vht1

 

Több évtizedes tapasztalat a garancia megoldásainkra

 

Gyártónk, az ITW Industrietore GmbH. több, mint 25 éves gyártói és fejlesztői tapasztalatra tekint vissza. Cél, a termékek sokkoldalúságának és egyediségének megalkotása, amely a tervezésben és a technológiában rejlik.  A kapurendszerek rendkívül sokoldalúak, ennek köszönhetően az ipari szférában, széles körben megoldást tudunk nyújtani nyílások lezárására figyelembe véve a helyi adottságokat és a megrendelői elvárásokat.

vht2

 

Gyors és megbízható kapuk

 

Ipari környezetben a gyorskapuk talán két legfontosabb tulajdonsága a gyorsaság és a megbízhatóság. Célunk a gyártási és raktározási folyamatok zavartalan működésének elősegítése érdekében a lehető legjobb megoldás alkalmazása.

Mottónk, a kihívás a mi lehetőségünk. Nincs olyan, amit ne lehetne megoldani. Ennek érdekében gyártónk folyamatosan fejleszti termékeit, alkalmazkodva a legújabb technológiai megoldásokhoz. Erősségünk a magas szintű alkalmazkodás a felénk támasztott követelményekhez, illetve a gyors gyártási idő, kiváló minőségben.

vht3

 

Megfelelő műszaki megoldás a tartósság jegyében

 

Hűtőtéri kapuink 3 mm vastagságú PVC kapulappal készülnek és Class1 szélteher ellenállással, mely körülbelül 65-85Km/h szélsebességnek felel meg. Mély hűtőtéri alkalmazásról lévén szó, a kapuszerkezetre lecsapódhat, majd ráfagyhat a pára, mely hosszú távon meghibásodáshoz vezethet. E probléma elkerülése végett a hűtőtéri kapukat, kapulap és sínvezetés fűtő rendszerrel szállítjuk és szereljük.

vht4

 

Maximális igénybevételre tervezve

 

Ipari felhasználás esetén egy gyorsmozgású kapu környezetében nagy forgalom várható, ennek megfelelően a kapu meghatározó alkatrészei 200.000 nyitás-zárás ciklusra lettek minősítve a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

vht5

 

Gyorsmotoros mozgatás az operáció zavartalan működésének érdekében

 

A kapuk motoros mozgatással működtethetőek, alapkivitelben a német gyártmányú GfA vezérléssel és meghajtással szállítjuk szerkezeteinket, ami garancia a zavartalan üzemelésre.

 

bpvc6

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

 

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetőek és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek. A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy a vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

bpvc7

 

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

 

 

PVC gyorskapuink gyorsmozgású, frekvenciaváltós hajtóművel szereltek a hosszú élettartam és gyors mozgás biztosítása érdekében. Ennek köszönhetően kapuink közel 2 m/s sebességgel nyitnak és 0,8 m/s sebességgel csukódnak. Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi kurbli alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Párás térben, a hajtómű IP65 védelmet kap, a páralecsapódás okozta problémák elkerülése végett.

Opciók és kiegészítők
 
Kiüthető kapulap önjavító funkcióval

Ütközéskor a kapulap kiakad a sínvezetésből, majd egy nyitás-zárás ciklust követően automatikusan visszafűződik és a termelés zavartalanul folytatódhat.

 
Vezérlés kiegészítői

Ipari felhasználás esetén vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar, illetve távirányító.

 
Figyelemfelkeltő jelzés

Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013