A QLM Logistics Solutions az intralogisztika teljes spektrumát lefedi és iparágunk egyik leggyorsabban fejlődő cége vagyunk. Az Ipar 4.0 élén járunk, a logisztikai rendszertervezésben, integrációban, a raktárautomatizálásban és a raktárirányítási szoftverekben látjuk a jövőt. A jövő raktárához minden eszközt és berendezést is biztosítunk: raktári állványrendszereket, anyagmozgató gépeket, ipari kapu- és dokkolástechnikát.

Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és a piaci átlagnál jóval magasabb szakmai tudása. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésre, a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására. Baráti légkörben dolgozunk, inspiráljuk egymást, nálunk mindenki véleménye fontos. Kollégáink számára a tudás, az állandó fejlődés és a megoldásközpontúság a legfontosabb értékek.

Aktuális állásajánlatainkSzeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából?
Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk
szívesen felméri raktári folyamatait,
ad javaslatot a fejlesztésre!


Hírek

Meddig éri meg saját kézben tartani az intralogisztikát?

Az ellátási láncban szereplő minden cég növekedése során eljön egy pont, ahol több ráfordítást igényel saját kézben üzemeltetni logisztikai folyamatainkat, mint kiszervezni.

 Tovább olvasom

Esettanulmányok

Tolnagro csoport: raktár logisztikai megoldás

A raktárak kiemelten fontos szerepet töltenek be a logisztikai folyamatokban, hiszen a vállalatok logisztikai költségeinek jelentős része itt képződik.

 Tovább olvasom