Optimális teljesítmény, megbízhatóság

A kivételesen nagy haladási sebesség, teherbírás és emelési magasság, egyesülve az iparág legjobb, nagy igénybevételre tervezett oszlopával, optimális teljesítményt és hosszú távú megbízhatóságot eredményez.

A maximális kapacitás elérése

A TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák erősebb oszloppal, nagyabb emeléssel és keskeny építéssel rendelkeznek, hogy minél jobb tárolóhely-kihasználást tegyenek lehetővé.

A Crown különleges „MonoLift” oszlopa biztosítja mindazt a stabilitást, amire mind a kezelőknek, mind a rakatoknak szüksége van az akár 6 emeletnyi magasságban.

A MonoLift oszlop megerősített, zárt doboz-tagokból és vastag acéllemezekből épül fel, ezáltal kevésbé hajlamos a csavarodásra és a kilengésre, mint a hagyományos, dupla függőleges főtartókból felépített oszlopok.

Teljesítmény, ami minden munkaciklusból kihozza a maximumot

A TSP szűkfolyosós targonca gyorsabb közlekedésre és rakatmozgatásra képes, hosszabb üzemidő mellett – a lehető legmagasabb termelékenység érdekében. A terhelt rakfelület emelése kritikus tényező a ciklusidő szempontjából.

A TSP sorozat felhasználói akár 41 százalékkal nagyobb emelési sebességet értek el a korábban használt gépeikhez képest. Ehhez társul még a nagyobb haladási sebesség, a gyorsabb villaforgatás és oldalmozgatás, amelyek együtt nagymértékű ciklusidő javulást eredményeznek.

Az energia visszatáplálós leengedő rendszer újrahasznosítja az egyébként kárba vesző energiát, a nagyobb akkumulátorok pedig nagyobb erőt, kevesebb akkucserét és hosszabb üzemidőt garantálnak.

Nincs hiábavaló mozdulat

Páratlan kényelem, kezelhetőség és biztonság szolgálja a kezelők magabiztos munkavégzését egészen a műszak végéig. A Crown TSP sorozatú szűkfolyosós targoncákat rendkívüli rugalmasságot és kényelmet nyújtó „MoveControl” kezelőüléssel szerelték fel.

Az üléssel egybeépített kezelőszervek és a teljes állíthatóság a kezelők minden egyes mozdulatát támogatják. A kezelőt a központba helyező kezelőtér egy sor olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a lehető legjobb kezelhetőséget, a kezelői kényelmet és rugalmasságot támogatják, minden egyes pillanatban.

Készen áll az összes műszakra

A tartósság, energiahatékonyság és az egyszerű karbantartás következtében a lehető legalacsonyabban tartható az állásidő, ezért a TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák a lehető legnagyobb termelékenységet biztosítják.

Az értékes belső részegységeket erős acélburkolatok védik, a hosszú-távú megbízhatóság pedig tovább nőtt, az elektronikus berendezések és a hőt termelő egységek elkülönítésével.

A beépített technológia – például a Crown egyedülálló „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere – optimalizálja a teljesítményt és az energia-fogyasztást, a minél hosszabb üzemidő érdekében.

Opciók és kiegészítők

Indukciós vagy sínes megvezetés

Az indukciós vagy sínes megvezetés lehetővé teszi az automata kormányzást, így kiszolgálhatóak a legszűkebb folyosók is.

Hűtőházi kezelőfülke

A tágas, teljesen zárt hűtőházi fülke biztosítja a fűtött és kényelmes munkakörülményeket extrém hőmérsékleti viszonyok között végzett munkákhoz is. A kezelőfülke ezenkívül kivételesen jó kilátást nyújt, ami hozzájárul a kezelők egyenletes termelékenységéhez a műszak végéig.

Emelési zóna-választó kulcsos kapcsoló

Lehetővé teszi három előre megadott emelési korlát biztonságos kiválasztását.

Menet közbeni hangjelzés

A menet közbeni hangjelzés figyelmeztet másokat arra, hogy mozgó targonca van a közelükben. A hangjelzés beállítható, hogy előre-, vagy/és hátramenetben szólaljon meg.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!