Komplex raktári rendszerek

 

 

 

 

A QLM tervező csapatának több évtizedes, széleskörű mérnöki tapasztalata és tudása a kulcsa annak, hogy az Ön megálmodott komplex raktári rendszerét egy kézben tudva, végül egy hatékony és kiszámíthatóan üzemelő raktári rendszer valósuljon meg.

Saját fejlesztésű QLM WaProM raktár-informatikai rendszer

 

 

 

A QLM raktár-informatikai tervező csapata közvetlen kapcsolatban dolgozik rendszertervező mérnökeinkkel, hogy végül a raktári folyamatok minden részlete egy komplex hatékonyan működő rendszerré álljon össze.

Raktárlogisztikai tudásbázis

 

 

 

 

A QLM tervező csapata közvetlenül kapcsolódik ahhoz a szakmai hálózathoz, ahol valós időben hozzáférhetők beszállító partnereink globális tapasztalatainak, fejlesztéseinek műszaki dokumentációi. Ebből a hatalmas tudásbázisból tájékozódva képesek vagyunk a legmegfelelőbb és leginnovatívabb megoldásokat javasolni Önnek.

FELMÉRÉS

Logisztikai rendszerfelmérésünk célja, hogy minél mélyrehatóbban megismerjük ügyfeleink logisztikai folyamatait, az azokban rejlő veszteségeket és potenciálokat, valamint a fejlesztésékre irányuló változatási igényeket.

RENDSZERTERVEZÉS

Mérnöki munkánk során arra törekszünk, hogy szakmai tapasztalatainkból és logisztikai rendszerfelmérésünk eredményeiből az Önök számára leghatékonyabb megoldási lehetőségeket dolgozzuk ki. Gyakorlati módszerekkel meghatározzuk a problémák valós okait, ezeket figyelembe véve pedig fejlesztési alternatívákat adunk Önök számára, melyből a közös együttműködés során kiválasztjuk a cég operatív és stratégiai céljait leginkább szolgáló megoldási javaslatot.

SZAKTANÁCSADÁS

Tanácsadóink sikerét a folyamatos fejlődés és innováció iránti érdeklődés biztosítja. Ennek érdekében kollégáink hazai és nemzetközi konferenciákon, gyárlátogatásokon és tanfolyamokon vesznek részt. Az így szerzett sokrétű ismereteket, valamint több éves szakmai tapasztalatainkat használjuk fel az ügyfeleinknek nyújtott tanácsadás során, hozzájárulva ezzel az Önök és cégük sikeres működéshez.

PROJEKTMENEDZSMENT

A projektek kezdeményezési fázisától a tervezésen át egészen az üzemeltetésig állunk megbízóink rendelkezésére logisztikai rendszertervező és tanácsadó szolgáltatásunkkal. Mindezek mellett állványrendszerek, anyagmozgató gépek, ipari kapuk, logisztikai szoftverek és az ezekhez kapcsolódó szerviz tevékenységeket biztosítjuk egy kézből vevőink számára. Ezáltal a projekt kezdetétől annak befejezéséig egy hatékony, költség- és időkereten belüli projektmegvalósítást biztosítunk az Önök számára.

Mérnökeink 
Bérces Pál

Tulajdonos, ügyvezető igazgató
Rendszertervező mérnök

+36-30/492-6167
pal.berces@qlm.hu
Mikó Balázs

Logisztikai informatikai tervező

+36-20/984-3283
balazs.miko@qlm.hu
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013