st3000-work-assist-application

 

Kiemelkedően sokoldalú

Tapasztalja meg a nagyobb hatékonyságot és a sokoldalúságot az ST/SX terpesztargoncákkal. A tömbös tárolásnál időt és helyet takaríthat meg, a komissiózás pedig jobban irányíthatóvá és hatékonyabbá válik a segítségével. Az ST/SX sorozat kiválóan használható teherautók talajszintről való rakodására és a karbantartási műveletek leegyszerűsítésére is.

A homlokvillás targoncákkal összehasonlítva, a Crown terpesztargoncái tömbös tárolásnál ugyanakkora helyen több termék elhelyezését teszik lehetővé, ami a gyakorlatban több szabad tárolóhelyet jelent, miközben a hozzáférhetőség is optimálissá tehető.

st3000-mast-visibility

 

 

Akadálytalan kilátás minden irányban

A ST/SX sorozatú terpesztargoncával dolgozó kezelők munkáját kivételesen jó kilátás segíti, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan és magabiztosan mozogjanak a géppel szűk helyeken, illetve egyszerűvé váljon számukra a rakatok elhelyezése talajszinten és felemelt helyzetben is.

Az alacsony építésű hajtómű és az átlátható oszlopkialakítás kitűnő rálátást biztosít a villahegyekre, a talajon és felemelt helyzetben is.

st3000-x10-handle

Vegye kezébe az irányítást

Kivételesen jó kezelhetőségre van szükség, ha meg akarunk felelni a szűk helyeken való mozgás és rakodás jelentette kihívásoknak. Az ST/SX terpesztargoncák kompakt kialakítása és innovatív kezelőelemei lehetővé teszik a kezelők számára az egyszerű manőverezést.

A különleges Crown X10 kezelőkar az egyedileg kialakított fogantyúnak, a hüvelykujj-kapcsolónak és az emelő/süllyesztő gomboknak köszönhetően egyszerűvé teszi a munkát és növeli a kényelmet. A fék-felülbíráló funkció lehetővé teszi, hogy targonca majdnem olyan szűk helyen is képes megfordulni, mint a saját nyomtávja, miközben a kormányrúd nem lóg túl a gép körvonalán.

A kezelők gyorsan és kényelmesen választhatnak a két előre beprogramozott teljesítményszint közül, a tapasztalati szintjüknek vagy az aktuális alkalmazás igényeinek megfelelően.

sx3000-doors-off

 

Megbízhatóan értéktartó

A Crown hosszú élettartamúra tervezi a targoncáit és ez alól az ST/SX sorozatú terpesztargoncák sem kivételek.

A tartósság szemmel látható kívül-belül. A vázat, az oszlopot és a támasztólábakat nagy mennyiségű acél felhasználásával gyártották a hosszú élettartam érdekében, a burkolólemezek pedig szintén vastag acélból készültek a belső komponensek hatékony védelmének a biztosítására. A kezelőkar kiváló minőségű alumíniumból készült, és az öntvény szerkezete is a maximális erőt és tartósságot szolgálja.

A hosszú távú kiváló teljesítményt segíti továbbá a Crown integrált karbantartási rendszere: A belső komponensek gyorsan és egyszerűen hozzáférhetőek, a Crown innovatív „InfoPoint” rendszere pedig leegyszerűsíti a hibakeresést a szervizmérnökök számára.

ST/SX modell típusok 
CROWN ST3000 magasemelésű raklapmozgató
Teherbírás
1000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 94 Ah
Maximális emelési magasság
4250 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
825 - 843 mm
CROWN SX3000 magasemelésű raklapmozgató
Teherbírás
1350 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 192 Ah
Maximális emelési magasság
4250 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
867 - 887 mm
Opciók és kiegészítők
 
Oldalmozgató (csak SX-hez)

Az oldalmozgató lehetővé teszi a rakatok újra-pozicionálását.

 
Hűtőházi előkészítés

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a terpesztargonca számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

 
Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013