pr4500-ac-drive-motor

 

Kiváló teljesítményt nyújt bármilyen körülmények között

A kezelőállásos raklapmozgatók nagy mennyiségű árut mozgatnak, és kemény körülményekkel kell megküzdeniük, nap mint nap. A Crown különleges hajtásvezérlő rendszere, illetve a nagy igénybevételnek ellenálló erőátviteli egység a feladathoz optimalizált, kiváló teljesítményt, és folyamatos rendelkezésre állást biztosít.

A Crown „Access 1 2 3” vezérlő és diagnosztikai rendszere biztonságosan, egyenletesen leadott teljesítményt és személyre szabható teljesítmény beállítási lehetőségeket biztosít.

Az erős, Crown által gyártott váltakozó áramú (AC) motort speciálisan targoncákhoz fejlesztették. Nagy nyomatékot biztosít a jobb gyorsulás, és finomabb irányváltás érdekében.

pr4500-open-door

 

Páratlan masszivitás

A Crown kezelőállásos raklapmozgatóit nagy igénybevételre tervezett alkotóelemekből szerelték össze, és még több acélt használtak fel azokon a helyeken, ahol az a leginkább számít – a nagy erőhatásoknak kitett gócpontokban és ott, ahol nagyobb a költséges sérülések kockázata.

A villákat a lehető legerősebbre tervezték, további megerősítéseket alkalmazva a kritikus területeken, ezzel megelőzve az anyagfáradásból származó problémákat.

A PR sorozatban a Crown által tervezett és gyártott, az iparág legerősebb és legstrapabíróbb erőátviteli egysége teljesít szolgálatot, ez pedig kivételes tartósságot és folyamatos rendelkezésre állást biztosít a felhasználóknak.

pr4500-operator-comfort

 

Tökéletes ergonómia az optimális eredmények érdekében

A maximális termelékenység a megfelelő targoncának, és a kezelő teljesítményének a tökéletes kombinációjából fakad. A PR sorozatú kezelőállásos raklapmozgató lehetővé teszi a kezelő biztonságos elhelyezkedését, emellett kifáradást csökkentő testhelyzetet biztosít számára, ezzel lehetővé téve a lehető leghatékonyabb munkavégzést.

A PR sorozat kialakítása páratlan teljesítményt biztosít zsúfolt helyeken és hosszabb szállítási útvonalakon végzett anyagmozgatási feladatokhoz. A tágas kezelőtér menetiránnyal párhuzamos kezelői pozícióval, rugózott padlólemezzel, prémium minőségű padlószőnyeggel és párnázott támaszkodó felületekkel rendelkezik.

A finoman kezelhető szervokormány és a kényelmes kezelőszervek csökkentik a kezelők kifáradását, ezáltal termelékenyek tudnak maradni egészen a műszak végéig. A gép kezelőfülkéje 5 pontos érintkezést biztosít, és külön fék- és menetérzékelő pedál, illetve szabadalmaztatott, a belépő-élnél elhelyezett biztonsági kapcsoló növeli a kezelő biztonságát és biztonságérzetét.

pr4500-manufacturing-application

A legbölcsebb választás az értékállóság tekintetében 

Egy targonca vásárlási költsége csak egy része a történetnek. A valós használati érték és a fenntartási költségek csak a gép hosszú távú üzemeltetése során mutatkoznak meg. A Crown PR sorozat kiállja az idők próbáját, és megbízható rendelkezésre állással illetve optimális teljesítménnyel szolgálja ki a legzordabb körülmények között végzett munkát is – mindezt a legalacsonyabb fenntartási költségek mellett.

Ha egy targonca megvásárlásánál kizárólag a beszerzési ár a döntő szempont, az a későbbiekben sok állásidőhöz és magasabb javítási költségekhez vezethet. A Crown kezelőállásos raklapmozgatói páratlanul tartós, megbízható és nagyteljesítményű berendezések, így Ön is számíthat rá, hogy a beléjük fektetett tőke rövid időn belül megtérül.

PR modell típusok 
CROWN PR4500 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató
Teherbírás
3000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 310 - 750 Ah
Maximális emelési magasság
235 mm
Villák hossza
795 - 2320 mm
965 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
970 - 1135 mm
Opciók és kiegészítők
 
Korrózió elleni vagy hűtőházi előkészítés

A korrózió elleni vagy hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapmozgató számára, hogy párás környezetben vagy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

 
Tehervédő rács

Az acél tehervédő rács stabilizálja a rakományt és megelőzi a raklap elmozdulását.

 
Választható hajtókerekek

Egy sor különböző hajtókerék áll rendelkezésre ahhoz, hogy a kiváló tapadás, gyorsulás és fékerő bármilyen felhasználás esetén biztosítható legyen.

 
Egyszerűen állítható támasztógörgőkkel ellátott torziós rúd

Az egyszerűen állítható támasztógörgőkkel ellátott torzós rúd megnöveli a raklapmozgató és a rakomány stabilitását, magas és nehéz rakatok mozgatása esetén.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013