wb-drive-motor

 

Rendkívül strapabíró

A homlokvillás raklapemelőkkel a dokkolóknál, a raktárakban és a gyártóüzemekben is találkozhatunk, azokon a helyeken, ahol strapabíróság és kiszámíthatóság kritikus tényező. A WB sorozatot úgy alakították ki, hogy felvegye a ritmust az ilyen kemény és nagy sebességű munkát igénylő munkahelyeken is.

A Crown által gyártott meghajtó-egységet úgy tervezték, hogy jól bírja a gyakori elindulásokat, megállásokat, irányváltásokat és a rámpakiegyenlítőkön, dilatációs hézagokon illetve egyenetlen felületen való áthaladáskor fellépő hirtelen erőhatásokat.

A váz gyártásánál nagy mennyiségű acélt használtak fel, a nagy erőhatások gócpontjaiban pedig további megerősítéseket alkalmaztak. Az acélból készült motortér-ajtók nagyobb védelmet biztosítanak a belső egységeknek.

A fröccsöntött alumínium kezelőkar megfelelően erős ahhoz, hogy a szűk helyeken való közlekedéskor előforduló közepes ütődéseket elviselje.

wb-control-handle

 

Kézben tartott teljesítmény

A WB sorozatú homlokvillás raklapemelőt nagyméretű és erős meghajtó-egységgel szerelték fel, és kétféle vezérlőegység választható hozzá a kívánt teljesítmény elérése érdekében.

 

A Crown által gyártott hajtómotor kivételesen nagy erőt és komoly teljesítményt biztosít mindenfajta feladat végrehajtásához. Sebesség korlátozó kapcsoló segíti a zsúfolt helyeken végzett munka biztonságának a növelését.         

A valódi körülmények között már bizonyított kezelőkar, poliuretán borítású, dupla mintázatú gázmarkolattal rendelkezik, a kényelmes kormányzás és a jól szabályozható haladási sebesség érdekében.

wb-manufacturing-application

Kivételes megbízhatóság és élettartam

A homlokvillás raklapemelő kiállta az idők próbáját. A strapabíró kezelőkartól és meghajtó egységtől kezdve, a robosztus alvázig és emelőoszlopig, minden alkotóelem a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot szolgálja.

Mivel a Crown nagy figyelmet fordít a szervizelhetőségre, az időszakos karbantartások és javítások gyorsan és egyszerűen végezhetőek el, ezáltal az állásidő a lehető legrövidebbre csökken.     

A Crown különleges, vertikálisan integrált gyártási rendszerének és átfogó szervizszolgáltatásainak köszönhetően a Crown targoncák üzemeltetői magasabb üzemidőre és alacsonyabb fenntartási költségekre számíthatnak.

WB modell típusok 
CROWN WB gyalogkíséretű homlokvillás targonca
Teherbírás
900 - 1800 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 525 Ah
Maximális emelési magasság
3910 mm
Villák hossza
915 - 1525 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
1650 - 1970 mm
Opciók és kiegészítők
 
Oldalmozgató

A villa oldalmozgató lehetővé teszi a rakatok egyszerű elhelyezését.

 
Választható hajtókerekek

Egy sor különböző hajtókerék áll rendelkezésre ahhoz, hogy a kiváló tapadás, gyorsulás és fékerő bármilyen felhasználás esetén biztosítható legyen.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013