hand-pallet-dock-application-feature

Tartósság, ami kiállja az idők próbáját

A PTH sorozatú kézi raklapmozgatókra erős felépítés és az acél bőkezű használata jellemző – különösen a kritikus stressz pontokon – a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 

A tartósságot a megerősített kormányrúd, a vastag acélból készült, erős, C profilú villaszárak, a kovácsolt acél emelőkarok és a négyszögletes keresztmetszetű nyomórudak növelik.

 

Ezeken felül, a PTH sorozat a korrózió elleni hatásos védelem érdekében galvanizált csapokat és tengelyeket, illetve kemény krómbevonattal ellátott emelődugattyút tartalmaz.

Munkára tervezve

 

A PTH sorozatú kézi raklapmozgatók tervezésénél fontos szempont volt a finom és csendes működés valamint a könnyű kezelhetőség, aminek következtében a kezelők kevésbé fáradnak el és hatékonyabban tudnak dolgozni.

 

handle-control-lever

A kezelőkar alakja és vastagsága illetve a funkcióváltó kar formája és elhelyezkedése csökkenti a kezelők kifáradását és növeli a termelékenységet. A funkcióváltó kar semleges helyzetében a kormányrúd előfeszítése megszűnik a könnyebb irányíthatóság érdekében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

steer-load-wheels

A kormányzott és teherkerekek kiváló minőségű alapanyagok és csapágyak felhasználásával készültek az alacsony gördülési ellenállás érdekében. A kormányzott kerekek 200 fokos tartományban forgathatóak el a szűk helyeken való könnyebb manőverezés érdekében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fork-tip-rollers

A 18 cm átmérőjű, lengőtengelyre szerelt kormányzott kerekeket úgy tervezték, hogy mindig optimális kapcsolatban maradjanak a talajjal, ami segíti a rámpákon és egyenetlen talajon való könnyű irányítást. A raklapokba való be- és kijárás egyszerűbb és gyorsabb a villahegyek kialakítása és az optimálisan elhelyezett görgők miatt.

hand-pallet-scissors-work-assist-feature

Extra kényelem és funkcionalitás

A PTH sorozat része egy kézi, illetve egy elektromos mozgatású ollós emelővel rendelkező modell is, amelyek termelékenység növelése érdekében sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé: a raklapmozgatási feladatok mellett akár tároló asztalként vagy munkaasztalként is funkcionálhatnak. Ezeknél a kiviteleknél a villák 800 mm magasra emelhetőek, ami megkíméli a kezelőket a szükségtelen hajlongástól illetve a nehéz tárgyak felemelésétől, és növelik a gyakran ismétlődő munkaműveletek hatékonyságát.

pump-valve-cartridge

 

Egyszerű szervizelhetőség

A Crown a tartós használati értéket szem előtt tartva tervezi az összes targoncáját, ami alól a PTH sorozat sem kivétel.

 

A szivattyú szelep kialakítása minimálisra csökkenti a szennyeződés bejutásának a lehetőségét, és 1 millió munkacikluson át tesztelték a működését, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot.

 

A karbantartási igény csökkentése érdekében a Crown a következő technikai megoldásokat alkalmazza a PTH sorozatú eszközöknél:

 

  • Önkenő perselyek
  • Könnyen cserélhető szivattyú szeleptömb
  • Seeger-gyűrűs rögzítés a tolórudak és az emelő rudazat összekötésénél
PTH modell típusok 
CROWN PTH50 sztenderd raklapmozgató
Teherbírás
2300 kg
Meghajtás
Kézi
Maximális emelési magasság
200 mm
Villák hossza
795 - 1150 mm
450 - 685 mm
CROWN PTH50 ollós emelős raklapmozgató
Teherbírás
1000 kg
Meghajtás
Kézi
Maximális emelési magasság
800 mm
Villák hossza
1150 mm
540 mm
CROWN PTH50 elektromos ollós emelős raklapmozgató
Teherbírás
1000 kg
Meghajtás
Kézi / elektromos
Maximális emelési magasság
800 mm
Villák hossza
1150 mm
540 mm
Opciók és kiegészítők
 
Kézifék

A kézifék alkalmas a kézi raklapemelő helyzetének biztonságos rögzítésére.

 
Gumi vagy nylon kormányzott kerekek

Gumi vagy nylon kormányzott kerekek választhatóak a felhasználási módnak megfelelően.

 
Nylon teherkerekek

A Nylon teherkerekek növelik a tartósságot és javítják a kezelhetőséget, különösen egyenetlen talajon végzett munkáknál.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013