tsp7000-monolift-mast

 

A maximális kapacitás elérése

A TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák erősebb oszloppal, nagyabb emeléssel és keskeny építéssel rendelkeznek, hogy minél jobb tárolóhely-kihasználást tegyenek lehetővé.

 

A Crown különleges „MonoLift” oszlopa biztosítja mindazt a stabilitást, amire mind a kezelőknek, mind a rakatoknak szüksége van az akár 6 emeletnyi magasságban.

 

A MonoLift oszlop megerősített, zárt doboz-tagokból és vastag acéllemezekből épül fel, ezáltal kevésbé hajlamos a csavarodásra és a kilengésre, mint a hagyományos, dupla függőleges főtartókból felépített oszlopok. 

 

tsp6000-operator-order-picking 

Teljesítmény, ami minden munkaciklusból kihozza a maximumot

A TSP szűkfolyosós targonca gyorsabb közlekedésre és rakatmozgatásra képes, hosszabb üzemidő mellett – a lehető legmagasabb termelékenység érdekében.

 

A terhelt rakfelület emelése kritikus tényező a ciklusidő szempontjából. A TSP sorozat felhasználói akár 41 százalékkal nagyobb emelési sebességet értek el a korábban használt gépeikhez képest. Ehhez társul még a nagyobb haladási sebesség, a gyorsabb villaforgatás és oldalmozgatás, amelyek együtt nagymértékű ciklusidő javulást eredményeznek.

 

Az energia visszatáplálós leengedő rendszer újrahasznosítja az egyébként kárba vesző energiát, a nagyobb akkumulátorok pedig nagyobb erőt, kevesebb akkucserét és hosszabb üzemidőt garantálnak.

 

tsp6000-operator-compartment-top-view

 

Nincs hiábavaló mozdulat

Páratlan kényelem, kezelhetőség és biztonság szolgálja a kezelők magabiztos munkavégzését egészen a műszak végéig.

 

A Crown TSP sorozatú szűkfolyosós targoncákat rendkívüli rugalmasságot és kényelmet nyújtó „MoveControl” kezelőüléssel szerelték fel. Az üléssel egybeépített kezelőszervek és a teljes állíthatóság a kezelők minden egyes mozdulatát támogatják.

 

A kezelőt a központba helyező kezelőtér egy sor olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a lehető legjobb kezelhetőséget, a kezelői kényelmet és rugalmasságot támogatják, minden egyes pillanatban.

tsp7000-covers-off

 

Készen áll az összes műszakra

A tartósság, energiahatékonyság és az egyszerű karbantartás következtében a lehető legalacsonyabban tartható az állásidő, ezért a TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák a lehető legnagyobb termelékenységet biztosítják.

 

Az értékes belső részegységeket erős acélburkolatok védik, a hosszú-távú megbízhatóság pedig tovább nőtt, az elektronikus berendezések és a hőt termelő egységek elkülönítésével. A beépített technológia - például a Crown egyedülálló „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere - optimalizálja a teljesítményt és az energia-fogyasztást, a minél hosszabb  üzemidő érdekében.

TSP modell típusok 
CROWN TSP6000 keskenyfolyosós komissiózó
Teherbírás
1000 - 1250 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
48 V / 700 - 1120 Ah
Maximális emelési magasság
11660 mm
Vezetőplatform emelési magassága
10315 mm
CROWN TSP6500 keskenyfolyosós komissiózó
Teherbírás
1000 - 1500 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
48 V / 775 - 1395 Ah
Maximális emelési magasság
13485 mm
Vezetőplatform emelési magassága
12140 mm
CROWN TSP7000 keskenyfolyosós komissiózó
Teherbírás
1000 - 1500 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
80 V / 465 - 930 Ah
Maximális emelési magasság
17145 mm
Vezetőplatform emelési magassága
15800 mm
Opciók és kiegészítők
 
Indukciós vagy sínes megvezetés

Az indukciós vagy sínes megvezetés lehetővé teszi az automata kormányzást, így kiszolgálhatóak a legszűkebb folyosók is.

 
Hűtőházi kezelőfülke

A tágas, teljesen zárt hűtőházi fülke biztosítja a fűtött és kényelmes munkakörülményeket extrém hőmérsékleti viszonyok között végzett munkákhoz is. A kezelőfülke ezenkívül kivételesen jó kilátást nyújt, ami hozzájárul a kezelők egyenletes termelékenységéhez a műszak végéig.

 
Emelési zóna-választó kulcsos kapcsoló

Lehetővé teszi három előre megadott emelési korlát biztonságos kiválasztását.

 
Menet közbeni hangjelzés

A menet közbeni hangjelzés figyelmeztet másokat arra, hogy mozgó targonca van a közelükben. A hangjelzés beállítható, hogy előre-, vagy/és hátramenetben szólaljon meg.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013