Minőség minden részletében

A Braselmann családi manufaktúra nagy múltra visszatekintő német gyártó. Kizárólag első osztályú alapanyagokból készítik kapuikat, melyeket hosszú élettartamra terveznek. Ideális megoldás kis telepítési helyigényű nyílásokra, szükség esetén a homlokzat külső síkjára is telepíthető szerkezetek.Széles méret választék, akár hangárkapu méretű kivitel szállítása. Egyedi igények szerint lövedékálló kivitel is kérhető.

Hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli kivitel igény szerint

22 mm vastag, hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli kapulap. Hőszigetelt kivitel esetén 20 mm vastag PUR hab kitöltésű 1-1 mm vastag hidegen hengerelt alumínium fegyverzetű lamellákból épülő kapulap.

Hőszigetelés nélküli kivitel esetén szimpla vagy dupla falú profil, mérettől és elvárástól függően.

Tartósság és minőségi megjelenés

Alumínium redőnykapuink alap kivitelben eloxált, natúr felülettel és galvanizált sínvezetéssel tudjuk biztosítani partnereink részére.

Redőnypalástjaink igény szerint gyári porszórt felülettel is kérhetőek.

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban.

Ennek megfelelően redőnyapuink a német gyártmányú GfA vezérlésekkel és hajtóművekkel szereltek, mely garancia a hibamentes működésre.

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek.

A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő kivitel szállítása érdekében a kapuk gyorsmozgású hajtóművel is szerelhetők, melyek frekvenciaváltóval rendelkeznek a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kuplung alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes, párás, vagy mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

Opciók és kiegészítők

Lamellák

Ablakozott vagy rácsozott/perforált lamellák, akár teljes kapunyílás szélességben (lamellákba integrált betekintő ablakok).

Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár.

Kiegészítők

Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Figyelemfelkeltő jelzés

Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!