tgr1

 

 

 

Megoldás egy kézből

 

Cégünk fontosnak tartja, hogy partnereinek minden felmerülő igényét ki tudja elégíteni, mindamellett a lehető legjobb megoldást szállítsa. Ennek érdekében ipari kapu termékpalettánkon helyet kaptak tűzgátló ipari kapuk. Elsődleges célunk a tűzszakasz határok megfelelő lezárása, a megrendelői igények kielégítése mellett.

tgr2

 

 

Megfelelő megoldás magas nyílások esetén is

 

Tűzgátló redőnykapuink megfelelő megoldást nyújtanak magas nyílások, illetve kis telepítési helyigényű nyílások esetén is. E tulajdonságnak köszönhetően nincs olyan nyílás, telepítési környezet, ahova nem tudunk megfelelő megoldást nyújtani partnereinknek.

tgr3

 

 

Redőnykapu, mint tűzzáró megoldás

 

Tűzgátló redőnykapuink palástja, kiváló minőségű izolált redőny lamellákból épülnek fel, melyek 75 vagy 150 mm magasak és 40 vagy 60 mm vastagok. Redőnykapuink kérhetőek 30, 60 és 120 perces tűzgátlási értékkel, kizárólag kapunyílás mögé építhető szerkezettel. Alap kivitelben a redőnykapuk felülete horganyzott, igény esetén a RAL színskála alapján gyári porszórt felülettel ellátható.

tgr4

 

 

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

 

Tűzgátló kapukhoz képest, intenzív igénybevételre tervezett alkatrészek. Alap kivitel esetén a mechanikai alkatrészek 50.000 nyitás-zárás ciklusra minősítettek. Továbbá a motoros mozgatást egy ipari meghajtási lánccal valósítjuk meg, mely 100.000 nyitás-zárás ciklusra van minősítve, így garantálva a biztos üzemelést.

tgr5

 

Biztos működés alap kivitelben minden helyzetben

 

Tűzjelzés esetén a kapu fogadja a tűzjelet, majd az elektromos motor segítségével automatikusan záródik, illetve nyitás esetén a vezérlés segítségével automatikusan nyitható. A kapu alap kivitelben egy beépített szünetmentes áramforrással szerelt, melynek köszönhetően a kapu áramszünet esetén is nyitható, illetve csukható. Az elektromos betáplálást 1 fázisú, 230V-os vagy 3 fázisú, 400V-os rendszerrel lehet megoldani, itt is a megrendelői igények, illetve a helyi adottságok szerint tudunk megfelelő kivitelt biztosítani.

Opciók és kiegészítők
 
Fotocella és élvédelmi egység
 
Plusz nyomógomb, kulcsos kapcsoló, távirányító, húzókapcsoló és mozgásérzékelő beépíthetősége
 
Kiegészítő hang- és fényjelzés
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013