es4000-ac-traction-motor-fade

Robosztus és erős 

Az ES sorozatú raklapemelők esetében az erő mind kívül, mind belül megnyilvánul. Az alkotóelemeket és a szerkezeti felépítést a lehető legnagyobb erő és tartósság érdekében tervezték.

 

A hajtási rendszer egy Crown által gyártott váltakozó áramú (AC) meghajtó motorból és egy nagy igénybevételnek ellenálló öntöttvas erőátviteli egységből áll, annak érdekében, hogy a legnagyobb terhekkel is könnyedén képes legyen megbirkózni. Acélból készült kormányrúd és öntött alumínium kezelőkar szavatolja a hosszú élettartamot még a legkeményebb körülmények között is.

 

A robosztus akkumulátorteret vastag acél szoknya és eltávolítható acél burkolólemezek határolják. Az emelőoszlop stabil I-gerendákból és vastag acél kereszttartókból épül fel.

 

Kitűnő kezelhetőség, kiváló teljesítmény

es4000-superior-handling-application

Az finoman működő hajtásvezérlés, a keskeny alváz és a választható elektronikus kormányzás egyszerűvé teszi az irányítást szűk terekben, még nagy terhelés mellett is. A precíz proporcionális emelési és leengedési funkció optimálissá teszi a rakatok kezelését akár 5,4 méteres emelési magasságig.

Bekapcsolható funkcióként lehetőség van arra is, hogy a kormányrúd csaknem függőleges helyzetében a gép nem fékez, hanem alacsony sebességgel mozog, ezáltal lehetővé válik a rendkívül szűk helyeken való precíz munkavégzés.

Az innovatív X10 kezelőkar egy nyúl/teknős váltókapcsolót is tartalmaz, amivel az előre beprogramozott sebességi határok között lehet váltan, így a kezelők gyorsan és egyszerűen kiválaszthatják a tapasztalatuknak vagy a feladatnak megfelelő sebességi szintet.

es-emea-quicklift

 

Tegye optimálissá a munkamagasságot

A Crown különleges „QuickPick Remote” emelési technológiája lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsabban végezzék a munkájukat, mindezt a munkavégzés biztonságának csökkenése nélkül.

 

A vezeték nélküli távvezérlési technológia lehetővé teszi az emelési funkciók gépen kívülről történő vezérlését az ideális munkamagasság beállítása érdekében.

 

• Időt és energiát takarít meg

• Csökkenti a stresszt és a terhelést

• Növeli a hatékonyságot

es4000-mast-visibility

 

Tisztán látható előny  

A kompakt méretű ES sorozatú raklapemelők minden irányban kiváló kilátást biztosítanak, ami nagyobb magabiztosságot ad a kezelőknek olyankor is, amikor korlátozott helyeken kell dolgozniuk. Ez pedig nagymértékben növeli a teljesítményt és a munkavégzés biztonságát.

 

Az alacsony építésű akkumulátortér és a nagy, széles nyílású kezelőablak és villakocsi akadálytalan rálátást tesz lehetővé a villahegyekre és a támasztólábakra. A villahegyeken elhelyezett jelölések gyors vizuális segítséget nyújtanak villapozicionáláshoz.

 

A kormányrudat a gép közepére szerelték, emiatt a kezelő mindig biztonságos távolságban helyezkedik el az erőátviteli egységtől. Ez a felépítés biztosítja továbbá a lehető legjobb rálátást a gép mindkét oldalára.

es4000-emea-initial-lift

 

Duplázza meg a termelékenységét

A bázisemeléssel rendelkező ESi típus lehetővé teszi az egymásra halmozott rakatok biztonságos kezelését.

 

Nagyobb szabad magassága következtében alkalmas rámpákon és egyenetlen talajon való közlekedésre is.

es4000-traction-motor

 

Kivételes megbízhatóság és tartós használati érték

Mivel a tartósság és erő jegyében tervezték, az ES sorozatú raklapemelők kivételesen hosszú élettartammal támasztják alá magas használati értéküket.

 

A gyakorlatilag gondozásmentes 3 fázisú váltakozó áramú (AC) motor nagy gyorsulóképességet és jó kezelhetőséget biztosít bármilyen sebességnél.

 

A fékenergia-visszatáplálós (e-GEN) fékrendszer a meghajtómotort használja a gép fékezésére, ezzel szükségtelenné téve a mechanikus fékrendszerekre jellemző után-állítást és kopó-alkatrész cserét, aminek eredményeképpen gyakorlatilag karbantartásmentes üzemet biztosít.

ES modell típusok 
CROWN ES4000 magasemelésű raklapmozgató
Teherbírás
1200 - 1600 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 250 - 375 Ah
Maximális emelési magasság
5400 mm
Villák hossza
1150 mm
800 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
758 - 812 mm
CROWN ESi4000 magasemelésű raklapmozgató
Teherbírás
1200 - 1600 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 250 - 375 Ah
Maximális emelési magasság
5400 mm
Villák hossza
1200 mm
800 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
874 - 929 mm
Opciók és kiegészítők
 
Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

 
Beépített töltőberendezés

A gépbe épített teljesen automata töltőberendezés kényelmes töltési megoldást nyújt, és szükségtelenné teszi az akkumulátor gépből való eltávolítását töltéskor.

 
Kiegészítő görgők

A kiegészítő görgők egyszerűbbé teszik a támasztókarok átjárását a raklap fenékdeszkáin ki- és bejáráskor egyaránt.

 
Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

 
Hűtőházi kivitel

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapemelő számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

 
Fém oszlopvédő rács

A fém oszlopvédő rács jobban ellenáll az igénybevételnek, mint a plexi burkolat, különösen hűtőházi körülmények között.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013