Megbízható

Az általunk forgalmazott  NEDCON raktári állványrendszerek a legmodernebb mérnöki módszerek segítségével egyesítik a magas színvonalú raktározási technológiát a vele járó biztonsági jellemzőkkel.Sokoldalú és bővíthető

A NEDCON állványrendszerek minden raktározási igényre teljes körű megoldást adnak. Ha a raktározási igényei megváltoznak a NEDCON állványrendszer leköveti a változásokat: igény szerint bővíthető, átalakítható bármikor.Maximális helykihasználás

Tapasztalt tervezőmérnökeink felmérik az Ön logisztikai folyamatait, raktárhelyiségeit, majd az összegyűjtött adatok alapján tervezik meg a logisztikai feladatokhoz legmegfelelőbb állványrendszert. Olyan megoldásokra törekszünk, ami a vártnál nagyobb tárolókapacitást tesz lehetővé. 

Termékpalettánk

  • Raklapos állványrendszerek
  • Polcos állványrendszerek
  • Karos állványrendszerek
  • Egyéb állványrendszerek

Termékeink megtekintése

QLM állvány varázslóÜzemeltetés

Szervizcsapatunk az alkalmankénti javításokon, bővítéseken és átalakításokon túl vállalja a szabványban előírt éves felülvizsgálatokat is.

Üzemeltetés támogatásaAz 1969-ben Hollandiában alapított, nemzetközileg elismert NEDCON a modern raktártechnikai rendszerek egyik vezető gyártójává fejlődött az elmúlt több mint négy évtized alatt. 2004 óta a Voestalpine AG csoport tagja. A vállalat központja Hollandiában, Doetinchemben, míg a gyártóüzem a Csehországi Pardubice-ben található. A Hollandián kivüli értékesítés helyi képviseleteken és fejlett viszonteladói hálózaton keresztül történik, amelynek főbb területe Európa és az Egyesült Államok.Szeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából?
Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk
szívesen felméri raktári folyamatait,
ad javaslatot a fejlesztésre!


Hírek

Meddig éri meg saját kézben tartani az intralogisztikát?

Az ellátási láncban szereplő minden cég növekedése során eljön egy pont, ahol több ráfordítást igényel saját kézben üzemeltetni logisztikai folyamatainkat, mint kiszervezni.

 Tovább olvasom

Esettanulmányok

Tolnagro csoport: raktár logisztikai megoldás

A raktárak kiemelten fontos szerepet töltenek be a logisztikai folyamatokban, hiszen a vállalatok logisztikai költségeinek jelentős része itt képződik.

 Tovább olvasom