Nagy tárhelykapacitás, közvetlen elérhetőség mellett

A raklapos állványrendszer egy elektromos meghajtású kocsirendszerre kerül telepítésre, ami az aljzatbetonba fektetett sínrendszeren közlekedik. A rendszer előnye, hogy a nagy tárhelykapacitás mellett nem kell lemondani az egyes rakatok közvetlen elérhetőségéről.

Maximális helykihasználás, maximális hozzáférhetőség

Mobil raklapos állványrendszerekinkkel megoldható raktárának optimális helykihasználása és ezzel egyidőben minden raklap egyidejű hozzáférhetősége.

Ezek a rendszerek ideális megoldást jelentenek raktárbővítés esetén, ekkor a meglévő raklapos állványrendszer mobil raklapos állványrendszerré alakítása a tárolókapacitás növelését teszi lehetővé. Ideális megoldás továbbá, ha meglévő csarnokunkban teret szeretnénk felszabadítani vagy üzemi költségeinket szeretnénk csökkenteni – például hűtőházak esetén, ahol raktárunk minden köbméterét hűtenünk kell.

A mobil állványrendszer gyártási környezetbe is integrálható, ahol pufferraktár szerepet tölthet be a gyártás és az árukiadás között.

Ön profitálni fog…

  • a maximális a tárhely-kapacitásból
  • minden raklap hozzáférhetőségéből
  • az alacsony karbantartási költségekből
  • az áttekinthető vezérlő-elemekből
  • a megbízható háromfázisú hajtómotorokból
  • a személyvédelmi biztonsági berendezésekből
  • rendszer-komponenseink személyreszabott konstrukcióiból, melyek az Ön raktári folyamataihoz igazodnak
  • a problémamantes hűtőházi üzemeltetésből
  • a különféle védőelemekből, melyek minimalizálják a sérülésveszélyt

Mobil rendszereink kombinálhatók soros raklapos, karos és polcos rendszerekkel is.

A Nedcon mobil raklapos állványrendszer felépítése

A mobil kocsik az igény szerinti összterhelésre és a terhelésnek megfelelő mozgatási sebességre tervezve készülnek. Rendszereink TÜV és SÜD bizonylattal rendelkeznek. Az elektromos meghajtású kocsi rendszerek az aljzatbetonba fektetett sínrendszeren közlekednek. Minden kocsi önkenő csapágyakkal ellátott motorral rendelkezik.

Fejlett irányítórendszerének köszönhetően a kialakított mobil állványrendszer rugalmas, könnyen elégít ki a választható vezérlési igényeket: központi vagy távegységről történő vezérlés, mobil kocsi együttes vagy egységenkénti vezérlése, utópozícionálás vezérlés, éjszakai pozícionálás (legfőképp hűtőházakban), anyagmozgató gépekre szerelt infra-vörös érzékelő rendszer, állandó több, keskenyebb folyosós rendszerű kialakítás és mozgatás, folyosónyitásra és zárásra automatikusan reagáló folyosóvilágítás (vezérelt folyósvilágítás), központi PC-ről történő távvezérlés.

Rendszerkomponensek

Lábprofilok

A keretláb profilok 30, 45, 60, 80, 100, 120 és 140 mm szélességben és anyagvastagságtól függő sorozatban állnak rendelkezésre.

Talplemezek

A lábprofilok a talplemezeken keresztül pontterhelést adnak át a padozatra. A méretek, az acél típusa és bármiféle extra nagyságú nyomáselosztó lemez biztosíthatja ennek a pontterhelésnek az elosztását.

CC gerenda

A különböző szélességű és magasságú gerenda profilok nagy választékban szállíthatóak. Az áthidaló hosszúsága elérheti a 4.500 mm-t is. A téglalap keresztmetszet ellenáll a csavarásnak, valamint vízszintes és függőleges szilárdságot biztosít.

NC gerenda

A gerenda ugyanazokkal az előnyökkel bír, mint a „CC” típusú, de ezek az „NC” áthidalók egy további polctartó éllel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a süllyesztett polcok, egymásba kapcsolódó panelek és raklaptartók alkalmazását.

Túltolás elleni védelem

Ha duplasoros állványoknál a raklapvégek közötti távolság 100 mm vagy ennél kevesebb, túltolás gátló szükséges. Ez megakadályozza a hátsó raklap elmozdulását, amikor az elülső raklapot pozícionálják a helyére.

Kiegészítők

Állványrendszereink számos kiegészítőelemmel bővíthetők.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!