Nagy mennyiségű rakat tárolása

A közlekedő folyosók okozta minimális térvesztesége mellett, a bejárható-állvány csatornákban a LI-FO (last-in / first-out) elvnek megfelelően nagy mennyiségű rakat tárolható.

Optimális helykihasználás

A Nedcon bejárható raklapos állványrendszerekkel megoldható raktárának optimális helykihasználása. Ezek a rendszerek ideális megoldást jelentenek tömegárucikkek nagy mennyiségben történő raktáron tartására.

Minden rendszer a rakatok típusának figyelembevétele mellett a kívánt szintosztások, csatornamélységek és csatorna-szélességek alapján az Ön igényei szerint, egyedileg kerül megtervezésre.

A rendszeroptimalizálás következtében az állványrendszer stabil és robosztus kivitele garantált, mely kis sérülékenysége következtében szavatolja az üzemeltetési költségek csekély szinten tartását.

Ön profitálni fog…

  • robosztus konstrukciónkból, biztonságos és széles rakatférőhelyeinkből
  • rendszer-komponenseink személyreszabott konstrukcióiból, melyek az Ön raktári folyamataihoz igazodnak
  • a LIFO raktározási elv előnyös tulajdonságaiból
  • a problémamantes hűtőházi üzemeltetésből a különféle védőelemekből, melyek minimalizálják a sérülésveszélyt extra raklapalátámasztási lehetőségeinkből speciális paletták alkalmazása esetén

Rendszereink kombinálhatók soros raklapos, átfolyó-görgős és polcos rendszerekkel is.

A Nedcon bejárható raklapos állványrendszer felépítése

A bejárható raklapos állványrendszerek állványkeretekből, hossztartókból, illetve statikai és rögzítő elemekből épülnek fel. Az állványlábak és a hossztartók lakkozottak, és RAL9001 fehér, RAL7035 szürke, RAL5019 kék és RAL2008 narancssárga színekben érhetők el. Az állványkeretek 50-50 mm-es magassági állíthatóságot biztosítanak a csatorna gerendák számára. A speciálisan kialakított kapcsolófejen lévő konzolok csavarkötéssel kerülnek rögzítésre, az állványlábakra. A raklaptartó síneket a raklaptartó konzolokra szereljük fel. A sín tartalmaz egy raklapmegvezető és egy raklapalátámasztó-lemezrészt, statikai megerősítést, és a rögzítést szolgáló lemezrészt.

A NEDCON bejárható állványok alapkivitelben tartalmazzák az öntöttvas kivitelű raklapbevezető és túltolás-gátló elemeket. 

Rendszerkomponensek

Lábprofilok

A keretláb profilok 30, 45, 60, 80, 100, 120 és 140 mm szélességben és anyagvastagságtól függő sorozatban állnak rendelkezésre.

Talplemezek I.

A lábprofilok a talplemezeken keresztül pontterhelést adnak át a padozatra. A méretek, az acél típusa és bármiféle extra nagyságú nyomáselosztó lemez biztosíthatja ennek a pontterhelésnek az elosztását.

Talplemezek II.

A hátsó vertikális merevítések helyén magasított talplemezeket használunk, melyek a merevítőkben ébredő erőket közvetlenül a padozatnak adják át. Ezeken a pontokon kémiai dübelezéssel rögzítjük a talplemezeket.

Öntöttvas bevezető elem

Alapkivitelben szállított öntöttvas kivitelű raklapbevezető elemek.

Túltolás-gátló

Alapkivitelben szállított öntöttvas kivitelű túltolás-gátló elemek.

Raklaptartó sín

Ezen sín tartalmaz egy raklapmegvezető, valamint egy raklapalátámasztó-lemezrészt, illetve statikai megerősítést, és a rögzítést szolgáló lemezrészt.

Topgerenda

A topgerendák az állványrendszer keretek tejetén a kereteket kötik össze, ezzel biztosítva a rendszer merevségének növelését.

Merevítés szett

A merevítések minden esetben rendszerspecifikusan kerülnek megtervezésre és méretezésre, ezzel maximalizálva a biztonságos stabilitást.

Kiegészítők

Állványrendszereink számos kiegészítőelemmel bővíthetők.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!