mwl2

 

 

Biztonság és védelem a személyzet kezében

 

A kamion dokkolását követően a raktárhoz tartozó személyzet manuálisan akasztja be az éket a kamion hátsó tengelye elé. A rögzítő ék a szállító eszköz hátsó kerekét feszítve „beszorítja” azt a rakodó rámpához. A berendezés lezárás után mikrokapcsolóval ad jelet a kapu és rámpa-szintkiegyenlítő vezérlésének, hogy a biztonságos dokkolás megtörtént. A szállítóeszköz csak akkor tud újra elindulni, ha ismét alaphelyzetbe kerül a rögzítő rendszer.

mwl3

 

 

Sokoldalú kialakítás

 

A közel 50 cm magasan lévő reteszelő kar biztosít szinte bármilyen pótkocsiból álló járművet, melyek gumiabroncs átmérője 76 cm és 110 cm között van.

A két kerékmegvezető biztosítja a pontosabb pozicionálást megvédve az épület homlokzatát és a kaputömítéseket is a gyakori sérülésektől.

mwl4

 

 

Folyamatos kommunikáció

 

A berendezés működés közben hang- és fényjelzést ad a biztonság növelése érdekében. Az épület külső homlokzatán elhelyezett LED-es visszajelző lámpa és az épületen belüli vezérlés egyaránt segíti a sofőrt és a rakodást végző munkatársat a dokkolási és rakodási folyamatban.

 

Műszaki paraméterek

 

 

Képgaléria

 

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013