Miért a Crown?

Eszközeink a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtják a lehető legkisebb üzemeltetési költségek mellett. 

Minőség

Az egyszerű és gazdaságos üzemeltetést innovatív megoldások, díjnyertes ergonómiai tervezés és a hosszú élettartam biztosítja.Hatékonyság

A nagyfokú hatékonyságot a gyorsabb munkavégzés és a kiemelkedő teljesítmény mellett a magas szintű rendelkezésre állás szolgálja.Crown raktári targoncák

A Crown Equipment Corporation egy családi tulajdonú vállalat, melynek gyártóüzemei az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Németországban találhatók. A cég a világ egyik legnagyobb elektromos targonca gyártója, amely a múlt század közepe óta állít elő anyagmozgató berendezéseket. A többszörösen díjnyertes Crown termékeket - a legkisebb kézi raklapmozgatóktól kezdve a legnagyobb keskenyfolyosós targoncákig - úgy tervezték, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjanak a felhasználók igényeihez.

Az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 %-a a Crown saját gyáraiban kerül kifejlesztésre és kialakításra. Ennek köszönhetően a berendezéseket alkatrész-szinten tudjuk javítani, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely főkomponens meghibásodása esetén csak annak alkatrészeit cseréljük, ami a javítási-, és ezáltal az üzemeltetési költségeket nagymértékben lecsökkenti. A Crown-nál ezen túlmenően a gépek tervezésénél a legfontosabb szempont a raktári feladatokat figyelembe véve, a maximális ergonómia elérése, ezzel biztosítva a Crown targoncák hatékony működését és legendás megbízhatóságát.

Termékeink megtekintése 

QLM targonca varázsló 

Bízza ránk targoncaparkjának karbantartását és javítását!

Üzemeltetés támogatásaSzeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából?
Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk
szívesen felméri raktári folyamatait,
ad javaslatot a fejlesztésre!


Hírek

Meddig éri meg saját kézben tartani az intralogisztikát?

Az ellátási láncban szereplő minden cég növekedése során eljön egy pont, ahol több ráfordítást igényel saját kézben üzemeltetni logisztikai folyamatainkat, mint kiszervezni.

 Tovább olvasom

Esettanulmányok

Tolnagro csoport: raktár logisztikai megoldás

A raktárak kiemelten fontos szerepet töltenek be a logisztikai folyamatokban, hiszen a vállalatok logisztikai költségeinek jelentős része itt képződik.

 Tovább olvasom