tgt1

 

 

Megoldás egy kézből

 

Cégünk fontosnak tartja, hogy partnereinek minden felmerülő igényét ki tudja elégíteni, mindamellett a lehető legjobb megoldást szállítsa. Ennek érdekében ipari kapu termékpalettánkon helyet kaptak tűzgátló ipari kapuk. Elsődleges célunk a tűzszakasz határok megfelelő lezárása, a Megrendelői igények kielégítése mellett.

tgt2

 

 

 

Megfelelés minden igénynek

 

Tűzgátló toló kapuink kérhetőek egyszárnyú, kétszárnyú és teleszkópos kivitelben, kétszárnyú kivitel esetén akár aszimmetrikus kapulapokkal. Illetve 60, 90 és 120 perces tűzgátlási értékkel és széles méret választékkal, így megfelelve a tűzvédelmi terveknek és a helyszíni adottságoknak.

tgt3

 

 

Tartósság mellett fontos a minőségi megjelenés

 

Tűzgátló tolókapuink kapulapjai, sínvezetései és kiegészítő alkatrészei gyári horganyzott felületkezeléssel készülnek, melyet igény szerint a RAL színskála színeivel van lehetőség felület kezelni, gyári porszórt felülettel szállítani.

tgt4

 

 

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

 

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban. Ennek megfelelően tűzgátló toló kapuink alap kivitelben súlymotoros zárással és kézi nyitással működtethetőek, továbbá Megrendelői igény szerint a kapukat motoros mozgatással is lehet kérni.

tgt5

 

 

Biztos működés alapkivitelben minden helyzetben

 

Az alapkivitelű kapuink esetén kizárólag tűzjelre van szükség, hogy a kapu működhessen. A súlymotoros záródásnak, az ipari csapágyazott görgős tartó kocsiknak és a speciális sínrendszernek köszönhetően a kapu automatikusan záródik a tűzjelzést követően. Ennek oka, hogy a kaput tartó elektromágnes tűzjelre elengedi a kapulapot és automatikusan bezáródik a kapu.

tgt6

 

 

Meghajtás, kapumozgatás motoros módon

 

A kínált rendszerhez tartozik a mozgató motor, a hozzá tartozó vezérlés és további kiegészítők, ilyen például az áthaladást érzékelő fotocella vagy a kétoldali jelzőlámpa és hangjelzés.

Opciók és kiegészítők
 
Kapulapba integrált tűzgátló ablakok, minősítéssel
 
Kapulapba integrált személybejáró ajtó
 
Kiegészítő hang- és fényjelzés
QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013