bor1 

A folyamatos fejlesztés eredménye

 

Gyártónk több éves kutatás-fejlesztési munkálatokat követően, piacra dobta rámpaszint-kiegyenlítőjét, mely maximálisan megfelel az európai normáknak, továbbá rengeteg apró plusz kiegészítővel látta el a terméket, melyeket az alap kivitelű eszköz tartalmaz.

bor2

 

Kivételes munkabiztonsági tulajdonságok

 

A rámpaszint-kiegyenlítők platformja alap kivitelben 8 mm vastagságú bordás lemezből készül, mely garancia a hosszú élettartamra. Továbbá 2 emelő és egy orrlemez működtető munkahenger alkotja, melynek köszönhetően a szerkezet erős, strapabíró és biztonságos.

bor3

 

Egyedülálló egészségvédő tulajdonságok

 

A rámpa, az épület és a teherautó platója közötti áthidalás következtében a targonca útja az épületből a teherautóba nem zökkenőmentes, folyamatosan káros erőhatások érik az ott dolgozó targonca vezetők szervezetét. Termékünk pontos illesztéseinek köszönhetően, szinte zökkenő mentes az áthaladás, így sokkal kisebb a targonca vezetőre ható káros energia, csökkentve a krónikus hátfájás kockázatát.

bor5

 

Biztonságos munkavégzés minden helyzetben

 

Rámpaszint-kiegyenlítőink két fő emelő munkahengere és hidraulikája automata magassági szint követővel szerelt, így az eszköz folyamatosan alkalmazkodik a változó magasságú légrugós teherautók plató szintjéhez minden helyzetben tökéletes áthidalást biztosítva. Továbbá a fő munkahengerek biztonsági fékkel szereltek, melynek köszönhetően esetleges áramszünet esetén a működő rámpa platformja az adott magasságban marad, onnan nem zuhan le.

tor1

 

Az áthidalásért felelős orrlemez

 

Rámpaszint-kiegyenlítőnk alap kivitelben 500 mm-es vagy 1000 mm-es teleszkópos orrlemezzel készül. Több mint 2000 mm szélességű eszközök esetében, alap kivitelben az orrlemez két sarka lecsapott kialakítást kap, hogy a nem kaputengelybe pozícionált kamion rakterére az orrlemez ráengedhető legyen, így biztosítva a folyamatos operációt és az időveszteség minimalizálást.

hpr5

 

Adott környezetbe megfelelő felületkezeléssel

 

Eszközeink alap kivitelben RAL7016, antracit szürke gyári festett felületkezelést kapnak, mely igény szerint módosítható más színre is. Továbbá hűtőtéri, élelmiszeripari vagy párás, szabadtéri környezetbe horganyzott anyagból készült eszközt tudunk kínálni az élelmiszeripari előírásoknak való megfelelés vagy a korrodálódás megelőzése érdekében.

hpr6

Kellemesebb munkakörnyezet az üzemeltetési költségek csökkentése mellett

 

Hosszas fejlesztést követően gyártónk megalkotta a tökéletesen hőszigetelt rámpaszint-kiegyenlítőt. Nincs hőhíd és nincs huzathatás, így kellemesebb munkakörnyezetet lehet biztosítani a dokkoló állásoknál dolgozók számára, illetve minimalizálni lehet a hő veszteséget, legyen szó hűtött vagy fűtött csarnokról.

Az eszköz platformja alatt egy sínben ISO panelek helyezkednek el, tökéletes hőszigetelést adva az eszköznek, továbbá az ipari kapu záródási vonalában is egy hőszigetelő panel található a hőhíd kizárása végett. Végül a huzathatás megszűntetésére a dupla réstömítések szolgálnak.

bor8

Kivételesen gazdag alap-felszereltségű vezérlés

 

Eszközeink összereteszelhetőek az általunk kínált ipari kapurendszerekkel, illetve kerékrögzítő berendezésekkel, így egy meghatározott és biztonságos dokkolási folyamatot alkotva. Továbbá a mikroprocesszoros vezérlésben megtalálható egy alaphelyzetbe állítási funkció is, melynek köszönhetően az eszközt egy gombnyomásra alaphelyzetbe lehet állítani, így is növelve a munkabiztonságot a manipulációs térben keresztirányú targoncaforgalom esetén.

Opciók és kiegészítők
 
Réstömítés

A platform illesztések lezárására a rámpaszint-kiegyenlítő kiegészíthető réstömítésekkel a huzathatás, valamint a kosz, por vagy bogarak bejutásának megakadályozása érdekében.

 
Vezérlésre köthető külső-belső fényjelzés
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013