A QLM Logistics Solutions az intralogisztika teljes spektrumát lefedi és iparágunk egyik leggyorsabban fejlődő cége vagyunk. Az Ipar 4.0 élén járunk, a logisztikai rendszertervezésben, integrációban, a raktárautomatizálásban és a raktárirányítási szoftverekben látjuk a jövőt. A jövő raktárához minden eszközt és berendezést is biztosítunk: raktári állványrendszereket, anyagmozgató gépeket, ipari kapu- és dokkolástechnikát.

Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és a piaci átlagnál jóval magasabb szakmai tudása. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésre, a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására. Baráti légkörben dolgozunk, inspiráljuk egymást, nálunk mindenki véleménye fontos. Kollégáink számára a tudás, az állandó fejlődés és a megoldásközpontúság a legfontosabb értékek.

Aktuális állásajánlatainkSzeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából?
Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk
szívesen felméri raktári folyamatait,
javaslatot ad a fejlesztésre!


Hírek

A nem megfelelő raktárak tíz legtipikusabb jele

Szektortól és mérettől független, hogy mennyire hatékonyak intralogisztikai folyamatai

 Tovább olvasom

Esettanulmányok

Tolnagro csoport: raktár logisztikai megoldás

A raktárak kiemelten fontos szerepet töltenek be a logisztikai folyamatokban, hiszen a vállalatok logisztikai költségeinek jelentős része itt képződik.

 Tovább olvasom