a folyamatos vonóerőt.

dt3000-rear-enrty-flex-ride-application

Többet teljesít

Tény, hogy az olyan kezelők, akik kényelemben és magabiztosan tudnak dolgozni, termelékenyebbek társaiknál. Ez a tény motiválja a Crown eltökéltségét a targoncák ergonomikus kialakítása irányában.

 

Jó példa erre a törekvésre a szabadalmaztatott, felhajtható „FlexRide” platform, ami kivételes utazási kényelmet biztosít azáltal, hogy rugózása a kezelő súlyához állítható.

 

A Crown fejlett felfüggesztési rendszere nagymértékben csökkenti a gép vázára, a platformra és egyéb komponensekre jutó felütéseket. Ezeken túl, a hidraulikarendszer a proporcionális működésű szelep segítségével azonnal reagál a kezelő utasításaira, a gyors és pontos villapozicionálás és rakatelhelyezés érdekében.

dt3000-rear-side-entry-foldable-paltform-group

A sokoldalúság kifizetődik

A Crown DT sorozata messze felülmúlja a dupla raklapemelőkkel szembeni elvárásokat a termelékenység, kezelhetőség, tartósság és sokoldalúság tekintetében.

 

Dupla raklapemelő sorozatunk 4 féle konfigurációban érhető el, akár 12,5 km/h-ás haladási sebességet biztosítva.

 

A felhajtható platform, a gyors leszállást biztosító (Quick-Exit) oldaltámaszokkal, a kezelőállásos és a gyalogvezérlésű mód közötti egyszerű váltás rugalmasságát biztosítja.

 

A fix platformos, oldalról való beszállást lehetővé tevő, háttámlás kialakítás különösen komissiózási feladatoknál előnyös.

 

A fix platformos, hátulról való beszállást lehetővé tevő kialakítás biztonságos és kényelmes kezelőhelyet biztosít a nagy forgalmú raktárakban.

 

Kizárólag gyalogvezérlésű használathoz platform nélküli kivitel is választható.

dt3000-work-assist

 

 

Számíthat rá

A Crown mindegyik targoncáját a tartós használati értéket szem előtt tartva építi meg, ez alól pedig a DT sorozatú dupla raklapemelő sem kivétel.

 

A Crown vertikálisan integrált gyártási rendszerének és szerviz-szolgáltatásának következtében a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak.

 

A munkavégzést segítő gyári kiegészítők hozzájárulnak a kezelők kényelméhez és termelékenységük növeléséhez.

DT modell típusok 
CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató platform nélkül
Teherbírás
2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 240 - 375 Ah
Maximális emelési magasság
2600 mm
Villák hossza
1150 mm
744 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
836 - 908 mm
CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató felhajtható platformmal
Teherbírás
2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 375 Ah
Maximális emelési magasság
2600 mm
Villák hossza
1150 mm
744 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
978 - 1438 mm
CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató oldalról fellépős fix platformmal
Teherbírás
2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 375 Ah
Maximális emelési magasság
1670 mm
Villák hossza
1150 mm
744 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
1553 mm
CROWN DT3000 magasemelésű raklapmozgató hátulról fellépős fix platformmal
Teherbírás
2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 375 Ah
Maximális emelési magasság
1670 mm
Villák hossza
1150 mm
744 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
1472 mm
Opciók és kiegészítők
 
Nagy teherbírású dupla támasztókerekek

A nagy igénybevételre tervezett dupla támasztókerekek a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket, ide értve a rossz minőségű talajt, hosszú szállítási utakat és extrém hőterhelést.

 
Hűtőházi kivitel

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi, hogy a raklapemelő hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel dolgozhasson.

 
Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

 
Dupla gombcsoport a bázisemelés vezérléséhez

A bázisemelést vezérlő dupla gombcsoport lehetővé teszi, hogy a kezelő bármelyik kezével beállíthassa a teherkarok helyzetét.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013