Testre szabott megoldások

A karos állványrendszerek ideális megoldást nyújtanak szálanyagok és terjedelmes rakatok tárolására, legyen szó profilok, csövek, fa- és fémlemezek tárolásáról. Karos állványrendszereink minden építő eleme a kívánt teherbírásnak megfelelően kerül méretezésre, ami szavatolja, hogy mindenhol a megfelelő méretű profilok kerülnek beépítésre. Ennek köszönhetően a hordozó elemek mérete nem vesz el a kelleténél több helyet, a rendelkezésre álló tárolóterület kihasználása maximális.

A karos állványrendszerkről általában

Az általunk forgalmazott rendszerek gyártása teljes mértékben automatizált gyártósorokon történik. Ez a technológia garancia az alkatrészek magas szintű és tartós minőségének biztosítására.

A karos állványrendszer a releváns EN, DIN és CSN szabványoknak megfelelő kialakítású.

Karos állványrendszereink tartóoszlopokból és a tartóoszlopokra rögzített karokból állnak, melyek leggyakrabban IPE profilú melegen hengerelt acél gerendák. Lehetőség van egyoldali és kétoldali karos állványrendszerek kialakítására is.

Mobil karos állványrendszereink felépítése

A mobil kocsik az igény szerinti összeterhelésre és a terhelésnek megfelelő mozgatási sebességre tervezve készülnek. Rendszereink TÜV és SÜD bizonylattal rendelkeznek. Az elektromos meghajtású kocsi rendszerek az aljzatbetonba fektetett sínrendszeren közlekednek. Minden kocsi önkenő csapágyakkal ellátott motorral rendelkezik.

Az alapszolgáltatások mellett fejlett irányítórendszerének köszönhetően a kialakított mobil állványrendszer rugalmas, könnyen elégít ki a választható vezérlési igényeket; központi vagy távegységről történő vezérlés, mobil kocsi együttes vagy egységenkénti vezérlése, utópozícionálás vezérlés, éjszakai pozícionálás (legfőképp hűtőházakban), anyagmozgató gépekre szerelt infra-vörös érzékelő rendszer, állandó több keskenyebb folyosós rendszerű kialakítás és mozgatás, folyosónyitásra és zárásra automatikusan reagáló folyosóvilágítás (vezérelt folyósvilágítás), központi PC-ről történő távvezérlés.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!