std1

 

Helytakarékos megoldás

 

Meglévő vagy új ipari csarnok esetében is felmerülhet az a probléma, hogy a dokkolástechnikai eszközöknek nem jut hely vagy nincs lehetőség épületen belüli telepítésre. E probléma orvoslására a leghatékonyabb megoldás a dokkoló ház alkalmazása.

std2

 

 

Költséghatékony megoldás

 

A szerkezet tartalmazza a dokkolás technikai eszközök szerelési felületét, így nem szükséges vasbeton fogadó akna készítése rámpaszint-kiegyenlítőhöz, illetve acél fogadó felület készítése kaputömítéshez. Továbbá az épület alapterületét sem kell növelni, hogy az eszközöknek elegendő helyet biztosítsunk az épületen belül.

std3

 

Acél szerkezet

 

A dokkoló ház szerkezeteinket acél zártszelvény profilokból készítjük, melyeket alap esetben szürke festéssel látunk el, egyedi igények alapján rozsdamentes, horganyzott anyagból is biztosítani tudjuk partnereink részére.

Teherbírását tekintve figyelembe vesszük a beépítendő rámpaszint-kiegyenlítő teherbírását, mely megfelelő alapot biztosít a statikai tervezéshez.

Termékeinket burkolt (trapéz lemez, szendvics panel) vagy burkolatlan kivitelben tudjuk elkészíteni.

 

std4

 

 

 

Telepítés

 

A szerkezetet kiviteltől függően 2 vagy 4 darab lábbal szállítjuk, melyekhez szükség van megfelelő vasbeton alapra, illetve az épület homlokzatához kötjük, ahol egy minimum U200-as profil megléte szükséges. Minden más részletet a QLM Kft. biztosít a szakszerű telepítéshez.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013