Átfolyó gőrgős állvány kisméretű dobozokhoz és műanyag ládákhoz

A kartondobozos átfolyó állványzat igen ideális komissiózó feladatok kiszolgálására. Az áruk a gravitáció hatására mozognak egy alig lejtős görgős pályán a betárolási oldaltól a kivételi oldal felé. A tároló helyek könnyen elérhetők a gyűjtő oldalon és valamennyi tároló csatorna ugyanazon árucikket tartalmaz.

Kombinálhatóság egyéb rendszerekkel

Az állványok közötti átjárókat áru kiszedésre és targoncák közlekedésére használják.

Sérülékenységük miatt itt nincsenek prezentációs polcok.

Külön folyosó az árukiszedés és külön a targoncák számára, ez biztonságosabb munkafeltételeket teremt. 

Az állványrendszer első része átalakítható leadófejes állványokká.

A visszaadó görgőscsatornák alkalmazásával maximális rakathely és tartalék tároló pozíció érhető el az árukiszedő állványok fölött.

Rendszerkomponensek

Lábprofilok

A keretláb profilok 80, 100, 120 és 140 mm szélességben és anyagvastagságtól függő sorozatban állnak rendelkezésre.

Talplemezek

A lábprofilok a talplemezeken keresztül pontterhelést adnak át a padozatra. A méretek, az acél típusa és bármiféle extra nagyságú nyomáselosztó lemez biztosíthatja ennek a pontterhelésnek az elosztását.

Görgősléc

Keskeny görgősléceket nagyon sokféle kombinációban használunk, meghatározva a raktározásra szánt karton minőségét és súlyát, így biztosítva a rendszer jó működését.

Rögzítő kapcsok

A rögzítő kapcsok a könnyű állíthatóságot és pozícionálást segítik elő. Ezeket az elemeket rugósacélból és műanyagból is gyártjuk, hogy mindkét görgősléc típushoz alkalmazhatók legyenek.

Fékezőkapcsok

Az állványok készre szerelése után előfordulhat, hogy néhány termék túl gyorsan gördül a görgősléces csatornában. A sebesség kontrolálását könnyen beilleszthető fékező kapcsokkal oldjuk meg.

Sávelválasztás

A görgős csatornák elválasztására Nedcon kifejlesztette a csatorna elválasztó és sorvezető elemek széles választékát, mely bármelyik rendszerbe könnyen beilleszthető.

Kiegészítők

Állványrendszereink számos kiegészítőelemmel bővíthetők.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!