wf3000-retail-application

 

 

Rugalmasság és sokoldalúság

A Crown WF sorozatú raklapemelők igazi igáslóként használhatóak a legkülönfélébb felhasználási területeken, többek között szűk munkahelyeken és akár 1200 kg-os terhek mozgatásakor.

wf3000-forks-over-raised

 

 

Anyagmozgatás egyszerűen  

Zsúfolt folyosókban és szűk helyeken a WF sorozat kialakítása lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy könnyen és hatékonyan kezeljék az Euro raklapokon, és egyéb, alul nyitott oldalú göngyölegeken levő árut. A szűk fordulási sugár és a Crown különleges X10 kezelőkarja precíz vezérlést biztosít a kezelők számára.

 

Az alacsonyra épített akkumulátortér, a letisztult oszlopfelépítés és hidraulikavezetékek hatékony elvezetése, mind hozzájárulnak a – még felemelt teher mellett is – kitűnő kilátáshoz. A WF sorozatú raklapemelők gyakorlatilag minden irányban kiváló kilátást biztosítanak.

wf3000-maneuverability-apllication

 

Erőteljesen biztonságos

A WF sorozat egyensúlyt teremt az erő és biztonság tekintetében – ezzel segítve a kezelőket abban, hogy kisebb erőfeszítéssel tudjanak a szűk, zsúfolt helyeken közlekedni és rakatokat elhelyezni. További előnyt nyújt a középre szerelt kormányrúd, ami lehetővé teszi, hogy a kezelő folyamatosan ugyanolyan távolságban lehessen a meghajtó egységtől.

wf-series-space-utilization-graphic

 

 

Kiváló térkihasználás, javított hozzáférhetőség   

A raktár-térfogat kihasználtságának javítása számottevő helyet szabadíthat fel a talajszinten, ami hozzájárul a jobb készletelrendezéshez és hozzáféréshez, ezáltal javul a termelékenység és nő a profit. A WF sorozatú raklapemelők szűk fordulási sugara miatt a raktári folyosók szűkebbre alakíthatóak, amivel több hely biztosítható a készlet számára.

 

A felhasználóknak előnye származik a jobb hozzáférhetőségből, hiszen a forgókészlet mindig éppen oda készíthető, ahol szükség van rá – ez pedig kulcsfontosságú a termelékenység növelésének szempontjából szállítási felhasználásnál, ahol a kiválasztás és állványba rakodás idő-, és energiaigényes lehet.

wf3000-service-panel-off

 

 

Tartós használati érték    

A Crown hosszútávon használható gépeket gyárt, amelyek több acél felhasználásával készülnek, mint versenytársaink gépei, a belső alkatrészek védelmének és az élettartam növelésének az érdekében. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az iparágban egyedüliként a Crown nyújt élettartam garanciát gyalogvezérlésű raklapemelőinek a vázszerkezetére.

 

Ezen felül, a Crown vertikálisan integrált gyártási rendszerének és szervizszolgáltatásának köszönhetően a fenntartási költségek is számottevően alacsonyabbak.

WF modell típusok 
CROWN WF3000 magasemelésű raklapmozgató
Teherbírás
1000 - 1200 kg
Meghajtás
Elektromos
Akkumulátor kapacitás
24 V / 94 - 180 Ah
Maximális emelési magasság
4400 mm
Villák hossza
1150 mm
805 mm
Targoncatest hossza (villa nélkül)
692 mm
Opciók és kiegészítők
 
Tandem teherkerekek

A tandem teherkerekek csökkentik az egy kerékre jutó terhelést az élettartam növelése érdekében.

 
Hűtőházi kivitel

A korrózió elleni vagy hűtőházi kiépítés lehetővé teszi a targonca számára, hogy magas páratartalmú környezetben vagy hűtőházakban is kiváló teljesítményt nyújtson.

 
Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

 
Nedves cellás és gondozásmentes akkumulátorok

A Crown többféle nedves cellás illetve gondozásmentes akkumulátort kínál, hogy kielégítse a különböző speciális energiaigényeket és töltési/kisütési idővel szembeni elvárásokat.

 
Tárolózsebek

Az oszlopra szerelhető tárolózsebek szerszámok és más tárgyak biztonságos tárolását teszik lehetővé.

 
Távirányító az emeléshez és süllyesztéshez

Az emelést és süllyesztést vezérlő távirányító még kényelmesebbé teszi a kezelő számára a villák emelését és süllyesztését be- és kitárolás közben.

QLM Logistics Solutions
minden jog fenntartva 2013