tc3000-drive-motor

 

Optimalizált eredmények

A Crown TC szériás vontató targonca optimális termelékenységgel rendelkezik a legnagyobb targonca- és targoncakezelő teljesítmény érdekében.

 

A Crown e-GEN fékrendszere a hajtómotor nagy nyomatékát használja az egyenletes, megbízható és hosszú élettartamú fékezőteljesítmény elérése érdekében.

 

Ez a karbantartás- és súrlódásmentes fékrendszer feleslegessé teszi a beállításokat és leredukálja a karbantartási- valamint alkatrészköltségeket.

tc3000-access-123

 

Minden kézben tartva

Az átfogó Access 1 2 3 rendszervezérlés problémamentes és biztos kezelőfunkciókat nyújt. A rendszer felügyeli a teljesítményt és biztonságot befolyásoló tényezőket és a munkakörnyezethez igazítja a targonca teljesítményét.

 

A könnyed, precíz és direkt kormányzás érdekében az SC sorozat elektromos kormányzással van ellátva.

 

A díjnyertes X10 kormányrúd a targonca minden kezelőelemét kényelmes elérési távolságba helyezi.

tc3000-work-assist

 

 

Okos szerszámok

A Crown a szállítási és komissiózási feladatok teljes spektrumát analizálta és ennek megfelelően kifejlesztette a kényelmes, komfortos, biztonságos és termelékeny munkavégzés kiegészítőit.

 

A Crown "Work Assist" kiegészítőkhöz flexibilis rögzítő elem tartozik, melyre tároló rekeszek, csíptetők, tárolók, terminálok, szemetes- és pohártartók is könnyedén felszerelhetők.

tc3000-towing-warehouse-operator

Értékállóság 

A TC szériás Crown vontatók összehasonlíthatatlan hosszútávú többletértéket nyújtanak.

 

A TC széria robosztus és megbízható tervezésű, ami a felhasználók reális követelményeinek maradéktalanul eleget tesz. A Crown a targonca minden komponensét teszteli laboratóriumi körülmények között és a gyakorlatban is.

 

A Crown egyedülálló, vertikálisan integrált gyártási rendszerének és a hatékony alkatrész- és ügyfélszolgálat programoknak köszönhetően az ön üzemeltetési költségei a teljes időtartam alatt jelentősen alacsony szinten tarthatóak. 

TC modell típusok 
CROWN TC3000 vontatótargonca
Teherbírás
3000 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 420 - 620 Ah
Maximális vonóerő
3250 N
Opciók és kiegészítők
 
Külső menetvezérlés

A külső menetvezérlő gombok lehetővé teszik, hogy a kezelő a gép mellett gyalogolva vezesse a komissiózót a következő rakodási helyre, ezzel megtakarítva a gépre való felszállás és arról való leszállás idejét és mozgási igényét.

 
Lehajtható fartámasz

A lehajtható fartámasz kiegészítő támaszt és komfortot nyújt a kevésbé megerőltető munkavégzés érdekében hosszú szállítási útvonalak esetén is.

 
Különböző vonóhorgok

Minden vonóhorog esetében a rögzítőlemezen 45/55 mm-es távolságban állíthatók a beakasztási magasságok.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013