tszk1

 

 

Megoldás egy kézből

 

Cégünk fontosnak tartja, hogy partnereinek minden felmerülő igényét ki tudja elégíteni, mindamellett a lehető legjobb megoldást szállítsa. Ennek érdekében ipari kapu termékpalettánkon helyet kaptak tűzgátló ipari kapuk. Elsődleges célunk a tűzszakasz határok megfelelő lezárása, a megrendelői igények kielégítése mellett.

tszk2

 

 

Megfelelő megoldás kis telepítési helyigények esetén

 

Tűzgátló szekcionált kapuink megfelelő megoldást nyújtanak kis telepítési helyigényű nyílások esetében, olyan helyeken, ahol a nyitott állapotú tűzgátló szerkezetnek nincs elegendő helye a nyílás két oldalán, így a szerkezetet a kapunyílás fölött kell elhelyezni. Kapuink maximális nyílás mérete 16 m2.

tszk3

 

 

Szekcionált kapu, mint tűzzáró megoldás

 

Tűzgátló szekcionált kapuink kapulapjai kiváló minőségű izolált panelekből épülnek fel, melyek 400 vagy 700 mm magasak és 40 vagy 60 mm vastagok. Szekcionált kapuink kérhetőek 30, 60 és 90 perces tűzgátlási értékkel, kizárólag kapunyílás mögé építhető szerkezettel. Alap kivitelben a szekcionált kapuk felülete horganyzott, igény esetén a RAL színskála alapján gyári porszórt felülettel ellátható.

tszk4

A rendelkezésre álló hely maximális kihasználása

 

Tűzgátló szekcionált kapu szerkezeteinket a rendelkezésre álló szemöldök figyelembe vételével különféle sínvezetéssel tudjuk szállítani, így maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló helyet. A kapuszerkezeteket alacsony, normál, magasított és függőleges sínrendszerrel tudjuk szállítani, a helyi adottságokhoz alkalmazkodva.

tszk5

 

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

 

Szekcionált kapuink hosszú élettartamra lettek tervezve, mely tulajdonság megmutatkozik a kapulapot mozgató hajtómű típusánál is. Tűzgátló szekcionált kapuink ipari hajtóművel szereltek, igény esetén kiegészíthetőek frekvenciaváltós kivitellel a hosszú és hibamentes üzemelés elősegítése érdekében. Frekvenciaváltós kivitel esetén a kapuk működési sebessége beállítható, így elősegítve az adott operáció zavartalan működését.

tszk6

Biztos működés, alap kivitelben minden helyzetben

 

Normál esetben a hajtóművel nyitható és zárható a kapu. Tűzjelzés esetén a kapu fogadja a tűzjelet, majd az elektromos motor segítségével automatikusan záródik, illetve a tűzjelzést követően mechanikusan nyitható. A kapu alap kivitelben egy beépített szünetmentes áramforrással szerelt, melynek köszönhetően a kapu áramszünet esetén is biztosan záródik. Az elektromos betáplálást 1 fázisú, 230 V-os vagy 3 fázisú, 400 V-os rendszerrel lehet megoldani, itt is a Megrendelői igények, illetve a helyi adottságok szerint tudunk megfelelő kivitelt biztosítani.

Opciók és kiegészítők
 
Kapulapba integrált tűzgátló ablakok, minősítéssel
 
Kapulapba integrált személybejáró ajtó
 
Fotocella és élvédelmi egység
 
Plusz nyomógomb, kulcsos kapcsoló, távirányító, húzókapcsoló és mozgásérzékelő beépíthetősége
 
Kiegészítő hang- és fényjelzés
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013