dockroller1

 

 

Nem keletkezik súrlódás

 

 

A görgős rendszernek köszönhetően nem keletkezik súrlódás vagy kopás a terméken és a szerkezeteket is sokkal kevesebb káros hatás éri. A Dock Roller-t egy ütésálló polimer külső és egy ütéselnyelő belső réteg alkotja.

dockroller2

 

A hengerek is "mozgásba jönnek"

 

 

Amikor a leparkolt járművek a váltakozó raksúly miatt mozognak, a hengerek is "mozgásba jönnek". A többi dokkoló ütközővel ellentétben a Dock Roller nem megy tönkre súrlódás miatt, így csökkenti a javítási költségeket, valamint a szerkezeti károsodások esélyét. Az A-SAFE Dock Roller a legjobb és leginkább forradalmi dokkoló állás védelem a piacon.

bollard4

 

Memaplex™ - nem műanyag

 

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is. A "beépített" memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába.

A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

 

Műszaki paraméterek

 

Hőmérséklettartomány (normál):

-100C tól 500C

Hőmérséklettartomány (hűtőtéri):

- 400C tól 300C

Gyulladási hőmérséklet:

3700C - 3900C

Gyulladáspont:

3500C - 3700C

Toxicitás:

Nem veszélyes

Kémiai ellenállóság:

Kitűnő - ISO/TR 10358

Időjárás stabilitás (szürke):

Kiváló

Fény stabilitás:

Kitűnő

Statikus osztályzás (Felületi ellenállás):

1015 - 1016 Ω

Színek:

Sárga (RAL 1007)

Anyag:

MEMAPLEX ™

 

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013