tgf1

 

Megoldás egy kézből

 

Cégünk fontosnak tartja, hogy partnereinek minden felmerülő igényét ki tudja elégíteni, mindamellett a lehető legjobb megoldást szállítsa. Ennek érdekében ipari kapu termékpalettánkon helyet kaptak tűzgátló ipari kapuk. Elsődleges célunk a tűzszakasz határok megfelelő lezárása, a megrendelői igények kielégítése mellett.

tgf2

 

Modern és igényes megoldás

 

A modern építészet és a folyamatosan fejlődő technika egyre igényesebb műszaki megoldásokat kíván az épületek tűzvédelme terén is. Ezen követelmények figyelembevételével fejlesztették ki a tűzgátló függönykaput. A berendezés megfelel mind építészetileg, mind tűzvédelmileg a legszigorúbb követelményeknek.

tgf3

Függönykapu, mint tűzzáró megoldás

 

Tűzgátló függöny kapuink kapulapjainak alkotó eleme egy nem éghető, üvegszállal átszőtt anyag, melyet tűz esetén a kapuszerkezetbe beépített vagy központilag kiépített sprinkler rendszer hűt. Függöny kapuink kérhetőek 30, 60, 90 és 120 perces tűzgátlási értékkel, széles méret választékkal, illetve kapunyílásba vagy kapunyílás mögé építhető szerkezettel, így megfelelve a tűzvédelmi terveknek és a helyszíni adottságoknak.

tgf4

 

Előnyök más tűzgátló szerkezetekhez képest

 

A függönykapu szerkezete lényegesen könnyebb, mint mást tűzgátló kapu szerkezeté. Ennek köszönhetően a kapu beépítése egyszerűbb és a fogadó szerkezetet is kisebb mértékben terheli meg. Továbbá sokkal esztétikusabb kivitel, mint más tűzgátló szerkezet, belsőépítészeti szempontból a szerkezet eltakarható, beleolvasztható a környezetébe.

tgf5

 

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

 

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban. Ennek megfelelően tűzgátló függöny kapuinkat egy nyitva tartó mágnes tartja nyitott állapotban és egy elektromotor hajtja meg, mely beépített szünetmentes tápegységgel van ellátva.

tgf6

 

Biztos működés alap kivitelben minden helyzetben

 

Tűzjelzés esetén a kapu fogadja a tűzjelet, majd a nyitva tartó elektromágnese elengedi a kapulapot és a kapulap saját súlyánál fogva leereszkedik. A riasztást követően a kaput, vezérlése segítségével elektromos úton nyitni lehet. Továbbá a szerkezetben helyet kapott egy beépített sprinkler rendszer, mely egy elektromos hőérzékelő segítségével, 80 °C fölött automatikusan hűti a kapulapot.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013