Okosabb és gyorsabb munkavégzés nagy magasságokban is

Egy ESR tolóoszlopos targoncával a felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, intuitív kijelzők, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

  • Az ESR 1000 széria opcionális Xpress Lower technológiájával Ön a leengedési sebességet tudja megduplázni, mellyel sok időt és pénzt spórolhat.
Videó megtekintése
  • Az ESR 1000 opcionálisan elérhető automatikus emelési magasság előválasztó funkciója segítségével a villák gombnyomásra az előreprogramozott magasságba emelhetők a termék, az állványrendszer és a targonca károsodásának megelőzéséért és ezzel egy időben a ciklusidő javítása érdekében.
Videó megtekintése
  • Minden ESR modell opcionálisan elérhető a döntési pozíció asszisztens kiegészítővel. Ez a funkció kiegyensúlyozza az oszlop és a villakocsi elhajlását és a villákat automatikusan a padlóval párhuzamos állásba helyezi a precíz pozícionálás érdekében.

Hasznos információk tömören és érthetően

Az ESR 1000 széria Gena operációs rendszerével fontos teljesítményparaméterek könnyen áttekinthetők és értelmezhetők egyaránt. A 7 colos színes érintőkijelzőn minden információt egy pillantás alatt megtalálhat a beépített widgetek segítségével.

A Gena 25 kiválasztható nyelvi csomagot és informatív widgeteket tartalmazó kezelői felületének köszönhetően a felhasználó az érintőkijelzőn minden aktuális feladatot egyszerűen konfigurálhat a ciklusidő csökkentésének érdekében.

A szerviztechnikusok számára részletes eseménynaplók elérhetők a targoncák számos funkciójáról, a targonca kezelői kijelzőjét hibadiagnosztikára tudják használni lépésről lépésre történő hibaelhárítással, beállítással és kalibrációval.

Intelligens összeköttetés

Az ESR 1000 tolóoszlopos targonca vezeték nélküli kapcsolatán keresztül Önnek hozzáférése van valós idejű üzemi működési adatokhoz és bármikor lehetősége nyílik rendszerfrissítések letöltésére.

A Crown InfoLink flottamenedzsment rendszere a Gena operációs rendszert használja annak érdekében, hogy vállalatát valósidejű, átfogó teljesítményadatokkal lássa el és segítse Önt abban, hogy betartathassa az előírásokat, valamint figyelemmel kísérje és igazgassa az ütközéseket és a targoncák termelékenységét.

Individuális testreszabhatóság

Az ergonómia és az individuális testreszabhatóság fontos szerepet játszanak a termelékenység növelésében. Az ESR tolóoszlopos targoncák felhasználói optimális kezelői pozíciót, átláthatóságot és munkafolyamatot tudnak beállítani.

Teljes körűen testreszabható

Minden ESR modell esetében elérhetők a következő beállítási lehetőségek: kezelő súlyának és magasságának beállítása, a rugós-deréktámaszos vezetőülés háttámla dőlésének testre szabása, kormányoszlop horizontális és vertikális beállítása.
Az ESR 1000 esetében ezen felül a D4 kartámasz horizontális és vertikális irányú beállítása valamint a színes kijelző dőlésszögének testre szabása is lehetséges.
Remek méretre szabhatóság minden testalkatú felhasználó részére.

Optimális láthatóság

Az oldalra helyezett jól átlátható oszlopszerkezet jó ráláthatóságot biztosít a teherkerekekre, a villára valamint a rakatra is. Az ESR 1000 opcionális panoráma vezetővédő keret kialakítása javítja a kilátást az állványzat irányába és egyidejűleg védi a kezelőt a lehulló tárgyaktól.

Az érintőkijelző és a kiegészítők vezérlése

Az ESR 1000 széria részére opcionálisan elérhető egy kijelző navigációs gomb is, mely a kartámaszba kerül integrálásra és praktikus alternatívája az érintőkijelzőn történő navigációnak.

D4 kartámasz és hidraulika vezérlő elemek széles választéka

Az ESR 1000 széria a Crown D4-es kartámaszával elérhető, melynek átfogó beállítási lehetőségei, ergonómiai komfortja, egyedülálló dizájnja és testreszabhatósága lehetővé teszi a felhasználó részére, hogy többet hozzon ki a targoncából.
A választható hidraulika vezérlő elemek – ujjbegyes, kétkaros vagy multifunkciós – segítségével az ESR tolóoszlopos targoncák a felhasználási körülményekhez és a felhasználói preferenciákhoz igazíthatók.

Több, mint egy tolóoszlopos targonca.
Egy partner.

A valós idejű vizuális és akusztikus jelzéseknek és megjegyzéseknek köszönhetően az ESR 1000 targoncák felhasználói számára a biztonság és a legjobb gyakorlat elve van a figyelem középpontjában, mivel ők egy virtuális coach-ot is a fedélzeten tudhatnak maguk mellett.

Könnyen megérthető, interaktív kijelzők, automatizált segítségnyújtás és betanítás, helyzethez igazodó figyelmeztetés, előre programozott biztonsági emlékeztetések és korlátlan kilátás hordozzák a megemelt teljesítményt és termelékenységet.

Az opcionálisan elérhető maradék teherbírás kijelzőn látható az egzakt rakattömeg, az emelési magasság és az érvényes maradék teherbírás. Színesen megjelölt grafikonok informálják a felhasználót az aktuális státuszról annak érdekében, hogy a rakatok a biztonságos zónán belül legyenek kezelhetők.

Videó megtekintése

Tettre kész hatékonyság

Az ESR széria tolóoszlopos targoncái egy új dimenzióját érik el a hatékonyságnak, az energiatakarékosságnak és a teljesítménynek.

A Crown intelligens kanyarsebesség-optimalizáló rendszere felismeri a kormányállás szögét valamint a menet- és a kormányzási irányt is, illetve azt, hogy a targonca éppen egy kanyarba behajt-e vagy azt éppen elhagyja-e. Ennek megfelelően szabályozza a kanyarodási sebességet és a gyorsítást a maximális biztonság és teljesítmény elérése érdekében.

Bizonyos Xpress Lower leengedési rendszerrel szerelt ESR 5200 és ESR 1000 modellek regeneratív e-GEN fékrendszerrel és egy regeneratív leengedési funkcióval vannak felszerelve az energiamegtakarítás és a megnövelt üzemidő jegyében.

A Crown szabadalmazott OnTrac hajtásvezérlése, mely a kerekek gyorsítás közbeni kipördülését és csúszását, ellenáram-késleltetését és fékezését csökkenti, lehetővé teszi az ESR 1000 széria biztonságos és maximális teljesítményű bevethetőségét nedves, csúszós területeken valamint hűtőházakban is.

Videó megtekintése

Az ESR 1000 széria modelljei

Az ESR 1000 széria a tolóoszlopos targonca tervezésben egy hatalmas előrelépést valósított meg. Köszönhetően a jövőbe mutató Gena operációs rendszernek és az integrált InfoLink flottamenedzsment összeköttetésnek mostantól előremutató termelékenységi- és menedzsmentfunkciók lettek az alapfelszereltség részei.

Tolóoszlopos targonca keskenyített alvázzal

A keskeny alvázas tolóoszlopos targonca alkalmas szűk helyeken, bejárható állványrendszerekben, blokkos tárolás esetén és keskeny munkafolyosókban történő használatra és emellett a Gena operációs rendszer élenjáró összekapcsolhatóságát és teljesítményét is nyújtja.

Teherbírás
1400 – 1600kg

Max. emelési magasság
9090 mm

Teljesítmény
48V/280 – 775 Ah

Géptest hossza
1166 – 1431 mm

Teljes szélesség
1120 mm

Terméktulajdonságok Termék adatlap

Sztenderd alvázas tolóoszlopos targonca

A Gena operációs rendszerrel vezérelt sztenderd alvázas tolóoszlopos targoncák megnövelt teljesítményű, értékálló megoldást nyújtanak mind az élettartam, mind a felhasználói komfort tekintetében, kompromisszum nélkül.

Teherbírás
1400 – 1600kg

Max. emelési magasság
9450 mm

Teljesítmény
48V/420 – 775 Ah

Géptest hossza
1186 – 1323 mm

Teljes szélesség
1285 mm

Terméktulajonságok Termék adatlap

Tolóoszlopos targoncák intenzív bevetésre

Az intenzív bevetésre tervezett tolóoszlopos targoncák a Gena operációs rendszerrel a különösen nehéz rakatok, nagy magasságokba történő emelésére, valamint egy nagyobb átcsapási teljesítményre lettek előkészítve és ezen kívül opcionálisan zárt, fűtött hűtőházi kabinnal is elérhetők.

Teherbírás
1400 – 2000kg

Max. emelési magasság
13560 mm

Teljesítmény
48V/420 – 930 Ah

Géptest hossza
1281 – 1489 mm

Teljes szélesség
1285 mm

Terméktulajdonságok Termék adatlap

Az ESR 5200 széria modelljei

Az ESR 5200 széria a tolóoszlopos targoncái az átfogó Crown Access 1 2 3 rendszervezérléssel lehetővé teszik a gyors, zavarmentes, biztonságos és gazdaságos anyagmozgatást. Különböző emelési magasságok, teherbírások, teljesítménycsomagok és felhasználói kiegészítő funkciók is elérhetők annak érdekében, hogy Ön a tolóoszlopos targoncáját az operációjához igazítva tudja lekonfigurálni.

Opciók és kiegészítők

Lítium-ionos akkumulátorok

Nagy magasságokban precíz és hatékony be- és kitárolási folyamatot szavatol az opcionálisan elérhető “High-Level Performance System” kiegészítő integrált emelési magasság- és rakattömeg kijelzéssel, intelligens emelési magasság előválasztóval, szabademelés kijelzővel, döntési pozíció asszisztenssel és maradékteherbírás kijelzővel.

USB-töltőcsatlakozó

Az ESR 1000 szériás tolóoszlopos targoncák esetén elérhető felszereltség az USB-töltőcsatlakozó kiépítése, mellyel egyszerűen feltölthetők okostelefonok, tabletek és egyéb mobil eszközök is.

Magas szintű teljesítmény rendszer

Nagy magasságokban precíz és hatékony be- és kitárolási folyamatot szavatol az opcionálisan elérhető “High-Level Performance System” kiegészítő integrált emelési magasság- és rakattömeg kijelzéssel, intelligens emelési magasság előválasztóval, szabademelés kijelzővel, döntési pozíció asszisztenssel és maradékteherbírás kijelzővel.

Színes kamerarendszer

A villára vagy oszlopra szerelhető kamerarendszer színes kijelzővel jobb rálátást nyújt a gépkezelőnek nagy emelési magasságok esetén.

Hűtőházi kabin

A tágas, zárt kabin kellemes munkakörnyezetről gondoskodik extrém hőmérsékleti viszonyok esetén is, mindemellett kiváló kilátást biztosít. Ez javítja a felhasználó termelékenységét és kitartását többműszakos üzemben.

Vezetővédő keret bejárható állványrendszerbe

A keskenyített vezetővédőkeret lehetővé teszi a felhasználó számára a bejárható állványban történő munkavégzést optimális védelem mellett.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!