10 év múlt - 150 év tapasztalat 

A QLM mérnökökből, logisztikai szakértőkből, raktár-informatikai tervezőkből álló közel 100 fős szakértő csapat. Az intralogisztika hatalmas változáson megy keresztül napjainkban, ezért tudásunkat mi is folyamatosan fejlesztjük, lételemünk az innováció, a fejlődés, a nyitottság. 10 éves múltunkat és kollégáink több mint 150 éves tapasztalatát építjük be minden egyes projektünkbe, hogy a partnereink raktári folyamata egy hatékonyan működő rendszerré álljon össze. Tudjuk, hogy egy raktár sosem állhat le, és hogy egy raktárban, egy ellátási folyamatban sosem alakul ki állandóság, az elvárások, igények mindig változnak és új kihívások elé állítják üzemeltető partnereinket. Ezért megbízható, hosszú távon működőképes megoldásokat kínálunk partnereinknek, és a működés során sem hagyjuk magára. Minden partnerünk állandóan számíthat ránk, olyan felelősséggel tekintünk minden partnerünkre, mintha a saját üzletünkről lenne szó.

Mi a QLM-nél hiszünk abban, hogy egy optimálisan megtervezett és felépített raktár a vállalkozás jövőjének az egyik meghatározó kulcsa, megalapozza a biztonságos működést és teret ad a jövőbeli fejlődésnek. Tudjuk, hogy minden vállalkozás másként működik, más kihívásokkal kell szembe nézzen, ezért mindig partnereink igényeire szabjuk javaslatainkat, olyan megoldásokat dolgozunk ki, ami költséghatékony és hosszútávon versenyelőnyt nyújt számukra. A QLM 10 éves múltja során több száz raktárat tervezett és épített meg, a mérnökeinek tapasztalta még ezen is túlmutat. Ezt a szakértelmet és tudást építjük minden ügyfelünk raktárába.

A QLM megbízhatóan és költséghatékonyan működő raktárakat tervez, valósít meg és üzemeltet. Azaz teljeskörű, innovatív intralogisztikai megoldásokat kínál: raktár és intralogisztikai tervezést, berendezések és eszközöket, raktárirányítási szoftvereket, rendszerintegrációt, raktárautomatizálást, üzemeltetési támogatást.

 

Bérces Pál

Tulajdonos, ügyvezető igazgató

Rendszertervező mérnök

+36-30/492-6167

pal.berces@qlm.hu

Pári Róbert

Ügyvezető igazgató

KKMF műszaki menedzser

+36-30/739-4353

robert.pari@qlm.hu

Ignát László

Operatív vezető

gépészmérnök
MBA

+36-30/532-4517

laszlo.ignat@qlm.hu

Lépjen velünk kapcsolatba

Tárgy: Kapcsolatfelvétel

Név

Telefon

E-mail

Megjegyzés

Please enter the captcha code above