Szűk helyekre optimalizálták 

shr5500-manueverability

A Crown SH/SHR terpesztargonca használata még szűk helyeken is egyszerű az innovatív kezelőszerveknek és a kompakt felépítésnek köszönhetően, amelyek nagymértékben javítják az irányíthatóságot. A SHR sorozat pantográfos kitoló mechanizmusa a terpesztargoncák és a homlokvillás targoncák előnyeit egyesíti, ezzel széles mérettartományban teszi lehetővé a raklapok kezelését. Olyan tömbös tárolásnál is használható, ahol a rakatok között nincs hely a támasztólábak számára, lehetővé téve a kezelőnek, hogy átnyúljon az akadályok felett, ahelyett, hogy átrakodná azokat. A Crown egyedi X10 kezelőkarja egyszerű vezérlést biztosít az összes funkció számára. Az elektronikus szervokormány pedig minimális erőfeszítést és ezáltal kisebb fáradtságot igényel, így még az akár 1800 kg-os terhek is egy kézzel mozgathatóak. A fék-felülbíráló funkció lehetővé teszi a munkavégzést extrém szűk helyeken is, a kezelőkar majdnem függőleges helyzetében. Az alacsony építésű erőátviteli egység és az átlátható oszlop kialakítás - amit többek között a hidraulikavezetékek hatékony elhelyezésével biztosítottak - hozzájárulnak a kiváló kilátáshoz, így a kezelők gyorsan és magabiztosan képesek mozogni a géppel, még megemelt teherrel is.

 

Hatékony és intelligens teljesítmény 

shr5500-access-123

Az SH/SHR sorozatú terpesztargoncákat erős és hatékony váltakozó áramú (AC) meghajtó rendszerrel és a Crown intelligens „Access 1 2 3” technológiájával szerelték fel, annak érdekében, hogy a lehető legmegbízhatóbban üzemeljenek és a legnagyobb teljesítményt nyújtsák.

A Crown különleges „Access 123” vezérlő és diagnosztikai rendszere biztonságos és optimális vezérlést biztosít. A gépet olyan kezelést segítő szolgáltatásokkal is ellátták, mint a például a visszagurulás gátló (rámpán) és az automata sebességszabályozás.

A kezelők gyorsan és egyszerűen választhatnak a két előre programozható sebességszint között a tapasztalati szintjüknek vagy a felhasználás módjának megfelelően. Ezen felül a teljesítménynövelő funkció extra teljesítményt biztosít akadályokon való áthaladáskor.

sh5500-durability-design

 

Tartósság kívül-belül

Az SH/SHR sorozatú terpesztargoncánál a tartósság magától értetődik, annak érdekében, hogy a legkeményebb felhasználási körülmények között is képes legyen helytállni.

A robosztus váz nagy mennyiségű acél felhasználásával készült, a nagy igénybevételnek is ellenálló emelőoszlop és támasztólábak pedig a már bizonyítottan megbízható RR sorozatú tolóvillás targoncáról származnak.

A fröccsöntött alumínium kezelőkar szerkezeti megerősítéssel rendelkezik, a maximális szilárdság és tartósság érdekében. 

sh5500-manufacturing-racking-application

 

Értéktartó   

A Crown összes targoncáját hosszú élettartamúra tervezik és ez alól az SH/SHR sorozat sem kivétel.

 

A Crown vertikálisan integrált gyártási és szervizháttere garantálja, hogy a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak legyenek az évek során.

SH/SHR modell típusok 
CROWN SH5500 magasemelésű
terpesztargonca
Teherbírás
1800 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 225 - 525 Ah
Maximális emelési magasság
4875 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
935 - 1100 mm
CROWN SHR5500 magasemelésű pantográfos terpesztargonca
Teherbírás
1100 - 1600 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 258 - 625 Ah
Maximális emelési magasság
4875 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
1118 - 1283 mm
Opciók és kiegészítők
 
Oldalmozgató

Az oldalmozgató megkönnyíti a kezelő számára a pontos raklapelhelyezést.

 
Választható kerekek

A meghajtó-kerekek és teherkerekek széles választéka lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen alkalmazási terület elvárásai teljesíthetőek legyenek.

 
Beépített töltőberendezés

A teljesen automatikus, beépített akkumulátor-töltő kényelmes töltést tesz lehetővé, amelyhez nem szükséges az akkumulátor eltávolítása.

 
Hűtőházi előkészítés

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi, hogy a targonca hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

 
Tehervédő rács

Az acél tehervédő rács stabilizálja a rakományt és megelőzi a raklap elmozdulását.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013