hpvc1

Több évtizedes tapasztalat a garancia megoldásainkra

 

Gyártónk, az ITW Industrietore GmbH. több, mint 25 éves gyártói és fejlesztői tapasztalatra tekint vissza. Cél, a termékek sokkoldalúságának és egyediségének megalkotása, amely a tervezésben és a technológiában rejlik.  A kapurendszerek rendkívül sokoldalúak, ennek köszönhetően az ipari szférában, széles körben megoldást tudunk nyújtani nyílások lezárására figyelembe véve a helyi adottságokat és a megrendelői elvárásokat.

hpvc2

 

Gyors és megbízható kapuk

 

Ipari környezetben a gyorskapuk talán két legfontosabb tulajdonsága a gyorsaság és a megbízhatóság. Célunk a gyártási és raktározási folyamatok zavartalan működésének elősegítése érdekében a lehető legjobb megoldás alkalmazása.

Mottónk: a kihívás a mi lehetőségünk. Nincs olyan, amit ne lehetne megoldani. Ennek érdekében gyártónk folyamatosan fejleszti termékeit, alkalmazkodva a legújabb technológiai megoldásokhoz. Erősségünk a magas szintű alkalmazkodás a felénk támasztott követelményekhez, illetve a gyors gyártási idő kiváló minőségben.

hpvc3

 

Megfelelő műszaki megoldás a tartósság jegyében

 

 

Kapuinkat a helyi adottságokhoz és elvárásokhoz igazítjuk. Ennek megfelelően kapulapjaink vastagsága 2-3 mm is lehet, szemmagasságban betekintő ablaksávval alap kivitelben. Homlokzati kapuink akár Class3 szélteher ellenállásúak is lehetnek, mely körülbelül 115-130 km/h szélsebességnek felel meg. Ennek érdekében kapuink felvértezhetőek különféle kapulap feszítő rendszerekkel és szélteher ellenállást növelő extra merevítésekkel.

 bpvc4

Maximális igénybevételre tervezve

 

Ipari felhasználás esetén egy gyorsmozgású kapu környezetében nagy forgalom várható, ennek megfelelően a kapu meghatározó alkatrészei 200.000 nyitás-zárás ciklusra lettek minősítve a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

bpvc5

 

Gyorsmotoros mozgatás az operáció zavartalan működésének érdekében

 

A kapuk motoros mozgatással működtethetőek, alapkivitelben a német gyártmányú GfA vezérléssel és meghajtással szállítjuk szerkezeteinket, ami garancia a zavartalan üzemelésre.

bpvc6

 

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

 

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetőek és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek. A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy a vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

bpvc7

 

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

 

 

PVC gyorskapuink gyorsmozgású, frekvenciaváltós hajtóművel szereltek a hosszú élettartam és gyors mozgás biztosítása érdekében. Ennek köszönhetően kapuink közel 2 m/s sebességgel nyitnak és 0,8 m/s sebességgel csukódnak. Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi kurbli alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Párás térben, a hajtómű IP65 védelmet kap, a páralecsapódás okozta problémák elkerülése végett.

Opciók és kiegészítők
 
Kiüthető kapulap önjavító funkcióval

Ütközéskor a kapulap kiakad a sínvezetésből, majd egy nyitás-zárás ciklust követően automatikusan visszafűződik és a termelés zavartalanul folytatódhat

 
Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés vagy plusz nyomógomb.

 
Vezérlés kiegészítői

Ipari felhasználás esetén vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar, illetve távirányító.

 
Figyelemfelkeltő jelzés

Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013