A QLM részt vesz a "Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!" elnevezésű GINOP-3.2.1 KKV-k számára kiírt programban.

A projekt célja a KKV-k informatikai képességeinek fejlesztése és ezáltal a versenyképességük javítása.

 

A program keretében az alábbi kedvezményesen elérhető megoldásokkal veszünk részt:

 

QLM WaProM Inventory Lite + Mobil eszköz támogatás

Logisztikai raktári készletkezelő rendszer, mely az on-line mobil eszközökkel történő betárolási és kiszedési folyamatokat is támogatja.

A QLM WaProM Inventory Lite modern technológián alapuló, könnyen testre szabható, hosszú távú megoldást biztosító webes alkalmazás. Önállóan, integrált vállalatirányítási rendszer nélkül is alkalmas a tárhelyes (polcos/raklapos állványrendszerek), standard méretekkel rendelkező készáru raktárak készletkezelési- és irányítási feladatainak ellátására.

 

QLM WaProM Bérraktározás támogatás és elszámolás (logisztikai outsourcing)

Logisztikai bérraktározás kezelő rendszer, mely a QLM WaProM Inventory Lite raktári készletkezelő alapcsomaggal együtt működik.

 

QLM WaProM Inventory Lite - Túrakezelő modul

A Túrakezelő modul a QLM WaProM Inventory Lite alapcsomaggal együtt működik. Túrakezelő modul használatával a vevői rendelések túra-járatba sorolhatók. A program túranaptár kezelését is támogatja.

 

QLM WaProM Inventory Lite - Göngyölegkezelő modul

A Göngyölegkezelő modul a QLM WaProM Inventory Lite alapcsomaggal együtt működik. A Göngyölegkezelő modul a rakodólap és egyéb göngyöleg kezelését, követését végzi el.

 

A programban szereplő termékeink licence-listaárából 10 % kedvezményt biztosítunk, emellett az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk: telepítés, adatbetöltés, 2 nap oktatás és 2 nap éles indulás utáni támogatás.

 

Referenciák:

  • K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft.
  • Detki Keksz Kft.
  • ProForm Kft.

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Termékfelelős 
Mikó Balázs

Logisztikai informatikai tervező

+36-20/984-3283
balazs.miko@qlm.hu
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013