nedcon palettenregale

 

Optimalizált tervezés, alacsony üzemeltetési költségek

 

A Nedcon raklapos állványrendszerekben minden paletta közvetlenül elérhető. Minden rendszer a rakatok típusának figyelembevétele mellett a kívánt szintosztások, keretmélységek és mezőszélességek alapján az Ön igényei szerint, egyedileg kerül megtervezésre; a rendszeroptimalizálás következtében az állványrendszer stabil és robosztus kivitele garantált, mely kis sérülékenysége következtében szavatolja az üzemeltetési költségek csekély szinten tartását.

 

4-pin beam end connector

 

 

 

Ön profitálni fog:

 

  • átfogó kínálatunkból, melyhez hozzátartoznak a könnyű és nehéz rakatokhoz tervezett állványrendszerek is
  • széleskörű rendszerkomponenseinkből és kiegészítőinkből
  • ügyfélspecifikus tervezési rendszerünkből, mely szavatolja, hogy a logisztikai folyamataihoz leginkább megfelelő állványrendszer kerüljön kialakításra

Rendszereink kombinálhatók bejárható, átfolyó-görgős és polcos rendszerekkel is.

 

 

 

 

A Nedcon soros raklapos állványrendszer felépítése

 nedcon palettenregale2

 

A soros raklapos állványrendszerek alapvetően állványkeretekből, hossztartókból, illetve a szükséges statikai és rögzítő elemekből épülnek fel. Az állványlábak és a hossztartók lakkozottak, a következő színekben érhetők el: RAL9001 fehér, RAL7035 szürke, RAL5019 kék és RAL2008 narancssárga. Az egyéb elemek horganyzott kivitelűek. Az állványkeretek 50 mm-es magassági állíthatóságot biztosítanak a hossztartók számára. A hossztartók két speciálisan kialakított kapcsolófej segítségével illeszkednek az állványkeretekhez. Az állványrendszerek rögzítése a talajon M12-es dübelekkel történik.

Rendszerkomponensek
 
Lábprofilok

A keretláb profilok 30, 45, 60, 80, 100, 120 és 140 mm szélességben és anyagvastagságtól függő sorozatban állnak rendelkezésre.

 
Talplemezek

A lábprofilok a talplemezeken keresztül pontterhelést adnak át a padozatra. A méretek, az acél típusa és bármiféle extra nagyságú nyomáselosztó lemez biztosíthatja ennek a pontterhelésnek az elosztását.

 
CC gerenda

A különböző szélességű és magasságú gerenda profilok nagy választékban szállíthatóak. Az áthidaló hosszúsága elérheti a 4.500 mm-t is. A téglalap keresztmetszet ellenáll a csavarásnak, valamint vízszintes és függőleges szilárdságot biztosít.

 
NC gerenda

A gerenda ugyanazokkal az előnyökkel bír, mint a „CC” típusú, de ezek az „NC” áthidalók egy további polctartó éllel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a süllyesztett polcok, egymásba kapcsolódó panelek és raklaptartók alkalmazását.

 
Szigma gerenda

Ez a nyitott keresztmetszet a csavarási középpont gondos megtervezésének köszönhetően ellenáll a csavaró igénybevételnek, miközben megmarad a kitűnő teherbíró képessége. A perforált „Szigma” gerenda ugyanúgy ideális a csavarozott elemeknél, mint a raklapos görgős állványzatoknál.

 
Gerenda széles fesztávú állványokhoz

A téglalap keresztmetszetű gerenda erősen ellenáll a csavaró igénybevételnek. Kisebb profilmagasságú, mint a „CC” típus, s széles fesztávú állványok kialakításához használhatóak. Perforált verzióban ezeket a gerendákat az áthidalós típusú „Miniload” rendszerekben alkalmazzák.

 
Túltolás elleni védelem

Ha duplasoros állványoknál a raklapvégek közötti távolság 100 mm vagy ennél kevesebb, túltolás gátló szükséges. Ez megakadályozza a hátsó raklap elmozdulását, amikor az elülső raklapot pozícionálják a helyére.

 

Kiegészítők

 

Állványrendszereink számos kiegészítőelemmel bővíthetők.

 

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013