rt4000-operator-success

 

Középpontban a kezelő sikere

Minden Crown targoncánál nagyon fontos tervezési szempont a kiváló ergonómia, mivel ez biztosítja a kezelők optimális termelékenységét. Az RT sorozatú raklapmozgatók is bizonyítják a Crown mérnökeinek ez irányú eltökéltségét.

A kezelőállásos típus az iparág legmagasabb fokú kényelmét nyújtja a rugózott padlólemez, a puha burkolattal bevont támaszkodó felület és a választható jobb– illetve balkezes kormányzás által.

A nagyobb távolságú szállító-utakkal rendelkező, nagy anyagáramlást igénylő felhasználáshoz a kezelőüléses modellt ajánljuk, ami teljesen rugózott üléssel és magasságában állítható padlólemezzel rendelkezik. A magas üléspozíció jobb körkörös kilátást biztosít.

 

Videó: ismerje meg a beülős RT szériás raklapmozgatót

rt4000-motor

 

Nagyobb teljesítmény, biztonságosan

A Crown váltakozó áramú (AC) motorok komoly gyorsulást és 12,5 km/h-ás haladási sebességet biztosítanak.

A kezelők számára előnyös az elektronikus kormányzás által biztosított nagyobb érzékenység és jobb irányíthatóság. A kanyarodási sebesség automatikus szabályozása biztonságot nyújt a lehető legnagyobb munkasebesség biztosítása mellett.

Az RT sorozatú raklapmozgatóknál a raklapba való be- és az abból való kijárást segítő görgők az alapfelszereltség részét képezik, lehetővé téve, hogy a teherkarok áthaladhassanak a raklapok fenékdeszkáin, terhelt és terheletlen állapotban is.

A szabadalmaztatott, belépő-élnél elhelyezett biztonsági kapcsoló megállítja a gépet, amennyiben a kezelő lába a gép körvonalán kívülre kerül.

rt4000-robust

 

Robosztus. Megbízható. Biztonságos.

Az RT sorozatú raklapmozgatókat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zsúfolt helyeken való nagy sebességű használatból eredő extrém kihívásoknak is. 8 mm vastag acéllemezből készült szoknyát és 6 mm vastag oldallemezeket szereltek rá, az ütközési zónákban pedig egyáltalán nem találhatóak műanyag elemek.

 

A Crown által tervezett és gyártott váltakozó áramú (AC) motorok hosszabban, hűvösebben illetve még hatékonyabban üzemelnek, és megfelelnek az iparágban elérhető legmagasabb hőtani besorolás követelményeinek.

 

A megerősített, egy elemből gyártott, nagy szakítószilárdságú acél villák állítható húzórudazattal rendelkeznek, ezzel kiküszöbölve a hajlító erőket és nagyobb védelmet biztosítva az egyenetlen felületen, illetve rámpákon való haladáskor.

tr4000-undercarriage

 

Tartós használati érték

A Crown RT sorozatú raklapmozgatói olyan hosszú távú használati értéket biztosítanak, amit más gyártók gépei nem tudnak nyújtani.

 

A Crown különleges, vertikálisan integrált gyártási és szervizháttere a fenntartási költségek nagymértékű csökkentését teszi lehetővé.

RT modell típusok 
CROWN RT4000 alacsonyemelésű vezetőállásos raklapmozgató
Teherbírás
2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 315 - 465 Ah
Maximális emelési magasság
210 mm
Villák hossza
1000 - 2400 mm
780 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
876 mm
CROWN RT4000 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató
Teherbírás
2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 420 - 620 Ah
Maximális emelési magasság
210 mm
Villák hossza
1000 - 2400 mm
950 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
906 mm
Opciók és kiegészítők
 
Beépített töltőberendezés

A teljesen automatikus, beépített akkumulátor-töltő kényelmes töltést tesz lehetővé, amelyhez nem szükséges az akkumulátor eltávolítása.

 
Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

 
Tehervédő rács

Az acél tehervédő rács stabilizálja a rakományt és megelőzi a raklap elmozdulását.

 
Menet közbeni hangjelzés

A menet közbeni hangjelzés figyelmeztet másokat arra, hogy mozgó targonca van a közelben. A hangjelzés beállítható, hogy előremenetben vagy/és hátramenetben szólaljon meg.

 
Választható vinil vagy szövetbevonatú ülés (csak a kezelőüléses változatnál)

A kezelőülés vinil vagy szövet bevonattal is elérhető a használati igények illetve a kezelő választásának megfelelően.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013