EU SC6000-action

 

 

 


Nézze meg az SC sorozatú targoncát munka közben

 

 Videó lejátszása

Központban a targoncakezelő

Akár beltérben, akár kültérben történik a munkavégzés, az SC sorozatú targoncák olyan munkakörülményeket biztosítanak, amik megkönnyítik a kezelők életét. 
Kezelőfülke lehetőségek

Háromféle – részleges, ponyva és teljes – kezelőfülke választható, annak érdekében, hogy semmilyen időjárási körülmény ne gátolja a munkavégzést.

 
Kilátás

Az SC sorozatú targoncák kiemelkedően jó kilátást biztosítanak minden irányba – legyen szó akár zárt, akár nyitott kezelőfülkéről.

 
Hidraulikus vezérlési lehetőségek

Az ujjbegyes vezérlés akár 4 funkció használatát is lehetővé teszi.

A manuális kezelőkarok eltolt elhelyezésűek és tapintható funkció-visszajelzéssel vannak ellátva.

A kétkaros vezérlés ideális kesztyűben való működtetésre.

 
Villahegy jelzések

A villák hegyén – alul és felül – jelzések találhatóak az egyszerűbb raklapelhelyezés elősegítésére.

 
Beszállás/Kiszállás

Egyszerű a be-, és kiszállás az alacsony lépcsőfok, tágas padló, jól kialakított üléspozíció, speciálisan formázott védőkeret és a kiváló fejtér következtében.

EU SC6000-robustness

 

Legendás strapabíróság

 

A legkisebb részletekben is felfedezhető a robosztus kialakítás, mivel gépeink tervezése során fontos szempont a kivételes megbízhatóság.

 

  • A speciálisan kialakított oszlop minimalizálja a hosszirányú, keresztirányú és torziós alakváltozásokat.

 

  • Az integrált oldalmozgatót úgy alakították ki, hogy védi a munkahengereket és segít megelőzni a hidraulika olaj szivárgását.

 

  • A Crown által tervezett és gyártott elektromos motorok az iparág legmagasabb hőtani besorolásával rendelkeznek.

 

  • Szimmetrikus dobozszerkezetű vázkialakítás a targoncát érő erőhatások miatti váztorzulások megelőzése érdekében.

 

  • A robosztus kormányzott tengelyeket nagy teherbírású kúpgörgős csapágyakkal látták el, hogy ellenállóak legyenek a durva talajviszonyok között, illetve a rámpán való közlekedéskor fellépő erőhatásokkal szemben.

EU SC6000-systems

 


Baleset megelőző rendszerek

 

A folyamatosan változó munkakörülmények magukban hordozzák az anyagi kár bekövetkezésének, illetve a dolgozók sérülésének a veszélyét. Az SC sorozatú targoncákba egy sor baleset megelőző rendszert építettek, amelyek biztosítják az optimális biztonságot, hatékonyságot és teljesítményt.

 

A Crown stabilitási rendszere - különböző érzékelők és vezérlők segítségével - folyamatosan figyeli, illetve vezérli a fontosabb funkciókat és mozgásokat. A rendszer kihasználja a targonca tervezése során kialakított kiváló stabilitásból fakadó előnyöket, a biztonság és a teljesítmény optimalizálása érdekében.

 

A szabadalmaztatott, jól elrendezett és lökéscsillapítással ellátott oszlop segíti a gépkezelőt, hogy az anyagmozgatási feladatokat minden körülmények között kézben tudja tartani. Így a targoncáink még akkor is a biztonságos munkavégzést segítik, amikor éppen senki nem gondol rá.

 

EU SC6000-serviceability


Szervizelhetőség

 

A Crown „Acess 1 2 3” technológiája lehetővé teszi a targonca össze rendszerének azonnali, külön berendezést nem igénylő diagnosztikáját az egyszerűbb szervizelhetőség érdekében. A gép rendszereinek valós idejű felügyeleti lehetősége magabiztosságot nyújt a targonca kezelőjének is.

Az energia-visszatáplálós fékrendszer teljesítménybeli, szervizelési és költségcsökkenési előnyöket biztosít azáltal, hogy a szükségtelenné teszi a hagyományos surlódófék használatát. Lehetővé teszi továbbá a körülményekhez igazodó motorfék alkalmazását, miközben kisebb pedálerőt és kevesebb karbantartást igényel.

Az egyszerű és gyors akkumulátor-karbantartás érdekében az SC sorozatú targoncákon az akkumulátor felülről hozzáférhető, és lehetőség van az akkumulátor kiemeléses-, vagy oldalról való cseréjéhez alkalmas felépítés választására. Saját fejlesztésű akkumulátorcserélő rendszerünk (BTS1000) lehetővé teszi, hogy az akkumulátorcserét egy ember is egyszerűen végrehajthassa.

 

 

Nézze meg a BTS 1000-et bemutató videónkat

 

Egy többcélú targonca, ami minden igényt kielégít

 

A Crown magasabb használati értéket és sokoldalúságot biztosít Önnek többcélú targoncájával. Szabja a saját igényeire SC sorozatú targoncánkat.  Mind a 3-, mind a 4 támaszú gép kiváló stabilitással és irányíthatósággal rendelkezik.

 
SC modell típusok 
CROWN SC6000 3-támaszú homlokvillás targonca
Teherbírás
1300 - 2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
48 V / 330 - 750 Ah
Maximális emelési magasság
7490 mm
1070 - 1129 mm
CROWN SC6000 4-támaszú homlokvillás targonca
Teherbírás
1600 - 2000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
48 V / 550 - 750 Ah
Maximális emelési magasság
7490 mm
1070 - 1129 mm
Opciók és kiegészítők
 
Fülke opciók

A felhasználási feltételekhez leginkább alkalmas kezelőfülke választható a különböző teljes-, és részleges fülkelehetőségek közül.

 
Meghajtási lehetőségek

Egy és kétpedálos hajtásvezérlés választható a kezelő elvárásainak megfelelően.

 
Akkumulátorcserélő rendszer

Az akkumulátorcserélő rendszer egyszerű és biztonságos akkumulátorcserét tesz lehetővé.

 
Közlekedőfény lehetőségek

A közlekedőfény csomag fényszórókat, hátsó helyzetjelző lámpákat, féklámpákat és irányjelzőket tartalmaz, hogy jobb láthatóságot biztosítson a gépkezelőnek és a gyalogosoknak is.

 
Integrált oldalmozgató

Az integrált oldalmozgató felépítése védi a munkahengereket és megelőzi a hidraulika-olaj szivárgást.

 
Munkavégzést segítő kiegészítők

A Crown munkavégzést segítő kiegészítőit arra tervezték, hogy segítsék a targoncakezelőket a gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzésben.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013