sp-emea-flexibility

 

 

Rugalmasság a sokoldalú felhasználás érdekében

Az SP sorozaton belül 6 féle típust kínálunk, amelyek maximális emelése 8-13 méterig terjed.

 

A négy fixvillás típus nagyméretű, terjedelmes áruk rakodásához ideális, vagy olyankor, amikor nyújtott platformot és raktári kocsit használnak a kigyűjtéshez raklap helyett.

 

A kétféle emelhető villás kivitel lehetővé teszi a kezelő számára, hogy változtassa a rakat magasságát, annak érdekében, hogy kisebb kinyúlásra és kihajolásra legyen szüksége. Ez a lehetőség különösen akkor előnyös, amikor az összekészítendő rakatok sok kicsi vagy nehéz cikkből állnak, illetve ahol részleges rakatokra komissióznak.

sp-emea-visibility

 

 

A jó kilátás a siker kulcsa 

A szabad látótér az alapja a kezelők magabiztos munkavégzésének. A Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó gépei kivételesen jó kilátással rendelkeznek, és már önmagában ezáltal termelékenyebbé teszik a kezelőiket. Az SP sorozat biztosítja legkevésbé korlátozott látóteret az oszlopon keresztül, ezzel csökkentve a „csőlátást” és javítva a kezelő magabiztosságát – különösen nagyobb magasságokban.

 

A Crown kínálja az iparág legnagyobb fülkeablakát, ami biztosítja a kezelők számára a raktári folyosókban végzett biztonságos és hatékony munkához szükséges megfelelő látóteret.

sp-emea-stability

 

Stabilitás, ami magabiztosságot ad 

Nem spóroltak az acéllal a gyártás során - az oszloptól kezdve korlátokig a gép minden részegysége vastag és erős acéllemezekből épült, ami a gyakorlatban kisebb kilengést, ezáltal nagyobb kezelői biztonságérzetet eredményez, ez pedig nagyobb termelékenységhez vezet.

 

Ez utóbbi cél vezette a Crown mérnökeit, amikor az iparág legstabilabb oszlopát vastag acéllemezekkel, széles külső „C” csatornákkal és belső „I” gerendákkal, robosztus átlós stabilizáló tagokkal és egyedi függőleges összekötő rudakkal tervezték meg.

 

A vezetőállásban a kezelők biztonságát 4 stabil érintkezési pont szavatolja, a nagy magasságokban végzett emelési és süllyesztési műveletek közben.

sp-emea-performance

 

Felemelő teljesítmény 

A Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targonca támogatja a feladat végzésével kapcsolatban elvárható igényeket, miközben olyan sebességeket biztosít, ami a legrövidebb ciklusidőket eredményezi.

 

Az SP sorozat alapfelszereltségének része a magasságmérő szenzor, ami figyeli a fülke emelési magasságát, és azt figyelembe véve határozza meg a megengedett legnagyobb haladási sebességet.

 

Szabadalmaztatott intelligens fékezőrendszer javítja a stabilitást és a kezelhetőséget még a legnagyobb emelési magasságokban is. Ez a berendezés összehangolja a mechanikus és a fékenergia visszatápláló fékrendszer működését a gép haladási sebességének, a fülke emelési magasságának és más változóknak a függvényében, ezzel pedig precíz és biztonságos fékezést tesz lehetővé.

sp-emea-longevity

 

 

Kifizetődő élettartam 

A hosszabb üzemidőnek, a kitűnő diagnosztikának, illetve a globális alkatrész- és szervizháttérnek köszönhetően a Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targoncák felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy nagyobb megelégedettséget, hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket fognak tapasztalni.

 

A Crown vertikálisan integrált gyártási rendszere és szervizszolgáltatása garantálja, hogy hosszútávon számottevően alacsonyabbak lehetnek a fenntartási költségek.

SP sorozat modell típusok 
CROWN SP3500 3-támaszú fix villás magasemelésű komissiózó
Teherbírás
1250 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 500 - 800 Ah
Villák emelési magassága
3455 - 9295 mm
Vezetőplatform emelési magassága
3620 - 9465 mm
CROWN SP3500 3-támaszú magasemelésű komissiózó
villaemeléssel
Teherbírás
1000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 500 - 800 Ah
Villák emelési magassága
4215 - 9600 mm
Vezetőplatform emelési magassága
3620 - 9005 mm
CROWN SP3500 4-támaszú
magasemelésű
komissiózó
Teherbírás
1250 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 500 - 800 Ah
Villák emelési magassága
5335 - 9295 mm
Vezetőplatform emelési magassága
5500 - 9460 mm
CROWN SP3500 4-támaszú platformos magasemelésű komissiózó
Teherbírás
625 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 500 - 800 Ah
Villák emelési magassága
5535 - 9295 mm
Vezetőplatform emelési magassága
5500 - 9460 mm
Opciók és kiegészítők
 
Indukciós vagy sínes megvezetés

Az indukciós vagy sínes megvezetés lehetővé teszi az automata kormányzást, így kiszolgálhatóak a legszűkebb folyosók is.

 
A teher irányában beépített kezelőszervek

A teher irányában beépített kezelőszervek növelik a kezelő látóterét és hatékonyságát a villával előre való közlekedés és komissiózás esetén.

 
Megnövelt kezelőplatform

Az egyedi méretű kezelőplatform nagyobb munkahelyet biztosít az olyan kezelők számára, akik nagyméretű, nem raklapon tárolt cikkeket kezelnek.

 
Ventilátor/világítás csomag

A ventilátor/világítás csomag kiegészítő világítást kínál és növeli a kezelő kényelmét a magasban végzett munkánál.

 
Raklap megfogó opció

A raklap megfogó rögzíti a raklapot az elmozdulás megakadályozása érdekében.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013