Fókuszban az automatizálás a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 15. Konferenciáján

NLVK részvétel QLM automatizálás, QLM stand

A 2021. októberében Visegrádon tartott konferenciát 15. alkalommal szervezte meg az NLVK.  A színvonalas szakmai rendezvényen több mint 200 nagyvállalati logisztikai vezető volt jelen, és szakmai kiállítóként – immár nem először – mi is részt vettünk rajta. A célzottan logisztikai szakembereknek szóló konferencia programjában kiemelt szerepet kapott az automatizálás. A világjárvány által okozott változások nyomán egyre nagyobb az igény a technológiai fejlesztésre, igaz ez az gyártásra és a raktározásra egyaránt. Azonban nincs két egyforma vállalat, így nincs két egyforma igény sem. Minden esetben átfogóan kell ismerni a cég működési folyamatait, és ez alapján a partnerrel közösen kiválasztani az optimális megoldást.

A NLVK konferencián a QLM standján, és egy szakmai előadás keretében mutattuk be teljeskörű intralogisztikai szakértelmünket, amely a klasszikus raktárakban felmerülő eszközigénytől az automatizált raktári működés ügyféligényre szabott tervezéséig és kivitelezéséig terjed.

Kiállítóként és előadóként is részt vettünk az NLVK 15. konferenciáján

A QLM szakértelme az intralogisztika teljes spektrumát lefedi, így mindig üzleti partnereink egyedi igényei alapján tervezzük és szállítjuk megoldásainkat. A konferencián Papp György, a QLM Development Center Kft. cégvezetője egy egyedi igényekre tervezett automatizálási projektjüket ismertette. Olyan, raktári dolgozók nélkül működő hűtött raktár tervezését és kivitelezését vállaltuk, amelyben az AGV-k a mínusz 20 °C-os hőmérséklet ellenére üzembiztosan működnek a nap 24 órájában.

Automatizálás hűtött raktártérben az innovatív Zalaco Sütőipai Zrt. telephelyén

Az előadást követően az automatizálási megoldások iránti érdeklődés nem maradt el a rendezvényen résztvevő logisztikai szakemberek részéről, így biztosan állíthatjuk, hogy a raktárautomatizálás iránti igény már nem a jövő, hanem a jelen kihívása.

advanced-floating-content-close-btn