Kiemelkedő teljesítmény igény szerint

A Crown ESR sorozata különböző emelési magasságokkal, teherbírásokkal és kiegészítő funkciókkal érhető el annak érdekében, hogy a targoncát optimálisan az Ön igényeire tudjuk szabni.

Fókuszban a teljesítmény

A kanyarsebesség-optimalizáló rendszer (OCS) egy biztonságosabb felhasználásról gondoskodik anélkül, hogy a vezető túlságosan le lenne korlátozva. A rendszer a kormányzási szög állásán kívül felismeri továbbá, hogy a targonca egy kanyarból kifelé vagy befelé közlekedik-e és optimalizálja a sebességet az aktuális szituációnak megfelelően.

Ez optimális stabilitási magatartáshoz és magasabb felhasználói produktivitáshoz vezet. Az ESR széria továbbá precíz és lágy hidraulika kezelőelemeiről valamint széleskörű alap és opcionális felszereltségéről ismerhető fel, mellyel a gépkezelő hatékonysága növelhető.

Egy flexibilis megoldás

Négyféle alapmodellel és háromféle teherbírással valamint akár 13 méteres emelési magassággal az ESR széria flexibilis megoldásokat nyújt, mellyel különféle állványrendszer konfigurációk és helyviszonyok, extrém munkakörnyezet és további faktorok is figyelembe vehetők. Ezenkívül a keskeny felépítés lehetővé teszi a bejárható állványrendszerben történő felhasználást is.

Az optimálisan felszerelt, különösen keskeny géptestű, szűk munkakörnyezetben használható ESR5220 modelltől az osztályában legjobb ESR5280S modellig megtalálhatók a felhasználási igényeknek, munkafolyosónak és emelési magasságnak leginkább megfelelő toló-oszlopos targoncák.

Felhasználói komfort: a termelékenység mozgatórugója

Az ergonómia minden ESR sorozatú toló-oszlopos targonca esetében meghatározó szerepet játszik. A kezelőelemektől a felhasználói komfortig cél a folyamatos termelékenység-növelés.

A Crown exkluzív dönthető, integrált fejtámlás MoveSeat ülése előre és hátra is dönthető és így különösen javítja a kilátást felfelé. Ezzel egyidőben csökkenti a nyak és a hát terhelését is.

Szálljon be, és érezze a zökkenőmentes és hatékony mozgást minden irányban; a vezetés, a manőverezés, az emelés és az oszlopbehúzás zavartalan munkafolyamatok lesznek.

Értékállóság

Az ESR sorozatú toló-oszlopos targonca olyan hosszútávú értékállóságot garantál, mint semmilyen másik. A váltóáramú hajtó- és emelőmotorokat a Crown fejleszti és gyártja, ezáltal optimális teljesítőképességet, takarékos energiafelhasználást és csökkentett karbantartási igényt szavatolnak.

A nagyméretű, robosztus motorok megbízható teljesítményt szállítanak és működés közben kevesebb hőt termelnek.

A Crown egyedülálló, vertikálisan integrált gyártási rendszerének és a hatékony alkatrész- és ügyfélszolgálat programoknak köszönhetően az ön üzemeltetési költségei a teljes időtartam alatt jelentősen alacsony szinten tarthatóak.

Hűvös fejjel optimális teljesítményre törekedni

Az ESR toló-oszlopos targonca az opcionálisan elérhető hűtőházi kabinnal extrém hőmérsékletek és korrozív körülmények közötti munkavégzésre is alkalmas. Ezáltal nemcsak a felhasználót óvja meg a fagytól. A hűtőházi felhasználáshoz alkalmas felszereltség a targoncatest átalakításával kezdődik.

A hideg és nedves közeg elleni védelem érdekében a géptest hegesztési varratait, valamint a csapszegeket korrózióvédő felületi réteggel vonják be. Ezenkívül minden elektromos csatlakozót szilikonos tömítővel szigetelnek, a motorteret és alkatrészeit pedig kiegészítő védőlakkréteggel látják el.

A robosztus acél kabinkonstrukció nemcsak a felhesználót, hanem a targoncát is védi. Egy minden extrával ellátott termosztát-vezérelt fűtőberendezés, valamint a légzáró, fűthető szélvédő kellemes hőmérsékletű munkakörnyezetről gondoskodnak.

Opciók és kiegészítők

High-Level Performance System (HLPS)

Nagy magasságokban precíz és hatékony be- és kitárolási folyamatot szavatol az opcionálisan elérhető “High-Level Performance System” kiegészítő integrált emelési magasság- és rakattömeg kijelzéssel, intelligens emelési magasság előválasztóval, szabademelés kijelzővel, döntési pozíció asszisztenssel és maradékteherbírás kijelzővel.

Színes kamerarendszer

A villára vagy oszlopra szerelhető kamerarendszer színes kijelzővel jobb rálátást nyújt a gépkezelőnek nagy emelési magasságok esetén.

Hűtőházi kabin

A tágas, zárt kabin kellemes munkakörnyezetről gondoskodik extrém hőmérsékleti viszonyok esetén is, mindemellett kiváló kilátást biztosít. Ez javítja a felhasználó termelékenységét és kitartását többműszakos üzemben.

Különféle hidraulika vezérlők

A különféle hidraulika kezelőkarok – multifunkciós vezérlőkar, ujjbegyes- vagy kétkaros kezelőelemek – segítségével a targonca a felhasználási körülmények és a kezelői preferenciák alapján testreszabható..

Vezetővédő keret bejárható állványrendszerbe

A keskenyített vezetővédőkeret lehetővé teszi a felhasználó számára a bejárható állványban történő munkavégzést optimális védelem mellett.

LED munkalámpák és villogó fény

A LED munkalámpák és villogó fények javítják a kilátást a felhasználó és környezete részére is.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.